• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VANEK
    VANEK --- ---
    BTW dnes jsem zase jel přes Voctářovu a vždycky mě překvapí, že tam Warhorse nemá taky neon; od Dana bych to čekal.

MINERWA: S trochou snahy si povšimneš, že tahle fotka je 11 let stará; hodně štěstí ve stroji času!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SMOKY: jako jestli jde o to, jak vypadá, tak za mě je i přes moje vysoké nároky docela bratelnej (42)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DAN_F: jestli valka potrva jeste dalsich 10 let, tak ano.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Hlavně sem byl překvapený, že mu je 49, bych tipl tak na 60. Holt boj s cenzurou je vyčerpávající.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PRAASHEK: Gympl dobrý, zvlášť víceletý, ale jestli to pak bude něco humanitního jako Kristina Hamplová...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: ty ruce má teda dost bílé, ale to bude tím stagelightem, má normální hlavu

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw nezdá se vám tahle momentka proporčně nějak karikovaná? jakoby měl ohromnou hlavu a malé kulaté tělo a téměř tyranosaurující ručičky. Teda jako víc než normálně asi (vlastně si ani neuvědomuju, jestli jsem někdy viděl fotografii celého stojícího pana proti-mainstreamovému-větru-chčíče).

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEJDA: jestli jeho děti půjdou na gympl, tak je stejně udusí ve spánku nebo tak něco

EVILMIND: Václav Vávra je syn nebo ot?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ten jede už full retard
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DOUPLE: Protože to jsou přece všichni teroristi. Včetně dětí.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    A že se maestro nikdy neozval u muslimů, kde to probíhá standardně už přes deset let

VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jeho moudrost léčí varlata.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: genialne strategie, tech rusu, tak dlouho krouzi raketou (ktera ma polomer zatacky nekolik desitek kilometru) nad nemocnici, az dokud Ukrajinci nesestreli.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: To je ještě větší zmrd než jsem si myslel. A to jsem si o něm rozhodně nemyslel nic dobrýho.
    JONY
    JONY --- ---
    EVILMIND: Mistr se trochu zamyslel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dnes krátce z cyklu "proč si Ukrajinci sami za to můžou sami, že ty rakety sestřelujou"

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Ok booooomer, tyvole se divím ze ty rybičky neobvinil ze jsou woke :D
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    EVILMIND: Nádherná miniatura, která na nevelké ploše dává vyniknout onomu tónu, kterým Mistr hovoří na internetech. Té jedinečné setrvalé touze po útěšném spočinutí, která je však nenaplněna protivenstvími světa a je zrazována na těch nejneočekávanějších místech - akvárko pro děti, největší psycho.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    3. Daniel Vávra - Show Jana Krause 19. 3. 2025
    https://youtu.be/pFNv0ZuIbic?si=Q02KoyrwLlU6wPd8
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: ted uz to vime, mistr je ten clovek, ktery ze vsech svych vzopominek vyzmizkoval rodice a jako defakto sirotek, se uz genialni narodil. Za chvili mu dojde, ze to neni jeho vina, ze rybicky chcipaji, ale vina jeho (slovy mistra .....) deti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam