• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Světu Kingdomcomedal. Všempařanům Požehnal.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VEVERCAK: mě je teda spíš do breku z tohodle neustálýho spojováni KCD=Vávra. Warhorse má nějakejch 300 zaměstnanců, co dřou x let, ale veškerou pozornost všichni věnujou člověku, co denně natočí dva podcasty ve kterejch vytáhne půl flašky, třicet zpráv na sociálky a hádku s nějakou náhodnou feministkou z Kanady... kdyby věnoval půlku úsilí studiu, co věnuje kulturním válkám, tak dělá spokojeně trojku a nemusej ho uklízet do neexistující filmový divize.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    KULA
    KULA --- ---
    HOUH: Osud někoho, kdo se celou dobu veze na schopnostech ostatních ale protože je to bezpáteřní hajzlík s loktama, tak se vždycky protlačil dopředu. Byl nejslabší článek, byla jen otázka času, než schopnější ukážou tolikrát na jeho slabost, že už nebude jiné cesty.
    Ať si klidně ten tlustej záprdek dál flexí s prachama před svoji negramotnou základnou. Král blbů, to je úspěch jako hrom!
    ALMASIUSREX
    ALMASIUSREX --- ---
    Přál bych si, aby mistr Vávra udělal pokračování Četnických humoresek. Tak legendární seriál by si zasloužil oživit. Věřím, že Vávra by ho povznesl na úplně novou úroveň.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VIII.TRHÁK - Obraz 25 před hájovnou...
    https://youtu.be/fxD1wm-dhv4?si=M8cZNFojQMPqJjsd
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Umíš s klapkou? Možná můžeš přidat ruku k dílu a pomoct mistrovi přímo na placu.
    BOD
    BOD --- ---
    HUGH_BOYLAN: Si asi pleteš Vávra-vibes only auditko s Nixoty, ev. založ vlastní fanclub, tohle chování je max otravný
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ESING: Spíš je mi do breku :( Nějak se od včerejška nemůžu smířit s tím, že další warhorse hra, nebo možná dokonce už žádná další velká hra nebude od Vávry. To je konec éry. Teď k tomu asi nemám víc slov, jenom zklamání, prázdnotu.
    Vzhledem k tomu jak moc teď mluví o AI, si ani nemyslím, že ten film dopadne dobře. Je to chyba, které se dopouští, vsázet tolik na umělou inteligenci, to musím uznat i já. Ale třeba všem ještě zavře hubu stejně jako s KCD 1, "neprodejná hra" podle všech vydavatelů, které se nakonec prodaly miliony kopií. Uvidíme.
    ESING
    ESING --- ---
    Tak to se Veverčák posere, až se probudí.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Podle zdrojů Respektu obeznámených s děním ve videoherní firmě se pod Vávrou obrazně řečeno kymácela židle už nějakou dobu. Vedení firmy se nelíbilo hned několik věcí. „Nějakou dobu už bylo jasné, že s ním do budoucna ve firmě nepočítají – neměl vůbec figurovat v dalším projektu Warhorse,“ potvrdil Respektu jeden z nich. Vznik nového projektu firma ohlásila před několika týdny.

„Vávra dlouhodobě kritizoval určitou korporátní kulturu Warhorse, která ale v tak velké firmě zákonitě musí být. Odmítal komunikovat pracovní věci v e-mailech – a přitom takové pravidlo ve firmě měli i kvůli němu. Jednou třeba řadovému zaměstnanci něco zadal, později ale odmítal, že taková komunikace vůbec proběhla, a výsledek kritizoval,“ dodává zdroj s tím, že „Vávra sám otevřeně říkal, že zastává názor, že bez konfliktu se práce neudělá dobře“.

Daniel Vávra končí ve vedení studia Warhorse, které stojí za megahitem Kingdom Come • RESPEKT
    https://www.respekt.cz/cesko/daniel-vavra-konci-ve-vedeni-studia-warhorse-ktere-stoji-za-megahitem-kingdom-come
    VANEK
    VANEK --- ---
    VIRIK: Já jsem měl Evu taky moc rád, ale až takhle ostře to nevidím; Markovi hráblo drobet jako Chaunovi, takže natočil film o zlých světovládných ambicích katolické církve, každý měsíc, v lepších časech týden, to někde promítá nešťastníkům, co nějak naláká, a předtím vykládá, jaká je hrůza konkordát s Vatikánem, a jak on to prohlídl ještě než to bylo cool.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    OMNIHASH: Šikovnej!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HUGH_BOYLAN: tak to gratuluji, taky už sem měl sex. Dokonce dvakrát!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SEJDA: Táhni do piče, kriple.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: to zjisteni, ze jsi debil, prislo az tedka. gratuluji.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SEJDA: Piču a šišky, sám jsi debil, z očí jí svítila na první dobrou šukanda, tak jsem neváhal a prostě jsem s ní odešel k ní domů. Pipinu měla fajnou a byla aj hezká. To zjištění, že je blbá, přišlo až ráno.
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    FABE: Uplně stejný info mam od několika zdrojů z Warhorse. Naprosto typicky třeba někdo něco vymyslel aby si to Vávra na dalším meetingu zcela přivlastnil. Když byl upozorněn na to, že to nebyl jeho nápad, tak to sepsul s tim, že je to stejně sračka. A tak dále, a tak podobně.

On asi celkově s nim už nikdo dál dělat moc nechtěl, kdo by taky chtěl pracovat pod člověkem, co chodí po kanclu a zdržuje podřízený s tim, že jim ukazuje nový hodinky a řiká jim, kolik stály.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: jenze si se nedozvedel, vo jsi mnel: ze jsi debil. Nastrazila na debily past a ty jsi se doni chytil. Gratuluji.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HONZA09: je to bezpečný, když víš že nekoušou do masa. Hugh je jen opatrnej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam