• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: VEVERCAK akorát odmítá pochopit že kromě ČR a Vávrovi sekty KCD2 nezajímá nikoho o nic víc než jakejkoliv jinej čerstvej release hajplý hry. Až vyjde Monster Hunter Wilds, tak si mimo ČR na KCD nikdo ani nevzpomene.
    UNUX
    UNUX --- ---
    EVILMIND:
    Latest Windows 11 update cripples PCs. What to do if you're affected | PCWorld
    https://www.pcworld.com/article/2436622/latest-windows-11-update-cripples-pcs-what-to-do-if-youre-affected.html
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    EVILMIND: Zajímavé, že KCD 2 a všechny ostatní hry mi na Win 11 24H2 fungují naprosto perfektně, bez jediné chybičky, zatímco POE 2 zasekává kompletně PC po pár loading screenech, a nepomáhá nic... Ty "workaroundy" jen udělají to že crashne samotná hra nikoliv celý PC, to je tedy výhra. Měli by si to opravit jinak to vůbec nepouštět do světa, slyším od GGG jen výmluvy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VEVERCAK: LOL, ty jsi fakt děsněj fanboy, a fakt jedeš strikně odpovědi z ChatGPT, že jo? :-) Ale tak vyprávěj dál, aspoň se víc odkopeš, máš nějaký odkaz na ty lidi, kterým to "zničilo hardware"? A není to chyba GGG, je to chyba W11 24H2 na Ryzenech s DX12, která se projevuje ve spoustě her, např.:

Windows 11 24H2 beset by another bug, and this one affects gamers | ZDNET
    https://www.zdnet.com/article/windows-11-24h2-beset-by-another-bug-and-this-one-affects-gamers/

Navíc na ní je mnoho workaroundů, které v principu fungují tak, že mění affinitu na CPU0/CPU1 ve chvílích, kdy by mělo dojít k záseku, a pak zase zpátky. V dalším patchi už to bude POE2 dělat samo.

Každopádně, já se nesnažil ty hry srovnávat abys musel ty jako poslušný ratlík přiběhnout a hledat chyby, jen jsem použil POE2, které zjevně oslovuje mnohem víc RPG hráčů (době launche dvojnásobek), jak příklad toho, že by asi nebylo pro Warhorse chytré startovat ve stejném termínu.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    BOLDRIK: a kdyz se moje otazka nebude libit, dostanu ban?
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Ahoj, pokud by jste se někdo rád Dana na něco zeptal, tak máte možnost svou otázku poslat přes Vojtu Žižku. Dan bude u Vojty Žižky brzy hostem. Tak se nestyďte a pište.

VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    EVILMIND: Zlaté KCD 2 a jeho optimalizace, mezitím POE 2 - měsíce neopravený fatální bug, kdy některým lidem se během hraní kompletně zasekne celý počítač a mnoha z nich už to i zničilo hardware. Ti se s tím neserou :D Hodně punková parta vývojářů. Nejsem programátor, ale tohle je asi velké no-no... Divím se, že Steam hru stále nabízí
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SULTHAN: v prosinci vychazel early access POE2, to by si asi moc nepomohli :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    SULTHAN: O datu vydání nerozhoduje Warhorse.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    No hlavně to není hra, kterou hrajete měsíce. Jako určitě se najde pár nadšenců, co to dohrajou a začnou zase od začátku, ale tolik jich asi zase nebude.
    Mimochodem, kdyby chtěl WarHorse drtit jiná studia, tak hru nevydává v líném únoru, ale vydají ji v listopadu/prosinci.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Tak hral to kdekdo pro content a streamy. Ted uz to bude zabava pro RPG fans.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VEVERCAK: nechci ti kazit radost, ale v zebricku na steamu uz ted vede civka (i pres mixed hodnoceni) a pocet hracu KCD2 od peaku klesnul o tretinu a jede dolu - za par tejdnu budou radi za 10k. ten raketovj nastup jim nelze uprit
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Za půl roku je KCD2 na Epicu zdarma :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: no já ti nevím, nedávno jsem se bavil s kolegou o WoWku, takhle nějak má vypadat epickej úspěch. lidi si i dnes stahujou vanillu classic a nedá se říct, že by hra lidi přestala bavcirt, spíš z velký části přemigrovali k FTP obchodnímu modelu a místo licence si kupujou nový boty. uvidíme jak vysoko tenhle strom vyroste, obávám se na počet uživatelů wowko nikdy nedotáhne, ani se k tomu lidi nebudou extra vracet dekádu po vrcholu.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Ivuška v kingdom come 2. Herecký koncert českých herců a debérů v Kingdom Come 2. Kingdom come 2 nejprodávanější hra na světě. Warhorse drtí velká zavedená studia.
    Hráči videoher to poslední dobou mají prostě skvělé. Většina lidí tvrdí, že zlatá éra videoher byla někdy v minulém tisíciletí, já jsem přesvědčený že se odehrává právě dnes a teď, a mimo jiné i Vávra stojí v čele tohoto velkolepého průvodu a udává tempo. Nás hráče to neustále vyhrávání poslední dobou prostě neomrzí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: v castingovce ma v profilu - Angličtina (plynně), francouzština (plynně)
    VANEK
    VANEK --- ---
    HONZA09: To na cosplay nepotřebuje ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Teď je otázka, jestli umí anglicky. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VANEK: sice mozna nezbohatla, ale jestli nema blbyho agenta, tak ted muze par let objizdet ComicCony a vydelat aspon na tom! :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Pokud jde o fanoušky, tak jsou nadšení, že kreativní ředitel Daniel Vávra obsadil právě Kristýnu. Hráči jí nyní posílají pochvaly k úspěchu, dabingu, ale i poprsí, které jí ve hře také vyniká.
    Hned jsem věděl, kdo je ta prsatice! Kristýna Leichtová sklízí světový zájem, herečka nechápe, co se děje - Super.cz
    https://www.super.cz/clanek/celebrity-hned-jsem-vedel-kdo-je-ta-prsatice-kristyna-leichtova-sklizi-svetovy-zajem-herecka-nechape-co-se-deje-1512316
    (obsahuje fotku s usměvavým Danem, ale bez prsou)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HAR4NT: Ja furt rikam ze jsem takovej nyxackej zid.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VON_GILOTINE: zlaty casy!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pogromy na zidy se dely kazdou chvili vsude, proc? protoze zidi mohli pujcovat penize. kazdej panovnik si pujcoval co mohl a kdyz doslo na splaceni tak je vyhnal. napric evropou furt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam