• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DOUPLE: Protože to jsou přece všichni teroristi. Včetně dětí.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    A že se maestro nikdy neozval u muslimů, kde to probíhá standardně už přes deset let

VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jeho moudrost léčí varlata.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: genialne strategie, tech rusu, tak dlouho krouzi raketou (ktera ma polomer zatacky nekolik desitek kilometru) nad nemocnici, az dokud Ukrajinci nesestreli.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: To je ještě větší zmrd než jsem si myslel. A to jsem si o něm rozhodně nemyslel nic dobrýho.
    JONY
    JONY --- ---
    EVILMIND: Mistr se trochu zamyslel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dnes krátce z cyklu "proč si Ukrajinci sami za to můžou sami, že ty rakety sestřelujou"

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Ok booooomer, tyvole se divím ze ty rybičky neobvinil ze jsou woke :D
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    EVILMIND: Nádherná miniatura, která na nevelké ploše dává vyniknout onomu tónu, kterým Mistr hovoří na internetech. Té jedinečné setrvalé touze po útěšném spočinutí, která je však nenaplněna protivenstvími světa a je zrazována na těch nejneočekávanějších místech - akvárko pro děti, největší psycho.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    3. Daniel Vávra - Show Jana Krause 19. 3. 2025
    https://youtu.be/pFNv0ZuIbic?si=Q02KoyrwLlU6wPd8
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: ted uz to vime, mistr je ten clovek, ktery ze vsech svych vzopominek vyzmizkoval rodice a jako defakto sirotek, se uz genialni narodil. Za chvili mu dojde, ze to neni jeho vina, ze rybicky chcipaji, ale vina jeho (slovy mistra .....) deti.
    VANEK
    VANEK --- ---
    HONZA09: Mě, že otec.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HOUH: mě kcd1 bavila přesně kvůli tomu, že to bylo takový nedodělaný, krásná příroda, představivost tam hrála taky nějakou roli
    HONZA09: vždyť má chlastpupek, to jakoby udělal commng out Novotný, a ten má/měl taky akvárko!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Mě spíš zaujal ten jeho coming out, že je alkoholik.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne si Vavra nasel nejakyho nekonfliktniho konicka... oh, wait... :)

VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    KULA: Tak jsem to nemyslel :D Myslel jsem to tak, že je to přesně naopak než píše Houh. Ale je to jen můj názor
    KULA
    KULA --- ---
    Opravdu popřel v druhé větě co říká v té první?
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HOUH: Zkratka RPG znamená role playing game. KCD a KCD 2 je právě přesně naopak jedna z mála her, kde skutečně můžeš roleplayovat. Tedy je jen na tobě, jaký bude tvůj herní styl, jak se budeš chovat, jaká uděláš rozhodnutí, co budeš říkat postavám v té hře atd.
    Zmiňuješ kradení, že rozbije hru, ano ale je jenom na tobě, jestli chceš krást. Hra se snaží aspoň trochu mít herní mechaniky tak, jak by to bylo ve skutečnosti. Když jsi zloděj, tak se na tebe taky asi úplně nevztahuje ekonomika, když okradeš ostatní a máš miliony na účtu.
    "Simulátor chůze a nudných keců" - ano, i tak se tomu dá říkat. Ne každý potřebuje, aby každých 15 vteřin byla na obrazovce exploze nebo vtipná hláška. Někdo chce takovouhle hru, do které se může ponořit, která je spíš jako četba knihy nebo třeba pomalá práce někde v dílně (lepší přirovnání mě nenapadlo), než nonstop kulervoucí akce, od toho jsou jiné hry
    Buildy tam samozřejmě jsou, máš tam sečné zbraně, těžké zbraně, nebo můžeš útočit na dálku, nebo se plížit atd.
    BTW Skyrim je celkem nuda bez modů :) Je tam tolik problémů, naštěstí komunita snad už všechny opravila. Když už tak oblivion a morrowind byly pecka, a to byly mimo jiné velké inspirace pro KCD
    HOUH
    HOUH --- ---
    Může mi někdo vysvětlit co je na KDC1 a jeho klonu KDC2 vlastně RPG? Vždyť tam neexistují žádný buildy, maximálně si tak vybereš meč nebo palcát a celej "skill" v souboji je o tom trefit blok a pak seknout do palice. První dvě hodiny hry neděláš NIC jinýho než koukáš na ty dvě buzny a odklikáváš naprosto nudný až trapný rádoby příběh vyplněnej dětskýma kecama. Ten příběh by možná mohl být zajímavý ale vzhledem k neuvěřitelně otravnýmu až nudnýmu záčátku hry a celýmu gameplay mě je to vlastně ukradený. Většina herních mechanik mě sere, otravuje a nudí a jsou úplně stejné otravný jak v jedničce. Kéž by to byl takovej českej Skyrim ale místo toho máme zase simulátor chůze a nudných keců jak v jedničce. Ekonomiku si rozbiješ vlastně prvním lepším domem co vykradeš. Jediný co mě drží to semtam ještě zapnout je mapdesign toho světa. Ne mě ta hra prostě nebaví...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam