• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    MINERWA: Chápu, samozřejmě mnoho her se líp hraje s ovladačem a na televizi, je to tak. Ale díky Steamu a big picture mode už vůbec není problém udělat si z PC "herní konzoli" a propojit ho s televizí. Steam podpora ovladačů je prostě skvělá (a Steam celkově je prostě top software). Ale samozřejmě, PS je zase jednodušší, přímočarejší, každý má asi svou preferenci. Já od té doby co jsem pořídil 180 hz monitor a po 7 letech nový pc, už nemůžu jinak :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    VEVERCAK: jednou zkusiš a nechceš jinak, na koni mě to na notebooku vůbec nebavilo, teď s ps5 je to epický zážitek, a moc toho ten ovladač nežere, takže můžeš hrát 6 hodin v kuse.... A když máš obří televizi, tak jednička má pixelový kouzlo, že ti to připomene i tu milovanou mafii,..,.já hrála v mafii jenom závody, nic víc mě nebavilo
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    EVILMIND: Upřímně, souhlasím - PlayStation bych taky ihned prodal, protože preferuju PC. Přece jen hrát v dnešní době ve 30 fps, to už se mi nechce. Na druhou stranu, tahle "kauza" by neměla zastínit fakt, že ten stream Vávry s Agraelem vydělal obrovskou částku, která půjde na pomoc zcela konkrétním lidem, kteří to fakt potřebují. Jakoby jeden ten stream dal na charitu nesrovnatelně víc než drtivá většina lidí přispěje za celý život - a nebylo to poprvé, co takhle pomohli
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: to bys čuměl, kolik lidí tu hru obešlo obloukem, přestože o ni už slyšeli. a nebylo to v tý době kvůli vávrovi, toho nikdo neznal. pro mě to bylo gta3 posazený do 30. let 20.století. myslím, že mě sralo, že tomu chybí multiplayer, stejně jako u gta nebo mm7...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Agraelus chudák je v šoku z toho, že si PS5 s jeho a Danovým podpisem někdo nevystaví doma jako oltář, ale drze na ní chce narejžovat peníze na nějakým jejich uctívači... :-) Dobrej rant nad takovou blbosti, přitom to byla random losovaná cena, já kdybych někdy vyhrál PS5 taky letí na prodej ještě ten den.

ŠOK NA BAZOŠI: Fanoušek přeprodával Limitovanou PS5 s podpisy Agraela a Dana Vávry
    https://www.youtube.com/watch?v=xKXDBBSVt5U
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    neni no.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Naivně jsem si myslel, že se všichni shodneme, že Mafia (2002) je peak neboli top jak strop, bez ohledu na to jestli jí dělal Dan Vávra, Ban Žábra, Losna nebo Mažňák :/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VEVERCAK: já myslim, že i to řízení dělal Vávra. Jako crash test dummies používal gympláky™
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SEJDA: co? Je to spíš strategie, dáme crippleFight?
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    SEJDA: Nehrál Mafii! Je to vůbec čech / hráč? :) Ne to je samozřejmě nadsázka. Ale jako ta hra je tak dobrá, že dodnes čumím, jak je tam udělaný střílení a jízdní model - kam se hrabou mnohé dnešní hry o 23 let později... A to to tam prý dělal údajně jeden člověk to řízení (Vávra to tentokrát nebyl)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MINERWA: Medieval Dynasty uz je vice survival nez RPG. V survival hrach mas vyrabeni vzdy o neco vice propracovanejsi.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: Mafii jsem nehral a ani hrat nebudu, a o vysokem podilu prace Vavry dost pochybuju, bud tam byl jenom jako grafik, nebo jako vedouci tymu scenaristu. Vic o tom nevim. Ale dost pochybuju, ze by tam kecal i do hernich mechanik.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    VEVERCAK: to by bylo všechno hrozně super, kdyby to nebyl takhle namyšlenej hyperkokot, na tý hře je super jenom to prostředí a hudba, dvojku jsem teda neslyšela, prý je o něco horší (mě na tom bavily ty pixely)
    V medieval dynasty je super vyrábění, jakože třeba nasbíráš větve a kameny a vyrobíš si sekeru...anebo vymlátíš len, vyrobíš lněné stéblo, z nich pak látku a nakonec oblečení....v kingdom come je dobrý to trauma, a pak nic a nikoho nemáš, boj je v medieval o dost lepší, akorát ty zvířata jsou trošku haló
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    SEJDA: No jo, ale praticky KCD 1,2 i Mafia by nikdy nevznikly nebo nebyly tak dobrý, kdyby Vávra do všeho nekecal :)
    Když ještě dělal mafii, nechtěli ho poslouchat protože za sebou ještě neměl úspěch, to už se dnes říct nedá. Kdyby nekecal do mafie, byl by to nejspíš rádoby klon gétéáčka co by upadnul v zapomnění hned po vydání, kdyby nekecal do KCD byla by to nejspíš typická ubisoft-style open world hra, kde by Jindra musel hledat rozhledny aby se mu odkryla další část mapy.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: asi je skoda, ze se nevenoval filmum od zacatku a musel neustale kecat i do hernich mechanik.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Nechte ho vařit.

VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Njn za každý fixnutý bug se nejspíš objeví aspoň jeden nový. Nejsem programátor, netuším jak to funguje, ale umím si asi představit jak šíleně těžké musí být debugovat masivní open world RPG se stovkami hodin obsahu. Nicméně zatím hraju dál bez větších potíží, jenom mám zamčený jeden pokoj v hospodě a nejde koupit znovu, tedy jakoby jsem přišel o důležitý "safehouse" na ukládání v Kutné Hoře, což je nepříjemné - snad se neobjeví víc zásadních věcí.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HONZA09: i na ps5?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Takže po opravným patchi se to prej nedá hrát už vůbec. :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    HONZA09: To se mu ted bude blbe dal psat, bez pera.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam