• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    lol je fakt vtipny, ze myslenka, ze pro nekoho nejsou prachy na prvnim miste je pro nej tak nepredstavitelna, ze ho vubec nenapadne a navic ji naprosto ignoruje i v postu na kterej reaguje

GAUNT
    GAUNT --- ---
    Tak mi přišla výplata a přemýšlím jestli si koupit Kingdome Come 2 a nebo 1 geso karla. Poradte :).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    On ty blbosti fakt papouškuje do posledního puntíku, heavens gate material tsyvoe…
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    MARIHAI: Myslím, že Vávra konkrétně mluvil o "stromech v městských ulicích", nikde neřekl že obecně nesnáší stromy. To by pak asi neudělal v Kingdom Come ty nejlepší lesy, co se kdy objevily ve videohře :) Jinak Hřib bez komentáře, uvidíme jak si povede ve volbách, doufám že voliči náležitě ocení jeho "práci" na dopravě v Praze.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MARIHAI: no a pak si z toho ichytyla nedělejte srandu, vávra je debil, no. možná bohatej, ale stále debil
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MARIHAI: kdo nemel tisic kakancu na aute kazdy den z letniho pulroku, ten nevi, jak moc clovek muze nenavidet Naturu 2000, zlou EU, ktera je zavedka, ale i tak jsou ptaci horsi nez EP, a ODS ma v logu ptaka, ktery nasere volicum na hlavu. :D
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SMOKY: Do tohle by se nevyškrabal, by ho tam museli posazovat jeřábem. :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    HONZA09: uz to Vavra hejtuje na FB, sou to debilove, maj si tam otevrit stanky a vydelavat na tom prece. Jeho mozek nedokaze pochopit, ze nekdo preferuje mit klid, nez ze ti za barakem chodej davy dementu.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ja stejne nechapu, ze Vavra nema tohle, by mi k jeho redneck stylizaci sedelo daleko vic (samozrejme s co nejvice zlatymi doplnky, at je videt, ze to bylo drahy)

JONY
    JONY --- ---
    Mistr si ji rozřízl sám, aby ukázal, že prostě jako čtvrt nebo kolik miliardář prostě může. Vy levičácké nuly!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: ok snaha byla vzdávám to
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JARMIK: a byl tam nějakej dobrej loot?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ADAMIRA: já myslim, že by mohli rovnou vyhlásit nezávislost
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    olol kratom, jak poznat toye
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Mistrovi rozřízli střechu jeho kabrioletu.

Chodím každý týden kolem toho auta a vždycky se divím, že něco takového člověk nechává na ulici. Ano, už jsem slyšel o pojištění, ale i tak.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Však jsem taky psal, že je to "moje naivní představa". Hmm, a zrovna mě bylo vyčítáno že neumím číst... :)
    Jinak já jsem taky docela woke, diverzita mi nevadí, když dává smysl. Např. romance s Ptáčkem v KCD 2 podle mě naprosto v pohodě, nebyl jsem jeden z těch co kvůli tomu brečeli, naopak jsem to vítal. Jenom teda pořád věřím že pohlaví existuje a mezi oběma jsou rozdíly, a že by biologičtí muži neměli startovat ve sportu proti ženám. Tak nevím, asi už nejsem dost woke.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DAN_F:To si nemyslím, bejt to Vávra tak se jeho posty skládaj z opileckého opakovaní wokeXsoudruhXlevičák dokola.

VEVERCAK: No upřímě řečeno je to dost těžko uvěřitelný, zároveň seš jeden z těch lidí který u mě, přesvědčenýho "progresivisty" vyvolávaj pochybnosti o všeobecnym volebním právu.

Sorry, ale takovouhle blbost bych nečekal ani na nxu a to že už jsem tu viděl tuny blbostí. Tohle je tak nesmyslný a naivní že mi fakt dělá problém brát to vážně.

Když už nějaká obec u nás není před bankrotem, tak žije z ruky do huby a má co dělat aby vůbec měli rozpočet na provoz obce jako takový, ten tvůj seznam je totální vlhkej sen, z jinýho vesmíru.

Jen tak mimochodem, ty věci který tady jmenuješ, si můžou obce dovolit jenom díky jedný nejmenovaný woke, progresivistický, levičácký, gay, transexuální, komunistický organizaci kterou tvůj vzor Vávra od srdce nenávidí, schválně jestli uhodneš o jakou se jedná.

Nicméně neměl by ses od woke levičáků jako jsem já nechat zastavit, vydej se pls do tý obce o který se tu mluví a danej seznam jim předhoď, že to maj stihnout do sezóny, pak pls natoč jejich reakci :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMIRA: Vávrův.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Nj, co na to říct, to mě mrzí. Já vše co píšu myslím vážně, je to prostě můj skromný názor, a nemyslím si, že jsem až tak crazy. (možná jen v reálném životě! ale ne tady na nyxu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam