• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    STINKY
    STINKY --- ---
    KUDLA: Prosím vás a ten Dan Vávra, to je prosím ekspert na očkování, nebo fachidiot a Všeználek?
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Pozor! Pozor! Daneček si stěžuje, že se někdo může vyjadřovat ke všemu,ale Oni ne. Toliko nespravednosti a pláče.

CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Já jsem Danovi vděčný za to, že jsem se kvůli jeho reakcím na hru roku začal zajímat o Expedition 33 a abych se ujistil, že má (nebo nemá) pan genius pravdu, jsem si tu hru pořídil a zkoušim jí, i když jsem se bál toho bojového systému a teda. To je super hra. Fakt díky, nebejt Dana, tak bych si jí prostě ani nikdy asi nezkusil, ale je to krása. Příběh, lokace. Baví mě to a často se jen kochám tím prostředím, které jen tak naomrzí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: vtipný je, že část jeho fanoušků má taky gympl, a zuřivě se tam v diskusi snaží nějak distancovat od svého středoškolského vzdělání bez toho, aby svého Vůdce nějak naštvali... :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA: samozřejmě jsem tenhle post jako správnný woke soudruh okamžitě nahlásil :)))

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    vůdce s předním fanouškem

LEDGE
    LEDGE --- ---
    Tady mu imho chybí prostor pro klasickej Vávrův dick move - tedy s dotyčnym nediskutovat (protože by prohrál), vyscreenshotovat komentář i s identitou autora (ideálně vytrhnout z kontextu), stáhnout se zpátky do svojí smečky simpů, vybrečet se jim a na dotyčnýmu co mu udělal beví ukázat prstíkem. Smečka pak na danej profil nabíhá a štěká. To je to co mu dělá dobře.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    to je podle mě fejk, není tam ani jednou napsaný, že jsou to nuly..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DAN_F: já bych řekl že o nem ví, je i na nyxu - ale co by tady z toho měl? tady by mu lízalo zadek tak maximálně pár šašků a jeho konkubína VEVERCAK, to není jako jeho banda incel-degenerátů co má na FB
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMIRA: Počkejte teprve, až najde místní klub.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce si dall mezi 4 a 9 rání šlofíka a pak se naštěstí probudil ještě tak s jedničkou v žíle a rovnou běžel k FB vyblil AI obrázek a pak šel analyzovat svý hatery.

What a life, někdo mu napíše že je kokot (jakože vážně jedno slovo, nějakej uplně neznámej člověk) a Ban jde hned vyblejt traktát, tyvole největší triggered snowflake českýho internetu, život čtvrmiliardáře, tohle bych fakt chtěl, to nemohu říci :D

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Dneska byl vůdce v zóně od půl druhý do půl čtvrtý ráno, nicméně docela nuda :/
    VANEK
    VANEK --- ---
    Doufám, že SOSP zruší i Deník.
    Daniel Vávra opět vedle. Snímky malého starosty New Yorku s Epsteinem jsou lež - Deník.cz
    https://www.denik.cz/z_domova/daniel-vavra-site-epsteinovy-spisy-starosta-new-yorku-ai-sosp.html
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    XARGH: není to moje teorie. :)

A je to jiný status, a jiná politika, než u Izraele, kam během 20. století bylo vyhnáno spousta menšin z okolních zemí (včetně židovských, ale nejen těch, který jinak tam existovali tisíce let). Izrael je dnes země mnoha uprchlíků z okolí. Ti se nemají kam vracet a nejsou to kolonialisti.

Podobnou politiku spíš dělalo Švédsko a skandinávie, kam se pak vracela hromada švédů z ameriky i s pěnezma a zkušenostma a udělali z nich to, co jsou dnes. A následně třeba Polsko, který kopírovalo tuhle politiku.

Ale tyhle všechny jsou pro nás snadno pochopitelné, právě. :) CHápeme jak přijímání uprchlíků a vytváření z nich nové společnosti, tak i ponuky nám blízkým s daňovými úlevamy, aby nám donesli i know-how.

Ale Španělsko jede trochu jinou politiku, ve Španělsku se nejedná o uprchlíky, kteří se nemají kam vrátit. Navíc Španělsko touží po expanzi, ne prvotně ochraně svých obyvatel, a vlivu na lat. ameriky. Je ve střetu se současnou americkou administrativou, která považuje, jako velmoc, lat. ameriku za svoje pole působnosti. A má na to teze, které vycházejí překvapivě zleva, i když by se čekalo že to bude klasicky pravicové, ale za to může frankistická minulost.

Každopádně ale jo, to urychlené vydání občanství půl milionu lidem je skutečně nacionalistická politika, v daném regionu to tak platí. :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    STINKY: nebo aspon vic neuskodej..
    XARGH
    XARGH --- ---
    VIRIK: koho mi ta tvoje teorie pripomina? ze by Izrael?! :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SEJDA: může tam jet s Polákama :D ti tam jezděj nejen na jahody, ale vykupujou i domy :) //což je – opět – jeden z motivů, proč chtějí spíš ty španěly z kolonií a legitimizovat je, protože si všímají přílišnýho přílivu lidí ze střední a východní evropy.

A úplně nejlepší by bylo, kdyby tam narazili na místní nacionalisty, který po středoevropanech občas i střílej :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VIRIK: asi se mistr Ban tesil, ze pujde do Spanelska sbirat jahody, ale jeho praci mu sebral nejaky imigrant :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    SMOKY: Ale jsou to "sofistikovaný hoaxy, 70 % pravda, 30 % fabulace".
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a mimochodem proto to zvře nacionalistům ústa, protože to je návrh, se kterým můžou souhlasit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam