• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Takže po opravným patchi se to prej nedá hrát už vůbec. :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    HONZA09: To se mu ted bude blbe dal psat, bez pera.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SMOKY: No když to teď píšeš, tak to fakt vypadá jak dělaný v malování. Navíc ta kapela za nima nevypadá úplně pravicově. :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    HONZA09: jo, ze se s nim zna mi divny neprislo, spis ta fotka je dost divna, ze mi to prislo jako nakej fotomontaz a metahumor, kterej mi unika
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SMOKY: S Klausovejma se evidentně zná. Předpokládám, že přes Turka a Macinku.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SMOKY: Našel jsem to na FB, ale ne u Vávry. Bude to IMHO real.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    jo chceme absolutni svobodu, ale ne pro kazdyho :)

SMOKY
    SMOKY --- ---
    HONZA09: dafuq ? to je real nebo nejake metahumor, kterej nechapu
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: ano popsal jsi dokonale "nightmare" mod pro drtivou vetsinu hracu. Pro mne je to "anoying" mod.
    Souboje jsou hloupe, a pokud jich nekdo nema dost, mohli mu udelat "survival" mod.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: dovedes si predstavit tu konfiguraci hrdiny, nez vubec zacne hrat? Proc proste ve hre nedat moznost delat "cokoli" a at si hrac vybere, jestli chce byt takovy anebo makovy.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Správně by si měl umřít hned v úvodní scéně, protože Tě ta bába ošetřila v nehygienickejch podmínkách a zavlekla Ti do těla těžkou infenci. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    To je sice hezký ale pořad jsou v ty hře černoši a homousi, předpokládám ze ve trojce bude 78 pohlaví (ha ha , chápete, jakoze hodne moc pohlaví, haha)!
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    SEJDA: Tak já si myslím že KCD je s ukládáním pořád docela vstřícné, stačí si prostě udělat spoustu sejvovic. Ono je to tak, že save scumming opravdu kazí hru. Když se něco pokazí, hned si znovu načíst uloženou pozici místo toho aby se člověk aspoň pokusil poradit si s tou nečekanou situací, to se podle mě člověk ochuzuje o herní zážitek. Obzvlášť když jde o RPG. A je přece normální, že hra vás "potrestá" za to že vaše postava zemře. Aspoň trochu. Aby to mělo váhu.
    Combat uznávám, že je na první pohled komplikovaný a může odradit, ale v podstatě stačí párkrát potrénovat s kapitánem Bernardem, a za chvíli je Jindra prakticky nepřemožitelný. Ono dává smysl, že je zpočátku těžké bojovat proti přesile, tak by to přece mělo být. Hra vás odmění za to že se zlepšujete. A hlavně dává na výběr i jiné možnosti - plížení, střílení z luku atd. Jen škoda, že nemá smysl používat komba, protože protivníci je prakticky vždy přeruší - to uznávám, že se nepovedlo, ani ve dvojce to moc nespravili mi přijde
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: DA:O uz mam dohrane, DA:I je absolutne nejuspesnejsi titul od BioWare, s 12 mil. prodanych kopii.
    KC:D mohla byt jeste uspesnejsi, kdyby u vyvoje nebyli idioti, kteri chteli udelat hru "obtiznou" s "realnym ukladanim" a s "realnymi souboji".
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    SEJDA: škoda že ne DA: Origins. To je absolutní legenda. Zrovna nedávno jsem hrál znova a bylo to stejně skvělý jako před lety. Lepší než kcd a to už je co říct :D Pro mě osobně rozhodně patří do top 10 her
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HONZA09: ja jsem si radeji misto dohravani KC:D1 dohraju DA:I, tam bych alespon mohl navazat vztah z drakem neurcitelneho pohlavi a nikdo nema potrebu nikoho poucovat o historicke presnosti, politicke korektnosti a nazorove naivite (slovy mistra debilite).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VEVERCAK: a pak by z davu vybral náhodné gympláci a dal by jim co proto
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    CBRPNK: To jsou bossové z Final fantasy? Zajímavé. Jinak řekl bych že Vávra by spíš myslel že mluvíš o Ultima 7 a hned by začal ultimátní přednášku o starých hrách :D Ale kdo ví
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    Kdo nikdy nepokořil Ultima a Ruby Weapon je pořád ještě panic :] Umí tohle váš Vávra?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam