• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VIII.TRHÁK - Obraz 25 před hájovnou...
    https://youtu.be/fxD1wm-dhv4?si=M8cZNFojQMPqJjsd
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Umíš s klapkou? Možná můžeš přidat ruku k dílu a pomoct mistrovi přímo na placu.
    BOD
    BOD --- ---
    HUGH_BOYLAN: Si asi pleteš Vávra-vibes only auditko s Nixoty, ev. založ vlastní fanclub, tohle chování je max otravný
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ESING: Spíš je mi do breku :( Nějak se od včerejška nemůžu smířit s tím, že další warhorse hra, nebo možná dokonce už žádná další velká hra nebude od Vávry. To je konec éry. Teď k tomu asi nemám víc slov, jenom zklamání, prázdnotu.
    Vzhledem k tomu jak moc teď mluví o AI, si ani nemyslím, že ten film dopadne dobře. Je to chyba, které se dopouští, vsázet tolik na umělou inteligenci, to musím uznat i já. Ale třeba všem ještě zavře hubu stejně jako s KCD 1, "neprodejná hra" podle všech vydavatelů, které se nakonec prodaly miliony kopií. Uvidíme.
    ESING
    ESING --- ---
    Tak to se Veverčák posere, až se probudí.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Podle zdrojů Respektu obeznámených s děním ve videoherní firmě se pod Vávrou obrazně řečeno kymácela židle už nějakou dobu. Vedení firmy se nelíbilo hned několik věcí. „Nějakou dobu už bylo jasné, že s ním do budoucna ve firmě nepočítají – neměl vůbec figurovat v dalším projektu Warhorse,“ potvrdil Respektu jeden z nich. Vznik nového projektu firma ohlásila před několika týdny.

„Vávra dlouhodobě kritizoval určitou korporátní kulturu Warhorse, která ale v tak velké firmě zákonitě musí být. Odmítal komunikovat pracovní věci v e-mailech – a přitom takové pravidlo ve firmě měli i kvůli němu. Jednou třeba řadovému zaměstnanci něco zadal, později ale odmítal, že taková komunikace vůbec proběhla, a výsledek kritizoval,“ dodává zdroj s tím, že „Vávra sám otevřeně říkal, že zastává názor, že bez konfliktu se práce neudělá dobře“.

Daniel Vávra končí ve vedení studia Warhorse, které stojí za megahitem Kingdom Come • RESPEKT
    https://www.respekt.cz/cesko/daniel-vavra-konci-ve-vedeni-studia-warhorse-ktere-stoji-za-megahitem-kingdom-come
    VANEK
    VANEK --- ---
    VIRIK: Já jsem měl Evu taky moc rád, ale až takhle ostře to nevidím; Markovi hráblo drobet jako Chaunovi, takže natočil film o zlých světovládných ambicích katolické církve, každý měsíc, v lepších časech týden, to někde promítá nešťastníkům, co nějak naláká, a předtím vykládá, jaká je hrůza konkordát s Vatikánem, a jak on to prohlídl ještě než to bylo cool.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    OMNIHASH: Šikovnej!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HUGH_BOYLAN: tak to gratuluji, taky už sem měl sex. Dokonce dvakrát!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SEJDA: Táhni do piče, kriple.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: to zjisteni, ze jsi debil, prislo az tedka. gratuluji.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SEJDA: Piču a šišky, sám jsi debil, z očí jí svítila na první dobrou šukanda, tak jsem neváhal a prostě jsem s ní odešel k ní domů. Pipinu měla fajnou a byla aj hezká. To zjištění, že je blbá, přišlo až ráno.
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    FABE: Uplně stejný info mam od několika zdrojů z Warhorse. Naprosto typicky třeba někdo něco vymyslel aby si to Vávra na dalším meetingu zcela přivlastnil. Když byl upozorněn na to, že to nebyl jeho nápad, tak to sepsul s tim, že je to stejně sračka. A tak dále, a tak podobně.

On asi celkově s nim už nikdo dál dělat moc nechtěl, kdo by taky chtěl pracovat pod člověkem, co chodí po kanclu a zdržuje podřízený s tim, že jim ukazuje nový hodinky a řiká jim, kolik stály.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: jenze si se nedozvedel, vo jsi mnel: ze jsi debil. Nastrazila na debily past a ty jsi se doni chytil. Gratuluji.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HONZA09: je to bezpečný, když víš že nekoušou do masa. Hugh je jen opatrnej :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HONZA09: já jsem to musel hned ilustrovat. Jak silná je to myšlenka.

Jsem slušný anarchista, mám staré akontra, punkové ziny jako hluboká orba, black metalové ziny a podobně. Nečtu žádný plátky dekadentních měšťanů, co si hrají na trockisty, fuj fuj fuj.

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09: Existuje pro to i TERMINVS TECHNICVS. :)

Oslí můstek – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Osl%C3%AD_m%C5%AFstek
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09: No já se to dozvěděl právě až ráno, když jsem se ptal, jestli mám skočit do večerky, že bychom si udělali míchaná vajíčka se slaninou.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hlavně protože zdrojem tak obsedantního hejtu nemůže být nic jiného než politika, takže se tam nevyhnutelně scházejí hlavně čtenáři Alarmu a jedou si tam ty své bomby.

...

Tohle je každopádně krásné napsáno a vyloženě mě to dneska potěšilo.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HUGH_BOYLAN: To je jasně vidět, že si neumíš vážits sám sebe, když vlezeš do postele s každou vegankou, co čte Alarm.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam