• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Vždyť ten dement šíří hoaxy furt
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA: Sdílel jsem to od jednoho docela slavného Amerického herce. LOL
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DAN_F: Přesně tak.

Meterologové jsou uplně debiln ía jejich předpovědi jsou úplně na hovno... ale TSK by jim měli naprosto důvěřovat.

Bolševici jsou svině, ale když budou říkat co se mi líbí tak jim budu od rána do večera lízat nohy.

Tyhle nový mobilní technologie a ihony jsou uplně na hovno, stará dobrá nokia 3310 ale v práci mám na stole to nejlepší dělo co můžeš sehnat.

Absolutní svoboda nakládat se svy soukromym majetkem jak chci, ale postavit takovejhle barák by mělo být zakázaný.

Ať žije Izrael, bojuje proti těm hnědejm, ale když do mě nalijete správnym poměrem plzeň s burbonem tak Vám povim jak za všim stojí židi a jak pijou krev bílejch panen (v Jeruzalémě maj na tohle i takovou speciální odsávačku, viděl jsem na FB fotku).

Svboboda slova je nadešvše ale co si to dovolujou se shlukovat na náměstí?

Vávra je etalon takovýho toho dědka co od rána do večera sedí v místní knajpě a nadává naprosto na všechny a na všechno a je s tím tak otravnej, že si od něj už odsedávajj i ostatní dědkové který nadávaj na všechny a na všechno ale von už je na ně moc negativní.

Jak jsem psal, těším se až si někdo z jeho rodiny založí blog :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Je to fake a jsem moc starej a debilní boomer na to abych to poznal, nicméně je to fake ale je to všechno pravda.

CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Protože je tenhle klub veřejný ... Dane, jestli to tu čteš, protože to k tvému charakteru prostě sedí, tak jsem ti jen chtěl říct, že je tvoje chování smutné... jsi debil.
    DAHY
    DAHY --- ---
    HONZA09: On je v první řadě děsnej blb.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DAHY: Rapaport je taky čurák
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DAHY: že je ultrapravice pro Izrael je jednoduchý. On byl i R. Heydrich. Akorát v té době technicky bylo jednodušší je zplynovat, než posílat lodí do Jeruzaléma.
    Nic jinýho za tím nehledejte, ta strategie je jen taková, že se jako zastanou židů jen do chvíle, kdy budou potřebovat vybít tu levici a pak prostě i zbytek (možná) přesunou do izra. Tam se plány nezměnily a nezmění nikdy, je to jako že fúrer slíbil Čechům životní prostor na východě, a určitě by je nevyhladil, asi tak nějak. Říkávalo se tomu nordická lest.

Stejně jako se zase ukázala autoritativní skorostalinská levice a dělá bordel a je schopna bejt pravicovýmu křesťanskýho talibanu i spojencem, to bejvalo i tenkrát, akorát to pak vymazali z dějin, protože přece to oni je pak porazili.

Neděje se vůbec nic nového, jen se přestalo lhát ty poválečné verze o tom jak se kdo choval za války a před ní a vymřeli pamětníci následků.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DAHY: Signature Vávra. V jednom postu se rozčiluje, jak jsou nízké tresty za znásilnění, v dalším navrhuje jako kandidátku na prezidentku Danielu Kovářovou, která proti zpřísňování trestů za znásilnění dlouhodobě vystupuje, a byla asi jediná senátorka, která hlasovala proti redefinici znásilnění.
    DAHY
    DAHY --- ---
    VIRIK: Pravda, na Great replacement theory jsem zapomněl. Nejsem velký Vávrolog a vždycky jsem ho měl v první řadě za toho brouka pytlíka. Úplně jsem zapomněl na ty jeho nedávné příšerné rasistické výlevy.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Akorát že Epstein byl velký přítel Izraele a Mamdani byl vykreslen i Vávrou jako jeden z předních amerických antisemitů a představitelů islamizace Západu. A Michael Rapaport sám sebe označuje za Sionistu a úplně tím teď žije.
    Ale to bych po nich chtěl asi moc, aby to dávalo trochu smysl.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DAHY: Easy. Že Mamdani měl kontakty s Epsteinem, je to pedofil a zločinec, a platí to na všechny, kdo mu fandí, nebo ho volili.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DAHY: židi dělaj černochy a stojí za islámem a židobolševismem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAHY: že Deepstate je real, a není spravedlivý, že jeho součástí nejsou všichni od čtvrtmiliardy automaticky?
    DAHY
    DAHY --- ---
    CRAZY_IVAN: Přemejšlím, co bychom z té fotografie měli vyčíst, kdyby byla skutečná. A nevím.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    HOUH: dalsi platformy kde se odrazi uspech nerozporuju, psal jsem vyslovne o Twitchi kde vyhoda subu (emoty, reklamy, karma uzivatele:) pro sledujici je proti primemu donatu evidentni //nechci tady jet OT
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    XARGH
    XARGH --- ---
    CRAZY_IVAN: "asi neni pravda, ale mohla by bejt" + mrk mrk na rasisticke kamarady
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    no byl jsem se podívat, ono mu asi fakt jeblo a na férovku sdílí fake obrázky

HOUH
    HOUH --- ---
    ARXIE: stačí je naučit místo twitch subů posílat rovnou nějakou formu donat.... do toho máš instáč, merch, spoluprácí atd tak není zas tak marný ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam