• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    KUDLA
    KUDLA --- ---
    Autenticitu nepotvrdím. Ale prej to někomu došlo WhatsAppem.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CRAZY_IVAN: IMHO půlka Turkovi knihovny bude od Vávry :)
    STINKY
    STINKY --- ---
    EVILMIND: ...a Michael Palin jako Muž s největším titulkem!
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Vylézá na světlo další Tolkien? Goerge R R Martin??
    Zaslechl jsem, že je Vůdce ve svém fb příspěvku příliš skromný a nejedná se o několik rozepsaných scénářů, ale desítky, až nižší stovky knih, které kvalitou předčí díla těchto spisovatelů! Prý už i Kniha roku připravuje cenu hodnou velikosti Dana.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VEVERCAK: tak samozřejmě, že přesunutí do neexistujícího filmového oddělení a nová funkce trans ředitele se dá vysvětlit i jako povýšení! :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Přišlo vysvětlení od vůdce, všechno je jinak! :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Ale no tak... Už si skoro udělal z tý sekty první krok.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: rádi užvaněnýnu narcisistnímu alkáčí uvěříme cokoliv! :-)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Ha, tak možná to nakonec všechno bylo úplně jinak. Před 40 minutami vyjádření Vávry na facebooku k tomu proč skončil. (Nebudu sem kopírovat je to dlouhé)
    Asi jsem udělal chybu, že jsem věřil médiím a "zaručeným zdrojům" že prakticky dostal ponižující vyhazov. Kdo by to čekal že novináři budou... kreativní. Obzvlášť u někoho, koho tolik nesnáší.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    FABE: no, mne to taky napadlo jako první :) teda asi většinu z nás :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    FABE: Furt se přikláním spíš ke KCD: Triumf Vůle
    FABE
    FABE --- ---
    VIRIK: jj, souhlas, a proto jeho film nemuze mit jiny nazev nez tento :)

VIRIK
    VIRIK --- ---
    ale tak ty hry jsou dobrý a funkční hlavně proto, že ty herní mechanismy dělali taky extrémně schopný lidi. Bojovej systém Bocan. A viděli jste jeho CV? hodně slušný. Herní systémy RPG Matin Klíma. Viděli jste jeho CV? To jsou lidi, kterým dobrý den říkali už tenkrát i v Obsidianech nebo Bethesdě. A takhle by se dalo jít jeden po druhým, po dalších lidech, třeba questeři jsou dost šikovný, už od jedničky. A pak to sbírání talentů, kde pak o ně se přetahujou s CD Red (a v pozadí i techland, kterým prochází spousta středoevropskejch pracantů). Lidi co dělaj mapy taky nejsou žádný ořezávátka. Co modelujou... a další a další.

A u Vávry super, přišel s tím prvním impulsem a s tou vizí, ale prostě jeho nevýhoda je, není to týmový hráč. Ani leader. A nehlídá si co kde tvrdí, komu co slibuje a kde si co oblíká.

A asi jeho největší charakterová vada nejsou jeho názory a ani chlast, ale že je nevděčnej. Spousta lidí ho bere a respektuje, i když on o nich říká nehorázné věci. Spousta lidí ho podporuje a on se tváří, že všeho dosahuje dokonce vítězným bojem s těmahle lidma. Oni ho držej a on se tváří, že s nima musí bojovat. Oni ho podporujou, dotlačej na piedestal a on se na ně otočí a řekne jim: vidíte vy kreténi a to ste mi házeli klacky pod nohy.
    A přehání to.
    FABE
    FABE --- ---
    VEVERCAK: ne pockej, ja netvrdim, ze nechtel KCD2, to si myslim ze jo, i kdyz teda sam rika ze, ze on ty veci rad "plodí", ale uz ho nebavi ten "porod"...ja jen tvrdim, ze neumi pracovat s lidma a pracovat pod nim asi nebude 2x prijemny, jak tu nekdo zminil napr. jeho alkoholismus, tak je vlastne zazrak, ze pres to vse ta hra vubec vznikla
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    FABE: Podle mě KCD 2 Vávra určitě chtěl, protože u Mafie chtěl taky hned dělat druhý díl na stejném engine ale nějak to neprošlo, posouvalo se to, a byly tam různý úpravy, nebylo to podle něj (myslím že to říkal v jednom rozhovoru) Tak to chtěl tentokrát udělat aspoň s KCD. To je moje teorie. (Kéž by se to stalo i s tou Mafií. Druhý díl byl fajn ale na první nemá ani zdaleka) Ale jestli tu má někdo inside info, tak budu rád když řekne jak to bylo doopravdy.
    FABE
    FABE --- ---
    VEVERCAK: Hele, ty tu situaci IMHO ctes celou spatne, ta hra neni jen od Vavry. Vavra je zrejme na 100% autorem nametu, ale je tam kvantum prace, kterou udelali ostatni a s ohledem na nove informace o jeho konci a spekulacim, co se delo uvnitr Warhorse, to klidne prezenu a reknu, ze ta hra (KCD2) nevznikla diky Vavrovi, ale navzdory Vavrovi :)
    BOD
    BOD --- ---
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Světu Kingdomcomedal. Všempařanům Požehnal.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VEVERCAK: mě je teda spíš do breku z tohodle neustálýho spojováni KCD=Vávra. Warhorse má nějakejch 300 zaměstnanců, co dřou x let, ale veškerou pozornost všichni věnujou člověku, co denně natočí dva podcasty ve kterejch vytáhne půl flašky, třicet zpráv na sociálky a hádku s nějakou náhodnou feministkou z Kanady... kdyby věnoval půlku úsilí studiu, co věnuje kulturním válkám, tak dělá spokojeně trojku a nemusej ho uklízet do neexistující filmový divize.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam