• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SEJDA: tak jasně, tady X ale i ten fcb jsou vlastně dost špíny a pomáhají spoustě špatných lidí a jejich propagandě. Taky ona nebude náhoda, že na obojím je tak aktivní zrovna Vávra a žije tam většina jeho příznivců.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VIRIK: I ty mne promin, ja jsem na X trosku precitlively a posledni dny mne sere, ze na ty odkazy musim klikat .. jsem zvedavy a nemuzu si v tom pomoct, tak vinu svaluji na ostatni.
    Naposled jsem si vytvoril tuhle obranou strategii: Kdo tvori obsah na X posila penize Muskovi, tedy podporuje nenavist na internetu, a to je spatne.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    sorry, někdy se to vkládání linků moc nepovede. Tak určeno pro ty, co nemusí vyloženě ten facebook a je u toho i komentář, kde i laik pochopí o co vlastně jde a co Vávra neumí a nechce dělat.

Mimochodem na to, jak tvrdí jak zná ty korporáty je to dost debil, záznam o práci je i jeho ochrana, aby mu třeba nevyšel KCD3, kde bude Praha a všichni tam místo hlav budou mít žaludy.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Dáme soutěž o nejlepší Ai pana bojovníka za svobodu slova?

VIRIK
    VIRIK --- ---
    SEJDA:
    divné, kopíroval jsem odkaz na tohle, dokonce mi to v schránce i zůstalo

https://x.com/JaroslavBendos/status/2008815108953436572
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra si taky myslí, že Piráti maji na sociálních sítích kouzelnou moc :)

ROMANET
    ROMANET --- ---
    Chybí nám tu Vávra klimatolog. Nevyšla mu předpověď počasí, zamýšlí se nad schopnosti předpovědět počasí v roce 2100
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: ano na poradu s banem nejmene 2 dny na dusevni hygienu, zaznam je must have.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    LARS_GUNNER: Dnes jsem narazil na tohle, což se taky nejspíš v té produktivitě bude nějakým způsobem odrážet :D
    Korporátní peklo. Kdo z vás to zná? | VOX TV cz
    https://www.facebook.com/watch/?v=1296170352291928
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMIRA: Já jsem onehdy potkal několik pracovníků Warhorse a měli velmi zdravý přístup; říkali mu "Ten, jehož jméno se nevyslovuje." Ale jiné drby nemám.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LARS_GUNNER: myslím že tu nějaký zvěsti o jeho současný (ne)produktivitě byli ale možná se pletu
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    LARS_GUNNER: takova jak bys cekal ;)
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ADAMIRA: Me by zajimala nejaka jeho skutecna produktivita, kdyz cely dny jen plive plameny na socialnich sitich.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: můj tip jsou spíš lidi co "podporujou imigraci"

jakože imigranti > drogový kartely

HOUH: nasadil slušný tempo, jsem zvědavej na jeho moudra někde kolem července :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Exkluzivně: Daniel Vávra si stěžuje na svůj malý penis.

612346060-1178855564445738-691905322039957114-n
    VANEK
    VANEK --- ---
    ROMANET: Lidi, kterým se nelíbí bombardování člunů v mezinárodních vodách; zrovna dneska jsem četl někde na FB, "rybářských".
    HOUH
    HOUH --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LARS_GUNNER: no leje, dokonce by se ještě určitě nekde dali najít jeho streamy kde leje online
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ADAMIRA: Takhle nekonzistentni neni ani patnactilete dite. Tak si rikam, ze asi fakt leje.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LARS_GUNNER: Jakože dení dávku o půl litru omezil? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam