• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    DAHY
    DAHY --- ---
    VIRIK: Nebyl by to krok zpátky? Teď je na úrovni Speciálních sil AČR.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    EVILMIND: a kolo je kulaty proc? je na to nejakej dukaz?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    DAN_F: ten mamlas ani neví, proč ta ledovka vzniká. "bude mrznout a obleva" wtf!
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Tak já nevím, necelý týden zpátky se Vávra rozčiloval, jak je předpověď počasí scam, nikdo to neumí a nedokáže předpovídat a dnes si stěžuje, že TSK nĚkOlIk DnŮ vĚdĚlI jAkÝ bUdE pOčAsÍ a přitom neudělali něco, nevím co 🤷‍♂️ Jsem zmatený.

VIRIK
    VIRIK --- ---
    co myslíte, bude i Dan součástí Stanovené zálohy státu?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SEJDA: to tak, jeste se nechat od sarlatanskejch pocasickaru rocne okradat o ekvivalent 2 flasek myslivce!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PIKACZU007: You Are such a woke!!
    STINKY
    STINKY --- ---
    ROMANET: ...bude celý národ z Vávrů...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    jsem zkoušel najít ten astronomický tweet a našel jsem jen hromadu banova kasání, co toho v životě dokázal a co toho řídil a napsal. a až budou i další tak schopní. ...
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    EVILMIND: ADAMIRA: a už mu někdo prozradil, že to že něco nechápe neznamená, že to tak není?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    EVILMIND: dřív dost hulil prej
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PIKACZU007:
    1) jak píše EVILMIND
    2) konkrétně tyhle píčoviny má z history chanel a podobných debilit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PIKACZU007: drogy jsou moc levicové, ale dle nezaručených zpráv a fotek lahví v jeho streamech asi chlastá první ligu, v kvalitním etanolu samozřejmě
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    XARGH: to mi pripomina .. koupil si auto za 80 000 € ale pouziva tazne lano za 3 € :D
    Mistr je IT genius ktery vymyslel od tranzistoru az po OLED display uplne vsechno, ale nevi si zaplatatit treba windy (18 € rocne) nebo Meteoblue, kde by mu ukazali, ze kdyz vetrik streli u Osla kousicek vedle, mrazy nestreli az u Kyjeva ale uz u Berlina.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    EVILMIND: hele kde na ty pičoviny chodí? On bere nebo co?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    EVILMIND: Držím Mistrovi palce v novém oboru, ale je zjevné, že i v kosmologii ho čekají samé zápasy. Přípomíná mi v tomto prof. Masaryka.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    meteorologie bylo dost, Dan má nové téma... :)

XARGH
    XARGH --- ---
    Z cyklu Brouk pytlik poucuje meteorology ciziho statu

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZEBROWSKI: Jeden jeho povahovej trait krásně ukazuje Jáma Pekel na téma 100 věcí co je špatně na TES Skyrim. Tolik textu, aby mohl něco pomluvit. Je to grafoman. On víceméně dělá furt to samý. Akorát teď ho za to platí Meta a ne Level.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam