• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    Nezapomínejte mi házet mínusy. Jako sorry, ale kdo si myslí, že aktuální trend EU je v pořádku tak je ještě větší žumpa než samotný politici v jejím čele, protože díky takovým lidem se pak tyhle fanatici dostanou k moci. Takže nelegální migrace, emisní povolenky, přerozdělování uprchlíků, byrokratický tlak na průmysl - zejména ten automobilový a energetický mi příjde dost mimo. Každopádně budeme si tu tleskat a pohoňkávat jak jsme plný demokracie spolu s prozápadními hodnotami.
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    PALEONTOLOG: Stejně tak jako Evropa nepotřebuje neomarxistický fanatismus spolu s buzerací ohledně ekologie. :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Zdá se mi to nebo tady chce ban po muskově vzoru opravdu "ten" květák? To cením ... :)

DAN VÁVRA o Kingdom Come 2 "Držíme světový rekord!"
    https://youtu.be/a4M-x9yY-1E?si=tGBLtUKimClhRlLU&t=166
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: no ale on tvůj kůň vávra nedělá nic jináýho. fanaticky politizuje co se dá, takže bych naopak řekl, že politika je tady "doma" a tvůj výrok sloužíjako provokace. kdybys politiku nechtěl řešit, tak ji neřešíš a neházíš udičku. evropa za mě fašizmus trumpova střihu nepotřebuje, otázka je, jestli je vůbec místo na planetě, který jo...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: Nepouštěj pls, ani tady ani nikde jinde ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VEVERCAK: ale prd:p

nicmne je obdivuhodne, ze i soucasnou situaci v US ztvarnil Ringo na obraze:p
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    VON_GILOTINE: Však ony události posledních dnů dost dobře ukazují, kam Evropu dovedly dosavadní vládnoucí "elity". Trump nastavil evropě zrcadlo a je to zatraceně nepříjemný pohled... Ovšem nechci se zde pouštět do politické diskuze
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DAN_F: Přesně tak, veškerý umění, historie a věda je nakonec politika.

Stejne jako jeho skákání do vzduchu když dá někdo černocha někam kde by neměl být a stejným dechem začne básnit o ancient apokalypse.

Prosto pokryteckej kokot, ten se měl narodit o pár dekád dřív, to by byl kádrovák AF.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SULTHAN: to je teda strašna patlanina :D :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    SULTHAN: Mně se zas líbí, že kdyby se to nejmenovalo Budoucnost EU, Vávra by o tom dokázal sepsat další že svých příspěvků o tom, jak je to hnusné, FRČ je patlal, co nic neumí, že naposledy tady dobře maloval Švabinský, a celé to jen reflektuje, jak je na tom současná společnost hrozně. Ale kvůli tomu retardovaného názvu si to koupí.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Mimochodem, právě jsem zjistil, že jsem se dost minul povoláním.
    František Ringo Čech « Autoři « Aukční Galerie Platýz
    https://www.galerieplatyz.cz/autori/frantisek-ringo-cech
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ADAMIRA: Mě se moc líbí, že FRČ pořád ví, jak vydělat prachy. Stačí když svůj náhodný obraz pojmenuje "Budoucnost Evropské Unie" a prodává to pak za desetinásobek. Běžným googlením lze zjistit, že to není první obraz, který tak pojmenoval.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Je to znalec umění, to nemohu říci :D

SEJDA
    SEJDA --- ---
    VON_GILOTINE: dik. Tohle je presne ten typ postu, ktery tady nejvice chybi.

Myslim ze napriklad Meloni v Italii zadne zakazy nezrusila ale zase ani nove nepridala.

V Argetine zakazy zrusili, ale s tim zrusili i vsechno ostatni .. a nove zakazy rostou jak je budovana nova "osvicena" spolecnost.

A to same, ale tragicteji se opakuje v USA. Jeste ani nestihli zakazy zrusit a uz vydali desitky novych zakazu.

Ja bych to s tou duverou extremiatum nijak neprehanel.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ahoj

FB-IMG-1740603686215
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Tak podle toho tvého steam profilu co tu někdo poslal to vypadá, že máš víc pér v puse než jen Vávrovo.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: ty hlavně, lásko moje, absolutně netušíš o čem se tu bavíme :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Tak jako tady praktiky všichni hejtují Vávru kromě mě a možná jednoho dvou dalších lidí, co ho naopak obdivují, tak úplně nevím jestli "Vávrovi incel překuřovači vládnou a nic nedopustí" :D Btw to že obdivuju jinýho chlapa mi přijde normální, a nepřipadám si kvůli tomu jako incel ani jako že mám Vávrův dick v puse :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: tak toto je vlastne klub Kingdome Come Deliverance II pro lidi, kteri si to "koupi" az to zase da "velky financni strateg" nekde zadarmo. Ja jsem jeste ani nedohral jednicku.

S Vavrou jsou problemy od dob kdy se motal okolo Draciho Doupete, tedy mne ten debil doprovazi sem tam 30 let.

Vubec nevim o kom pises a ani proc to pises. Myslis tim, ze se Vavra chova jako incel? No byval to takovy arogantni agresivni nerd a ted uz je to fakt mozna incel. Ale moc tomu neverim, v nejake skupine je alfa, a pokud jsou v te skupine i zeny, tak ma velkou sanci, bych rekl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam