• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GAUNT: zajímavě volený slova. chceš říct, že máme sledovat globální změnu klimatu s rukama v klíně, aniž bychom se alespoň pokusili omezit její dopady? vyjde nás to levněji než řešit adaptaci na extrémní povětří na poslendí chvíli?
    a ten neomarxistický fanatismus je teď s námi v místnosti? :D
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    NE7RA: Nějaký mínusy mi jsou volný. Nebudu se omezovat na základě projevu tak jako to dělají lidi na redditu :). To pak zavání jistou sociální bublinou a masírováním si jednoho názorového spektra.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GAUNT: Si pleteš téma
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    GAUNT: srandovni je ta tvoje frustrace z minusku, ty srandisto :D
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    NE7RA: Jinak co se tématu týče. Kingdome come hodnotím 7z10. Dobrý modely cecků, dabing celkem ok, herní mechanismy nic moc a trochu mi příjde mimo ten trapný humor, kde se na sílu tlačí samé prasárny.
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    NE7RA: No čekal jsem, že budeš chytřejší a trochu se svezeš se mnou na role playingu. Škoda no :). Tak se pánové omlouvám jestli jste špatně srandu pochopili.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    To už je lepší, 4 burbony z 6 :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    GAUNT: a mas neco k tematu, ty dezolatska svine? :)
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    ADAMIRA: Škoda, že už nemáme STB. Hned bych tě napráskal a nechal hodit do lágru. Tyhle polofeťácké entity co se tu pohybují mi přijdou jako bezpečnostní riziko.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Nic moc generátor náhodných slov, dávám max dva soudruhy z pěti
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    Nezapomínejte mi házet mínusy. Jako sorry, ale kdo si myslí, že aktuální trend EU je v pořádku tak je ještě větší žumpa než samotný politici v jejím čele, protože díky takovým lidem se pak tyhle fanatici dostanou k moci. Takže nelegální migrace, emisní povolenky, přerozdělování uprchlíků, byrokratický tlak na průmysl - zejména ten automobilový a energetický mi příjde dost mimo. Každopádně budeme si tu tleskat a pohoňkávat jak jsme plný demokracie spolu s prozápadními hodnotami.
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    PALEONTOLOG: Stejně tak jako Evropa nepotřebuje neomarxistický fanatismus spolu s buzerací ohledně ekologie. :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Zdá se mi to nebo tady chce ban po muskově vzoru opravdu "ten" květák? To cením ... :)

DAN VÁVRA o Kingdom Come 2 "Držíme světový rekord!"
    https://youtu.be/a4M-x9yY-1E?si=tGBLtUKimClhRlLU&t=166
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: no ale on tvůj kůň vávra nedělá nic jináýho. fanaticky politizuje co se dá, takže bych naopak řekl, že politika je tady "doma" a tvůj výrok sloužíjako provokace. kdybys politiku nechtěl řešit, tak ji neřešíš a neházíš udičku. evropa za mě fašizmus trumpova střihu nepotřebuje, otázka je, jestli je vůbec místo na planetě, který jo...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: Nepouštěj pls, ani tady ani nikde jinde ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VEVERCAK: ale prd:p

nicmne je obdivuhodne, ze i soucasnou situaci v US ztvarnil Ringo na obraze:p
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    VON_GILOTINE: Však ony události posledních dnů dost dobře ukazují, kam Evropu dovedly dosavadní vládnoucí "elity". Trump nastavil evropě zrcadlo a je to zatraceně nepříjemný pohled... Ovšem nechci se zde pouštět do politické diskuze
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DAN_F: Přesně tak, veškerý umění, historie a věda je nakonec politika.

Stejne jako jeho skákání do vzduchu když dá někdo černocha někam kde by neměl být a stejným dechem začne básnit o ancient apokalypse.

Prosto pokryteckej kokot, ten se měl narodit o pár dekád dřív, to by byl kádrovák AF.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SULTHAN: to je teda strašna patlanina :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam