• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VANEK
    VANEK --- ---
    VIRIK: Já jsem měl Evu taky moc rád, ale až takhle ostře to nevidím; Markovi hráblo drobet jako Chaunovi, takže natočil film o zlých světovládných ambicích katolické církve, každý měsíc, v lepších časech týden, to někde promítá nešťastníkům, co nějak naláká, a předtím vykládá, jaká je hrůza konkordát s Vatikánem, a jak on to prohlídl ještě než to bylo cool.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    OMNIHASH: Šikovnej!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HUGH_BOYLAN: tak to gratuluji, taky už sem měl sex. Dokonce dvakrát!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SEJDA: Táhni do piče, kriple.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: to zjisteni, ze jsi debil, prislo az tedka. gratuluji.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SEJDA: Piču a šišky, sám jsi debil, z očí jí svítila na první dobrou šukanda, tak jsem neváhal a prostě jsem s ní odešel k ní domů. Pipinu měla fajnou a byla aj hezká. To zjištění, že je blbá, přišlo až ráno.
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    FABE: Uplně stejný info mam od několika zdrojů z Warhorse. Naprosto typicky třeba někdo něco vymyslel aby si to Vávra na dalším meetingu zcela přivlastnil. Když byl upozorněn na to, že to nebyl jeho nápad, tak to sepsul s tim, že je to stejně sračka. A tak dále, a tak podobně.

On asi celkově s nim už nikdo dál dělat moc nechtěl, kdo by taky chtěl pracovat pod člověkem, co chodí po kanclu a zdržuje podřízený s tim, že jim ukazuje nový hodinky a řiká jim, kolik stály.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: jenze si se nedozvedel, vo jsi mnel: ze jsi debil. Nastrazila na debily past a ty jsi se doni chytil. Gratuluji.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HONZA09: je to bezpečný, když víš že nekoušou do masa. Hugh je jen opatrnej :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HONZA09: já jsem to musel hned ilustrovat. Jak silná je to myšlenka.

Jsem slušný anarchista, mám staré akontra, punkové ziny jako hluboká orba, black metalové ziny a podobně. Nečtu žádný plátky dekadentních měšťanů, co si hrají na trockisty, fuj fuj fuj.

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09: Existuje pro to i TERMINVS TECHNICVS. :)

Oslí můstek – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Osl%C3%AD_m%C5%AFstek
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09: No já se to dozvěděl právě až ráno, když jsem se ptal, jestli mám skočit do večerky, že bychom si udělali míchaná vajíčka se slaninou.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hlavně protože zdrojem tak obsedantního hejtu nemůže být nic jiného než politika, takže se tam nevyhnutelně scházejí hlavně čtenáři Alarmu a jedou si tam ty své bomby.

...

Tohle je každopádně krásné napsáno a vyloženě mě to dneska potěšilo.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HUGH_BOYLAN: To je jasně vidět, že si neumíš vážits sám sebe, když vlezeš do postele s každou vegankou, co čte Alarm.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HUGH_BOYLAN: Jednou jsem to prolistoval u veganské milenky na WC (no zdrhl jsem hned ráno, kdy mi střízlivýmu došlo, že je to úplná píča) a bylo mi z toho zle.
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    HONZA09: Bože, to je zase delulu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09: Já teda ne, jsou to levičácký mrdky. :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hele, tady jsme dostali nějakou pochvalu z main klubu. :) Přiznejte se, kdo tady čte Alarm?

[AIAX @ Kingdom Come: Deliverance - A first-person, open world, realistic RPG that will take you to Medieval Europe.]
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MIKEE: Do těch finančních věcí jsem zdaleka neměl takovej vhled. Tzn. Daneček na KDC 2 vlastně neměl zásluhu vůbec žádnou.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    HUGH_BOYLAN: Vzhledem k tomu, ze ve Warhorse mel Bakala 70% a Dan ostatne ani nebyl jednatel, tak je asi dost jedno co podepsal nebo nepodepsal ;) HUGH_BOYLAN bylo na urovni "cool story, bro'!" a pousmal jsem se, ale ted jsi, rekl bych, zcela mimo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam