• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VIRIK:

Před nedávnem jsem vyhazoval celé ročníky levelů a tam jsem zahlédl i jámu pekel, kde sám píše, že o rasových nesnázích černochů i něco navrhoval.

Irelevantní. Taky myslím plánoval hru, kde budeš hrát za fízla :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ZEBROWSKI: přitom ale ve svý době mu tenhle námět nevadil, konstatoval jen, že že tenkrát donutili Američani vydat tu hru o dost dříve a nebyla ještě ani hotová a tak to dopadlo blbě. Před nedávnem jsem vyhazoval celé ročníky levelů a tam jsem zahlédl i jámu pekel, kde sám píše, že o rasových nesnázích černochů i něco navrhoval.

Ho jako prostě zrušil chlast, on je klasickej toxikoman, alkoholik. Když bude jeho okolí pálit židy, on se prostě přidá a bude to pak na netu racionalizovat.
    Já si nemyslím, že ho zničili peníze, ale dostal nějaký možnosti a utopil to v pití; není první ani poslední, ale jestli včas už nepřestane (a to včas bylo tak před 4 lety), tak prostě vidíme rozpad osobnosti v přímém přenosu. Nebude jen napadat přední české vědce, řvát o černoších a všude vidět antifu, jak upaluje bělochy nebo útočí hlavou proti střelám pana policisty, ale něco i provede (třeba při cvičení se zbraní, nebo s autem). Nebo mu dřív odejde něco v těle, to se stane (antifa mi zavedla nádor a levičáci infarkt).

Nikdo z nás není stavěnej na takovej způsob života. Zatím jede první sebevražednou třídou a my ostatní musíme doufat, že až mu mrdne, nebo praskne cévka, nebude v té chvíli sedět za volantem někde v místech kde bydlí hodně lidí.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    no, rychle jsem přešel jeho profil, dneska a jakmile dává foto černocha, hned je to trestanec, nebo automaticky mexiko kartel, fenyanalvinil, drogy.

Přitom před několika lety bojoval za svobodu hooligena, ultrapravičáka, kterej byl taky mnohokrát zatčen a propuštěn, taky ohrožoval okolí, měl taky na svědomí zbitý lidi, a před nedávnem omlouval omilostněného chlapa, kterej útočil na kongres a chudáka udal ho jeho zlý pionýrský syn (ve skutečnosti otec měl dlouhej trestní rejstřík, byl násilník, rodině nic neplatil a ohrožoval je a oni se ho báli, protože si zase někde sehnal zbraň.

Akorát teda oba jsou běloši, takže je to potlačování svobody slova. Černoch se zbraní je ale okamžitě narkotika, dokonce mexiko kartel.

To se nám Daníček prochlastal a postupně přešel rubikon až k čistýmu rasistickýmu zmrdovi.
    WANAH
    WANAH --- ---
    ZEBROWSKI: V reálu nemůžeš jezdit tak nalitej. :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZEBROWSKI: Tak Martin je takovej "suchar" ale insight ma imo neuveritelnej
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZEBROWSKI: jsou i lidi, co zatahnou sichtu v kamionu a jdou jezdit k nam:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZEBROWSKI: to i Martin Klima - at uz jde o design nebo o produkci jako takovou
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KONOPKA: vim o tom, delam tam pres deset let - coz mi nebrani to nechapat:)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    GANDHI: Kamiony jsou super. Pro spoustu lidi je relax po práci sednout za volant a dát si přejezd přes celou Evropu.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    delal jsem s Klimou i Bocanem, ktery uz pred KCD byli povazovany za nestory gamedesignu u nas, k oboum chovam velkej respekt a ani jeden z nich neni broukpytlikovsky namistrovany hovado jako pan z nazvu klubu:p Dokonce i ten uspech KCD jim preju, prestoze KCD2 proste neni muj salek caje a vystacim si s jednickou
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09: Svátek hrál = Svatej Grál

:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    otevrenej svet s fakcema, co reagujou na to, co udelas, a npc, co maj denni rezim, mel uz Gothic:p (delanej taky v nevelkym teamu a pri vydani rozbitej - asi tradice:) )
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZEBROWSKI: Neříkám že ne. Taky nejsem žádnej fanda Skyrim. Poslední TES, který se mi fakt líbilo byl Morrowind.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZEBROWSKI: Jj, funguje tak skvěle až 90 procent diskuzi o hře řeší rozbitý questy, glitche, exploity, nebo že lidí neví a další bizarnosti. V tom lepším případě. V tom horším, že lidí neví, co máj v tý hře dělat.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    A to jako nic proti tomu konceptu KCD. Někdy na přelomu tisíciletí to byl svátek hrál RPG velkej uveřitelnej fungující živej svět s NPČkama, který reagujou na stav světa a rozhodnutí hráče, mají svůj denní program a celkově to je uvěřitelný a imerznivní s hlubokejma a komplexníma herníma pravidlama. Na papíře super. Akorát KCD dokázalo nechtěně dvě věci. Za prvý tenhle typ hry ve skutečnosti zase tak moc hráčů nechce a je to okrajovej žánr a za druhý, je to tak složitý, že se ta hra jen tak nedá udělat a hlavně otestovat, tím spíš ve velikosti středního studia aka Warhorse, aby z toho nevylezla rozbitá sračka. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZEBROWSKI: Tak řeší se herní design, ne herní žánr. Beat Saber funguje. KCD nefunguje.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZEBROWSKI: jj HD nebo Vietcong byly fajn ale imo to bylo proste atmosferou a dost osobnim pristupem k akterum, zatimco flaspoint byl na zacatku stavenej spis na dost odosobnenym pristupu a zmenilo se to az s Resistance a naslwednejma kouskama (o MP a DayZ nemluvim,, to uz je uplne jina liga)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZEBROWSKI: kamiony toho prodali vic, ale ty na mysli nemam (tam je mi spis porad zahadou, proc to lidi kupujou) - ale treba i ten flashpoint mel ve svy dobe mnohem odvaznejsi a prevratnejsi design, nez cokoli co Vavra stvoril - coz byly v zasade jen action adventures s trochu vetsi mapou (sorry,, ale obe jeho mafie jsou v zasade jen koridorovky s trochu otevrenejsi mrtvou mapou, ve ktery se toho neda moc pachat ve srovnani s klasikama city open world zanru)
    JON
    JON --- ---
    ZEBROWSKI: Tak na ten mec si teda pamatuju, inzerovali kovanej "battle ready" mec, ne nejaky vesatko na zed, to za ty prachy neslo poridit, a kdyby, tak by nezbylo ani na postovny, natoz na tu hru - coz neznamena, ze to musi bejt podvod, muze to byt svym zpusobem pujcka (ted mi posles X a ja ti az budu mit hru vratim mec za X a hru za Y k tomu), ale dost by me zajimalo jaky mece z toho nakonec vypadly.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZEBROWSKI: ja mu neupiram, ze dela do game designu - jen to, ze v tomhle ohledu neni nejlepsi. mame tu par studii, co toho prodali vic , nez Vavra dohromady:p O co je jeho design lepsi nez design lidi co jsou treba za factoriem nebo beat sabrem?

a v hernim byznysu delam pomalu ctvrtstoleti, vim, co obnasi gamedesign:p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam