• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HONZA09: Nepochybně. A taky kdyby napsal "články, obsahující slova Sikorski a Macinka, jsou jenom na serverech, které jsou propagandistická woke žumpa", dalo by se to brát jako názor. Jenže to by nebyl Vávra.

VANEK: Politico 4:01, Vávra 14:09.
    VANEK
    VANEK --- ---
    DAN_F: Mno ,a timestamps?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DAN_F: Se vsadím, že pro Vávru bude Politico něco jako propagandistická komunistická woke žumpa.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EVILMIND: Vávra: "Na internetu neexistuje článek v angličtině, který by obsahoval slova Sikorski a Macinka."

Internet: "Poland’s Foreign Minister Radosław Sikorski schooled Czech Deputy Prime Minister Petr Macinka on the workings of the European Union."

… The killer blow came when Sikorski reminded Macinka that, much like EU commissioners, Czech ministers are also not directly elected. “I don’t say it isn’t a democratic system,” Macinka mumbled as an amused Hillary Clinton looked on.

Munich 2026 awards: Kaja Kallas’ poker face, Lindsey Graham cursing and Mark Rutte talking to a dog – POLITICO
    https://www.politico.eu/article/munich-security-conference-2026-backhanded-awards/
    VANEK
    VANEK --- ---
    SMOKY: Nothing, až mu zas doporučí žrát kameny a jed, bude jen dobře.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Mistr teď jede carnivore dietu podle AI, protože přece proč člověk potřebuje odborníka, když AI ví všechno. What could go wrong.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: mohl by tomu mistrovi Banovi nekdo vysvetlit ze debil s helmou s kravskymi rohami a holymi bradavkami ma vytlak vetsi nez 10 Trumpu? Zatimco nositele nobelovy ceny nezna, doslova, vubec nikdo?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v alternativnim vesmiru, kde je Fox nejvetsi televize, Macinka s Vavrovou podporou masivne valcuje :)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce má myšlenkově nejplodnější období kolem svátků/výročí apod., kdy IMHO leje tak 3x víc než obyčejně - jinak to je to opravdu dost o ničem.

Doufám že v blízké budoucnosti bude mít třeba výročí svatby nebo narozeniny (svoje, narozeniny dětí IMHO neslaví) a dostane zase pořádnou etanolovou schýzu :)
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ADAMIRA: Tak mistr ocividne nemel den nebo neco prehled. Mozna, ze si spletl strany. U nas na FB reakce spousty botu v neprospech demonstrace. Lide s bydlistem mimo nase mesto. Neklikal jsem na ty profily az tak dlouho ja, ale nejaky mistni potentat, ktery k tomu pak vydal prohlaseni. Devadesat procent tech profilu melo v ikone psa nebo kytku a bydliste bylo kdo vi kde... Nejak ta svoboda slova ty lidi se svobodou slova sere.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    "Rozdělená společnost. V mém rodném městě se bude konat demonstrace na podporu pana prezidenta. Stránka komunity okolo města s 20 tisíci sledujících to podpořila informováním o demonstraci. A dostala místo obvyklých cca 300, přes 5000 reakcí. Necelá polovina lajky a srdíčka a těsná většina výsměch nebo vztek. Rozdil asi 100 lidí. A víte co je zajímavé? Že většina lidí co reagovala, z obou nazorovylých skupin, není z Rychnova, Rychnovska, dokonce ani z Královéhradeckého kraje, ale odevšad z republiky. Klikal jsem na ty profily opravdu dlouho, abych někoho s místem bydliště našel. Nemyslím si, že to všechno jsou rodáci, co žijí jinde."

A jak jste víkend trávili vy? :)))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak vůdce měl evidentně zajímavou noc, kolem jedný ráno se do toho pustil a vygeneroval neuvěřitelný traktáty, toálně o piče, dávat to sem ani nebudu, ale jestli má za to 500 EUR měsíčně tak mi je ho docela líto.

Pokud Vás zajímá co těď vůdce trápí nejvíc, tak je to AI (prokládá to standardně bojem proti woke, tréningem překuřování Putina a strachem o svobodu slova - ale dost okrajově).

Pak tam má jednu Boženu Němcovou (kecám, ani Božena toho tolik kolem druhý ráno nenapsala ;) ) na téma (ne)porodnost a tam se tam nějak topí sám v sobě.

Každopádně to snad nečtě už ani Veverčák - kterej tu taky dluho nebyl a zase o něj začínám mít strach, on se nakonec kluk zlobívá vždycky nakonec přihlásí ale bojím se toho dne kdy ho uvidíme ráno ve zprávách jak ho vynášej z nějakýho Vávrova compoundu :(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: JJ, tohle je taky docela "zábava" sledovat - tak nějak ho vnímám od dob kdy ještě nestrkal černochy do středověkých čech a ten posun za posledních dejme tomu 7 let je docela brutální - jako už tehdá měl kvanta incel simpů který byli tři masturbace od vystřílení obchodního centra - viz. ADAMIRA - ale ještě sem tam člověk zahlídl někoho kdo se tvářil nějak tak normálně, teď už to je totální Elliot Rodger meet Jirka Rajchl banda totoálních hovad + takovej ten zbytkovej kult z her (zdravíme Vevercaka) který už jenom čekaj až poletí kolem kometa a budou moc začít novej cyklus pomocí pomerančovýho džusu a kyanovodíku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce se dnes okolo druhé raní hodiny vrhl na ústavní právo a pak usnul.
    STINKY
    STINKY --- ---
    KUDLA: Prosím vás a ten Dan Vávra, to je prosím ekspert na očkování, nebo fachidiot a Všeználek?
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Pozor! Pozor! Daneček si stěžuje, že se někdo může vyjadřovat ke všemu,ale Oni ne. Toliko nespravednosti a pláče.

CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Já jsem Danovi vděčný za to, že jsem se kvůli jeho reakcím na hru roku začal zajímat o Expedition 33 a abych se ujistil, že má (nebo nemá) pan genius pravdu, jsem si tu hru pořídil a zkoušim jí, i když jsem se bál toho bojového systému a teda. To je super hra. Fakt díky, nebejt Dana, tak bych si jí prostě ani nikdy asi nezkusil, ale je to krása. Příběh, lokace. Baví mě to a často se jen kochám tím prostředím, které jen tak naomrzí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: vtipný je, že část jeho fanoušků má taky gympl, a zuřivě se tam v diskusi snaží nějak distancovat od svého středoškolského vzdělání bez toho, aby svého Vůdce nějak naštvali... :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA: samozřejmě jsem tenhle post jako správnný woke soudruh okamžitě nahlásil :)))

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    vůdce s předním fanouškem

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam