• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    XARGH
    XARGH --- ---
    XARGH: ja to ctu jako gaslighting narcissism :)

Odmítal komunikovat pracovní věci v e-mailech – a přitom takové pravidlo ve firmě měli i kvůli němu. Jednou třeba řadovému zaměstnanci něco zadal, později ale odmítal, že taková komunikace vůbec proběhla, a výsledek kritizoval,“ dodává zdroj s tím, že „Vávra sám otevřeně říkal, že zastává názor, že bez konfliktu se práce neudělá dobře“.
    XARGH
    XARGH --- ---
    Vavra vykopnut z WARHORSE? :DD

Daniel Vávra měl ve Warhorse Studios konflikty? Známý tvůrce už nechce dělat velké hry. Málem ho to zničilo - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/daniel-vavra-mel-ve-warhorse-studios-konflikty-p519oc
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    GRAMEC: Uvadim jen pro kontext. Ono sa rado na nekoho vytahuje, co delal pred rokem 1989 a u nekoho se rado mlci o tom, co delal pred rokem 2022...
    Asi nejaka zvlastni pametova mlha nebo co
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    O tom nevím, ale rozhovor přesto doporučuju :)
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    GRAMEC:
    Z internetu:
    Vachatová v minulosti aktivně vystupovala a obhajovala Rusko ve facebookové skupině „Přátelé Ruska v České republice“. Podle dostupných informací zde psala například o tom, že Putin podcenil Majdan a nyní musí útočit.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LARS_GUNNER: On vlastně žádný umění nedělá. Vytváří produkty určený pro masy.
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    Musím napsat, že mně pan Vávra před nějakou dobou opravdu rozesmál. Nějaký klimatický internetový spor okořenil fotkou oponenta a já v ní poznal Nyxáka! Profesionálního aktivistu, kterého jsem znal z největší pražské ukryté kalírny, poslouchal jsem ho na pravdomluvném a veřejnopravním ČR plus a nevěděl jsem, že se jedná o Nyxáka, nýbrž jsem neznal jeho občanské jméno. No a pan Vávra začal chrlit názvy politických neziskových organizacích placených ze zahraničí, které financují aktivismus kolem zmiňovaného klima Nyxáka a jednu konkrétní, tu dokonce očastoval termínem filiálka CIA. :)

Kolegyně pana Vávry, kdo náhodou neslyšel...

Natálie Vachatová 1. díl: Autocenzura se stává normou, když lidé mají strach z postihu za své názory
    https://www.youtube.com/watch?v=fy93NzoGNBM
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Tak to co odděluje umění od rutiny rozhodně nejsou technologické prostředky. Pokud to mistr neví, tak toho o umění obecně asi moc neví.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    ADAMIRA: to je idiot
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    EVILMIND: Tak Daneček blbeček se svym nabubřelym egem si bude myslet, jakej je to průkopník a jak nad všema vyzrál, o tom žádná.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: jsem taky před časem zkoušel nějaký ty profi AI umělce, co jsou v top na Spotify (v mém případě country). Jako uznávám, #1 byl banger, fakt se mi to líbilo, skvělej text. Ale! Pustíš si druhej a třetí hit, a rychle vidíš, že je to všechno na jedno brdo, ale fakt jako zaměnitelně. A je na tom po chvíli hrozně poznat, že to je AI. Prostě je to takový zprůměrovaný v rámci toho žánru, až to úplně ztratí identitu.

Na první dobrou tak čumíš super jak to dokáže udělat AI celý sama, ale prostě tím to končí asi, poslouchat se to nedá. Tady vidím mistr je zatím v téhle fázi ohromení, jak vůbec nikoho nebude potřebovat aby mohl "tvořit"... :-)
    DAHY
    DAHY --- ---
    ADAMIRA: On je fakt neuvěřitelnej boomer. Zase pozadu tak dva roky, čili v dnešní realitě věčnost. Každej slušnej člověk dává od jakékoliv AI tvorby ruce pryč. Chtěl jsem napsat, že i časopis TIME letos určitě vyhlásí "AI slop" slovem roku, ale radši jsem si to zkontroloval a zjistil, že ho vyhlásil už za 2025. No aspoň vidíme, co si asi myslí o práci těch desítek nebo stovek tvůrčích lidí, co pod ním pracovali.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    A teď si to jeho techno představte ve finálním souboji epického AI generovaného filmu KCD s Markem Vašutem, Vlastou Burianem a Hugo Haasem v hlavních rolích. Vlastně i Daneček si tam zahraje nějakého hradního DJe. Monty Pythoni budou překonáni! :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    me se libi, jak se ti nejvetsi AI borci absolutne neobejdou bez toho "ve stylu XY" :p
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VIRIK: Black metalistu? BLack metal je ještě dobrej. Já myslel, že poslouchá takový ty keltský hovna :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jo ale mě vlastně teď došlo, že vlastně nosí kilt, je fanoušek filmu Lví srdce, poslouchá pagan metal a podobný jiný mrdky. Takže, že mu jako naprostej banger přijde mix Joshe Winka říznutý Die Antword vlastně není žádný překvapení. A skoro jsem zapomněl na ty zlatý anal plugy, co si dal na dveře. :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nojo, borec co si hrál na ultradrsnýho black metalistu, si nakonec tvoří vlastní verze ve stylu DJ Boba na AI nástroji. Ale co jinýho čekat?

pozér
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA: Teď se definitivně usvědčil z toho, že nemá absolutně žádnej vkus.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Já ti Vám nevím, Vůdce mi přijde tak trošku zmatený, čekal jsem úplně jiný reakce z jeho strany, co se týká jeho "odchodu".

Mám pocit že egomaniak typu Vávry by se jen tak s "odejitím" a trafikou ve formě nějakýho teoretickýho filmu nesmířil a spustil by shitstorm kterej by se v kategorii "2-4 am drunk shit" zapsal do análů sociálních sítí, ale tohle je prostě nic.

Nemaj voni na něj najěk nabito? Nebo mu možná zacpali hubu nějakym výjmečnym bakšišem?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam