• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    EVILMIND: tohle je do zlatého fondu!

jak vypočítává nějaký followery a dosahy, což je naprosto irelevantní.

pak napíše, že to má "ozdrojované"

a napíše, že pod tím "NIKDY" není žádný obstojný argument. a to tam má 300 tisíc komentářů.

má tam agresivní útoky od anonymních účtů...

a tímhle odstavcem uvede kňů na téma "jsou na mě zlý", kterého se ale zhostí svým stylem, tedy tím, že je zlej na ty, kteří jsou na něj zlý....
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já si nemyslím, že to míří na nerdy. Lidi co na internetech kvičí, že jsou hráči a progrese jim ničí hry, dost často skoro ve skutečnosti moc nehrají. Jsou to spíš prostě konzumenti, ne jako srdcaři, a navíc politicky aktivní a jedou v konspiraci.

Podobně, jako zde na nyxu spousta idiotů argumentovala proti hrám Ubisoftu, Bethesdy a dalších vybraných značek – youtuberama, od kterých přebírali vybájené argumentace. No, potom co jeden imbecil zavraždil Kirka se ukázalo, že daní youtubeři jsou radikální evangelikáni a ultrapravičáci, co dělaji seznamy lidí, co mají být vyhozeni nejen z práce, ale i ze země :D
    Holt objektivní lidé, objektivní hodnocení a objektivní soudy. Ultralevici z dob devadesátek nám nakonec vyměnila lépe zamaskovaná ultrapravice, která tu ale poslední roky kontrolovala kulturní hodnoty, že.

A ti papoušci na nyxu jsou jinak obyčejní lidé, v zaměstnání v košilkách, doma vládne manželka, staraj se o svý dětičky, že. Že roky citovali prostě moderní nenávistný ultrapravičáky a nechali si od nich diktovat kulturu a přes ně nasáli hodnoty idiotů... jsou to prostě blbci, kdo má zásady (etiku) by to poznal. Ale doba fandí komerci, a tam hodnoty existují jen jako prodejní balíčky (zrovna takové prodával i Kirk, než ho ten magor zabil).

Takže nerdi nebudou cílovka. Naopak, v mém okolí jsou lidi, co třeba vedli kluby warhammerů, nebo deskovek, karet, figurek, a měli problémy s tím, že jim někteří členové zaplnili tyhle nerdí hnízda agendou migrantů, boje proti feminismu, EU a podobnými nesmysly. Naopak ty klasický nerdy utlačujou, jako woke lidi (taky divný, taky introverti).
    Tedy nerdi jsou spíš oběti, kteří si vytvořili různé zájmové platformy, kluby a komunikační systém, který jim pak obsadili extrémisti.

Byť je pravda, že ultrapravice byla ve fandomu dycky a docela silná (taková Crew prodávala anti-feministický sbírky povídek, a ostře urážela feministické spisovatelky, roky před tím, než se to stalo normou v nejvyšší politice :) názory některých redaktorů pevnosti na Moorcocka jsou spíše směšné a chudák Wittgensteina teď řada lidí úplně odsunula, i když on je takhle blbě pravicovej celej život (a aspoň není pokrytec a ani oportunista, já teda uznávám, že má svoje hodnoty a drží se jich).

Podobně pak Vávra, kterýho tu řešíme – já jsem čím dál víc přesvědčený, že on prostě se na těhle vlnách prostě přiživuje. Že nevydrží a potřebuje se ukázat. Jen tak se dá vysvětlit, proč je v pondělí black metalista, kterýho nenávidí antifa kvůli triku Burzum (mimochodem, měl jsem ho taky, ale u mne nikdo neměl podezření, že jsem nějakej nácek, nebo se s nima kamarádím), v úterý rozeznává útoky na křesťanství na olympiádě v Paříži (přičemž křesťané se modlí k obrázku od Leonarda, ten obrázek je ta svátost a Leonard je želva), ve středu hájí evangelikánský hodnoty a citače z Bible, v pátek normalizační filmy a sověty řízenou kulturu, v sobotu jede s Turkem do kina a v neděli hodnotí grafiky, typografy a architekty.

On dělá prostě to, co se líbí. Podle mne je špatně na facebooku a Xku, měl by být na onlyfans.

*nerdi jsou stejně jako třeba black metalisti lidi co jsou bokem mainstreamu a kteří si fakticky myslí a dělají úplně jiné věci, než si mainstream myslí a normální slušní lidé si do nich projektují. Je sice pěkné na ně svádět rozvoj té nenávisti, že za to můžou třeba hráči videoher, ale to prostě fakticky není pravda. Je to spíš jen odvádění pozornosti od neschopnosti prostě té hlavní kulturní a politické linie, řešit důležité problémy. Hráči fakt nespustili ani války na Ukrajině, ani masakry v kostelech nebo školách, nevyhánějí drúzy z domovů, ani neobsadili OSN, nevytvářejí gangy co obchodují s bílým masem nebo narkotiky a dokonce ani neútočili na Bílý dům.

*btw. ten mainstream ale je zlo, teď se hodně lidí kloní k tý ultrapravici, ale obávám se, že zase za krátkou dobu se začne klonit naopak a budeme mít zase pro změnu všude nasráno moralistickým kritickým myšlením, nějakou formou korektivistiký teorie nebo podobnejma kravinama. Pointou je, že lidi jsou hloupí a snadno se ovládají a komercionalizace prostředí prostě umožňuje efektivně prodávat extrém jako styl života, plnej emocí, za dobrý peníze. Zisk a zábava to je ale jen do té doby, než prostě kousek od nás začnou padat rakety a tohle prostředí vám zablokovalo správnou reakci na ohrožení, naopak jej posiluje a vás oslabuje. Pak je to jaksi problém – viz Vávrův boj za svobodu slova, v praxi je to jen boj za právo svobody škodit, a to třeba i ve skutečném životě, se smrtícími následky.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: tak vadi mu, ze o nem Hlavenka psal anebo ze nepsal? :D
    Kiwi.com bylo prodano v 2019
    Prijemcem dotaci bylo pred tim i potom.
    Predtim jako Skypicker.com, napriklad dostali v roce 2016 dotaci 87 mil. Kc na vytvoreni 154 pracovnich mist v Brne. To je v superhrube mzde 47000 Kc po dobu jednoho roku.

Hlavenka byl, tusim jenom investor, minoritni akcionar, ktery fungoval jako konzultant hlavne hluboych zacatcich firmy.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LARS_GUNNER: A proč by měl někomu něco vysvětlovat? Jakože ho za to bude někdo kritizovat???
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    EVILMIND: Znasilnujici bily muz je pro jeho fanousky ok?
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    EVILMIND: S tim dosahem to nebude tak zhave. V mem nerdim okoli ho nezna nikdo. Bohuzel, si myslim ze oni s cocikem budou presne ta sorta, co budou rozesirat zdarma a radi.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ADAMIRA: jop
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem jen zaskocil po tydnu omrknout, jestli ma Vavra nejakeho noveho uhlavniho nepritele, a neprekvapil, ma :)

VIRIK
    VIRIK --- ---
    Naopak, ta podpora pro Turka byla od Vávry a jeho fanoušků podstatná.

Kubelík, Turek a Vávra jezděj i společně v jeho Bentley do kina.

A pokud někde jsou podivné obrany ruských iniciativ, tak jsou to v tom Vávrově spolku pro svobodu slova.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LARS_GUNNER: on to nemusí vysvětlovat, jeho fanoušci jsou s tím v pohodě.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LARS_GUNNER: To mluvíš o Banovi???
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    On ma bromance s motoristy? Jako neprekvapil by, ale nevim jak by vysvetloval, ze fandi strane v zapojene v eulamentu do jednoho bloku s proruskym zivlem
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    PRAASHEK: myslím Bana
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //a nemyslím jako otcovský vzor, ale jako ta osoba, o které mluvíš
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LARS_GUNNER: myslíš Samíra Hausera?
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Já tam nevím proč ještě nemám ban, ale ten člověk jede takovou žluč, že si začínám myslet, že je to prostě jen subík s nedostatkem sebevědomí, který zoufale hledá svůj otcovský vzor.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HOUH
    HOUH --- ---
    Tak s těma bych teda sám na záchod nešel :)
    550232057-10240047304267218-3483170935921732122-n
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam