DAN_F:To si nemyslím, bejt to Vávra tak se jeho posty skládaj z opileckého opakovaní wokeXsoudruhXlevičák dokola.
VEVERCAK: No upřímě řečeno je to dost těžko uvěřitelný, zároveň seš jeden z těch lidí který u mě, přesvědčenýho "progresivisty" vyvolávaj pochybnosti o všeobecnym volebním právu.
Sorry, ale takovouhle
blbost bych nečekal ani na nxu a to že už jsem tu viděl tuny blbostí. Tohle je tak nesmyslný a naivní že mi fakt dělá problém brát to vážně.
Když už nějaká obec u nás není před bankrotem, tak žije z ruky do huby a má co dělat aby vůbec měli rozpočet na provoz obce jako takový, ten tvůj seznam je totální vlhkej sen, z jinýho vesmíru.
Jen tak mimochodem, ty věci který tady jmenuješ, si můžou obce dovolit jenom díky jedný nejmenovaný woke, progresivistický, levičácký, gay, transexuální, komunistický organizaci kterou tvůj vzor Vávra od srdce nenávidí, schválně jestli uhodneš o jakou se jedná.
Nicméně neměl by ses od woke levičáků jako jsem já nechat zastavit, vydej se pls do tý obce o který se tu mluví a danej seznam jim předhoď, že to maj stihnout do sezóny, pak pls natoč jejich reakci :)