• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MYKEZ: ja uz se nemuzu dockat za Ban zabanuje motoristy, davam tomu rok, nejvyse dva.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    pockej tohle neni primarne hejt klub ? sem myslel ze "fanklub" a "ceskem geniovi" je mysleno ironicky :D
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Nebo Ku klux ban
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    SEJDA: No napadlo me zmenit nazev na Banklub :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SEJDA: Přesně. Je to úplně inverzní klub k tomuhle, kde Veverčák dostává plusy za to, ta co tady minus. Tento klub Vávrovo čůráctví udržuje v Ying Yang rovnováze.

SEJDA
    SEJDA --- ---
    MYKEZ: toto je ban hejt klub, tamto je ban love brand klub.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ADAMIRA: Ne, spravce neni Vavrista. Jedinym duvodem vzniku a existence tohohle klubu je, aby KC:D auditko nebylo primarne o Vavrovi (a je mi jedno, jestli pozitivne nebo negativne). Opakuju, ze to tu milerad prenecham nekomu, kdo to alespon nezavre :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: heled, chápu že tady správce je tak trošku Vávrista a obecně kašle na to co se tady děje, nicméně doporučuju si přečíst záhlaví:

"Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi."

Takže se drž vůdce, nebo se zamysli nad tím, zda by nebylo lepší řešit KCD v auditku KCD (tedy v auditku k tomu určeném)

V Auditku KCD se jenom špatně koukneš směrem k Vávrovi a lítaj bany, tak bud decánko fér ;)

Smozřejmě tvůj obdiv k vůdci a například debata na téma jakej jed použiješ k odletu na kometu sem absolutně patří ;)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Mimochodem, uz to KC:D1 je tak brutalni hra, ze bych to alt+taboval, kdyby okolo nekdo sel. Vubec nechapu ucitele, kteri to doporuovali detem ..
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HONZA09: v mojem ne :D Fak jsem zkousel KC:D1 dohrat. Ale neda se. V Sazave jsem se pohadal s "kamarady". Hned jsem tam videl tu veprovou hlavu a skoncil jsem.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SEJDA: Vyhrála místo v nejednom vlasteneckém srdíčku. :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: a pritom nevyhrala zadnou jinou kategorii .. fascinujici.

https://www.pcgamer.com/games/pc-gamers-game-of-the-year-awards-2025/
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    VEVERCAK: Tobe chybi nejaka cast percepcni funkce mozku? Subjektivne si tu muzeme rikat jestli nas to bavi nebo ne. Subjektivne muzeme souhlasit s Banem nebo ne. Hodnotime zde knu jeho a jeho komunity. Jeji nazorovy pretlak, neschopnost nadhledu a sebekritiky z prebujeleho ega.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Tak už oficiálně... Ale není to prý zas tak dobrý:

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VANEK:
    Autor dokumentu dokonce řekl u Joe Rogana
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: tyhle dokumenty krásně rozliší pomalejší lidí od "normálních" :)

Ne že by jsme je ke klasifikaci vůdce zrovna potřebovali :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    VANEK: lol
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMIRA: Tak už.
    Petr Ludwig - A pane Vávra, jsou ti zelení mužíčci s vámi...
    https://www.facebook.com/petrludwig/posts/pfbid0qKaWQHkLcbxwMfj2uDsWs8CNaQxBfkwKey3VdGGPjcKDNiKSMM4hdcnme2RfqBCQl
    Akorát cituje post skoro měsíc starý (ale se screenshotem, kde je timestamp 2 hodiny; ukradl ho se zpožděním někomu?), jak jsem skrolloval po Danově profilu, začlo se mi regulérně dělat zle.
    Daniel Vavra - Nedávno jsem tu psal o slyšení v americkém...
    https://www.facebook.com/daniel.vavra/posts/pfbid032Ne6ZVW8sh1jYLWaynyCnUkwc1pA8364RMbEYWXmLwVQT7nbgTMska4pg6T1UGM7l
    bonuz pro kikoti:
    Daniel Vavra · 1h
    Cévky aktivistů z klimaparazitických neziskovek praskají 2x rychleji, než ve zbytku světa.
    XARGH
    XARGH --- ---
    ADAMIRA: pokrokovy Ludwig uz jiste nebude na Shittru, takze pujde o FB ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: pane kolego alespon ty sociální sítě uvádějte
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam