• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CBRPNK: mafii jsem poprvé zkusil zahrát chvilku po tom, co jsem dohrál Vice City. Ta hra se hýbala jak z prdele a ještě mě sralo, že autem jedeš hodinu na další checkpoint cca 15 km/h, takže jsem to velmi brzy zabalil a vrátil se k tomu až po letech a projel to. Jo a dodnes nechápu, proč všichni tak opěvují vašutův dabing - podle mě byl dost nepovedený taky mě sral :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN:

Conservative Voices are Being Silenced
    https://www.youtube.com/watch?v=CPNZTtoQBmA
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: Samozřejmě že je to ještě horší než opravdická cenzura, to je takhle zvou do všech televizí, podcastů, novin and shit a nutí je tam ty kraviny mlejt dokola a dokola a nechaj z člověka udělat uplnýho idiota.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    HONZA09: Takhle nějak si představuju, že vypadá v reálu místní VEVERCAK:
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    VEVERCAK: Je to velmi zákeřná cenzura, protože se tváří jako žádná cenzura. Lidé si mohou svobodně říkat, co chtějí a ani netuší, že jsou ve skutečnosti tajně cenzurováni. To je snad ještě větší hnus, než opravdická cenzura.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Sympatický mladík se zajímavým koníčkem, který rád chodí ven, je vlastenec, má vždy úsměv na tváři a velké srdce (doslova).
    Nevidím problém :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CBRPNK: prej se v posázaví motaj vcelku rozeznatelně exotičtí turisti právě kvůli kcd. ale kolik jich bude celkem, to fakt nevím
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    HANOUCH: Tohle bude stejnej případ jako u Mafie. Uctívá tu hru někdo jinej než češi? :D

VEVERCAK: Jestli tu jsi proti své vůli a někdo tě tohle nutí psát násilím, napiš "pomoc". Pošleme pro tebe záchrannej tým. Psát tohle dokola je nelidský dokonce i pro AI.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MINERWA: Jindra po týdnu v Klatovech
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HONZA09:
    HONZA09:
    HONZA09: co to je?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DAN_F: ok dík za opravu
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HANOUCH: Vávra není CEO.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HONZA09: To bych zase úplně netvrdil. Mimo ČR má KCD imho nemalou cílovku nerdů, kteří mají rádi středověk. Troufnu si KCD srovnat například s Armou nebo momentálně aktuálním Reforgerem, které mají také dopad na úzkou skupinu hráčů. Akorát si u vydání her od BIS nevybavuji podobně imbecilní masáž, kterou předvádějí někteří kolegové tady na Nyxu nebo česká média. Taky mi není známo, že by někdo z klubu o Armě spamoval NextGen a argumentoval, že střílečky od Ubisoftu jsou herní McDonald's, mají nerealistický bullet drop a kdo ví co ještě. Na závěr napíšu, že Marek Španěl momentálně v levelu kreténismu Vávru IMHO překonává o parník, a taky mám v Armě skoro 1000 hodin. Řešit hry podle jejich CEO, tak nemůžu hrát nic.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HANOUCH: Přesně tak. Mimo ČR ta hra zajímá naprostý minimum lidí a je to okrajová záležitost. Nikdy to nebude mít dopad na videoherní průmysl jako například hry od Nintenda, nehledě na to jakej je nebo není Vávra kretén.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Myslite ze to ma befelem od vůdce ten superlativ na konci kazdyho postu nebo to je osobní iniciativa která se pak individuálně hodnotí nekde na sjezdu?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATHEZ: Prostě nemůžeš dát do stejného žebříčku hry jako Pong, Tetris, Super Mario nebo Zelda a nějakou ušmudlanou hru z Kutnohorska. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: jak presne ovlivnuje rozpocet cp2077 krivku prodejnosti kcd2?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam