• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VANEK
    VANEK --- ---
    HONZA09: Napíšou se do zásoby, aby po umření nebyl spěch (nebo kdyby se objevil ve zprávách jinak), a pak se můžou vytahovat ke kulatinám. I když tohle je fakt bizár; že by mu tam někdo poslal PR do ProTextu a v Četce se chopili příležitosti?

VIRIK: Hele, to už jsme řešili xkrát: "zaplatěj za sebe" versus "odvede firma" je čistě formální rozlišení.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    //pointou samozřejmě je i to, že Daniel Vávra má ve Warhorse většinu lidí na IČO.

Tedy zrovna jeho firma moc na důchody zrovna nepřispěje (IČaři jo, ti si to za sebe zaplatěj, ale ta firma to za ty využité lidské síly neodvede.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WTF. Nepíšou se takovýhle články, když člověk umře?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    01.09.2025 6:00:00
    Daniel Vávra se proslavil videohrami Mafia a Kingdom Come: Deliverance

Praha 1. září (ČTK) - Vývojář videoher Daniel Vávra, který 2. září oslaví padesátiny, se proslavil videohrami Mafia či Kingdom Come: Deliverance. Vávra řídil první dva díly videoherní série Mafia, v roce 2011 spoluzaložil a stal se kreativním ředitelem Warhorse Studios. Začal pracoval na videohře Kingdom Come: Deliverance, která vyšla v únoru 2018 a slavila značný úspěch. Jeho poslední hra, Kingdom Come: Deliverance II, vyšla letos v únoru. Vávra také letos na karlovarském festivalu představil se spolurežisérem Petrem Pekařem filmový sestřih úspěšné videohry Kingdom Come: Deliverance II Cinematic Cut.

Rodák z Rychnova nad Kněžnou se od mládí zajímal o informační technologie, kreslil komiksy a fotografoval. Vystudoval Střední uměleckou školu v Turnově a kariéru začal jako grafik. Jeho prvním projektem byla hra Hidden & Dangerous, po které následovala hra Mafia: The City of Lost Heaven. Podílel se na ní jako hlavní designér, scenárista a režisér.

V pražské firmě Illusion Softworks spolupracoval i na hře Wings of War, která byla vydána v roce 2004, jeho poslední hra pro Illusion Softworks je Mafia II, v roce 2009 - poté, co firmu koupili Američané - ze společnosti odešel. V roce 2011 spoluzaložil firmu Warhorse Studios, která vydala dva díly historické videoherní série Kingdom Come: Deliverance.

Vávra je aktivní na sociálních sítích, píše pro herní magazíny, působil jako youtuber a v internetové televizi moderoval podcast. Stál také u zrodu Společnosti pro obranu svobody projevu (SOSP), o které ministerstvo vnitra v minulosti uvedlo, že používá některé problematické postupy, jako je šíření dezinformací či konspirační uvažování. SOSP s tím nesouhlasí, na svých webových stránkách uvádí, že chce podporovat svobodu slova jako základní podmínku demokracie a bránit "novým formám cenzury na sociálních sítích, které se stávají hlavními veřejnými fóry občanské diskuse".
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    JAMES23: 666 soon

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JAMES23: projížděl jsem náhledy, po otevření to po mě chtělo registraci/log in

snad nelže ne? :)
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    ADAMIRA:
    VANEK:
    Kde je těch 3000 lajků, já tam vidím 6 :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: ten člověk má fakt těžce narušený ego, to je jak číst Koudyho "jsem tak dobrej a dělám to jako jedinej a nejlíp" jesus fucking christ! :D

Jinak fotky na úrovni Tomáše Třeštíka, nic neříkající generická hovna ale protože moje máma/moje hra tak na tom mám lajky.

To je příšernej cringe tohleto.
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    SMOKY: Link please
    BOD
    BOD --- ---
    ROMANET: Odpověď na tvou otázku se nachází v levém horním rohu obrázku v předchozím postu IMHO
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    EVILMIND: umim si představit, že je dost lidí, kteří by na to kývli jen s vidinou toho, že se o ně bude někdo pár dní starat a třeba jim jako "dorovná" o co přijdou tím, že nebudou v práci. pak asi můžeš říkat, že "hraješ".

EVILMIND: když je závist lajků komunismus, co je pak neustálý zdůrazňování, kolik lajků máš?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ty fotky sou fakt totalni nahodny cvaky, ale hlavne, ze si tam ten debil dal podpis, aby mu je nekdo neukrad
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: komunista jeden, po verejnych cestach by se mu jezdit chtelo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra je taky nejlepší fotograf, kdybyste to nevěděli... :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra vypráví, jak taky měl hrát v tom dokumentu, kde vyvezou dezoše na Ukrajinu, ale jeho vrozená lstivost spiknutí odhalila.

Autoři to už popřeli, takže další věc co proběhla jen u Vávry v hlavě.

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SULTHAN:

:D slyším dobře pláč Pana Celebrity co zjistil že na barák s pozemkem i jen částečně odpovídající představám kujona z Rychnova jaksi chybí oběživo ?

Tpč já bejt ambasador z Bubenče anebo Serjoža s deseti nemovitejma uloženkama napříč Prahou a "Facility Managers" v koženejch bundách tak to všechno honem sprintuju přestavět - příteli žoldnéřů, úspěšnému tradičnímu muži - vývojáři a majiteli Bentley v jedné osobě se toto nelíbí.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: Jakože lokální změna počasí nemá na tu globální vliv? Nesouvisí spolu? Kolik stupňů mám "strhnout" pokud shoří půlka LA? Kolik musím strhnout protože v číně postavili megapolis plnout továren?

Klidně dál nezabrušuj, nikdo tě nenutil ani začínat ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam