• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HONZA09: nepoznáš taktickou olověnou zástěru?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jsou to punčocháče nebo stahovací podkolenky?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: od debilů o debilech, no nevim mno :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady pěkná charakteristika celého SOSP

https://x.com/mordieu/status/2038584186269749607
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    EVILMIND: Jejich nevyhoda je, ze nejsou zvykli na protitlak. Kdyz chodis jen do Vox, kde ti furt vsichni kyvaji a bavis se jen cocikem, tak si moc pevnou pozici nevybudujes a skoncis jako srandovni idiot, ktery si sam sere v kuchyni,
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    taky dobry :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DOUPLE: se mi libi, jak tam Vavra propasoval i stránku "Monitoring velkeho resetu", žádný schovávačky...
    TOMZ
    TOMZ --- ---
    SPD, Vávra i neonacisté: u mladé političky vládní strany se sbíhají linky napříč ultrapravicí – Page Not Found
    https://pagenotfound.cz/clanek/spd-vavra-i-neonaciste-nikola-zborilova
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    EVILMIND: super jak pod tim postem only fans volaji po pridani XTV na seznam :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Takhle rychle zabanovali i mě před pěti lety :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra vydal seznam důvěryhodných médií. Dávat to sem nebudu, je to v podstatě kdo-je-kdo na proruské scéně, nepřekvapivě... :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VIRIK: to to pravděpodoně Adamirovi jenom trochu najelo, jestli si to pamatuju dobře :]
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    OMNIHASH: 15 minutový město je super komický, protože v evropě je to prostě nějakej standard. v americe to ale berou jako levičácký nesmysl, který jim vezme domy, auta a nezávislost. protože v americe je to naprostej dream mít věci nějak poblíž bydliště.
    z ameriky sem proto přišlo 15 minutový město jako spiknutí a i českej internet máš plnej lidí, který to popisujou jako komunistickej začátek konce, přitom sami celej život spokojeně žijou v 15 minutovym městě.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    OMNIHASH: ale dyk ti stačilo začít zajímavě psát o tom tématu v klubu konvičků a hned jsi dostával minusy a to ani nebyl někde ve společnosti paranoiků a konspirátorů, jen jsi začal (podle mne dost zajímavě) vypisovat fakta.

I u tebe a tady lidi požadují hrát určitou roli.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ROMANET: tam je největší haluz se vůbec dopátrat, o čem vlastně v reálu mluvěj. Největší úlet na tohle téma byl, když sem byl obviněn z kryptofašismu, protože sem kdysi studoval architekturu, a architekti jedou celosvětový spiknutí za účelem vytvoření miliardy mikrokoncentráků. Bylo to patnácti minutový město, a celý spiknutí spočívalo v tom, že si nějakej urbanista dovolil prohlásit, že by bylo fajn, kdyby bylo všechno v docházkové vzdálenosti, a v Oxfordu podle toho předělali směr nějakejch jednosměrek a postavili kruháč a dva semafory.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    OMNIHASH: "četl si studii profesora XY z MIT? v ní jasně ukazuje, že "jet fuel cant melt steel""
    tys jí samozřejmě nečetl, nevíš, co v ní je. a jsi v defenzivě. leda bys pod stolem zjišťoval, že je to celý složitější.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ROMANET: hehehe, klasika

Já takhle kvůli příbuznýmu, co propad Jet fuel can't melt steel beams strávil desítky hodin v konspiro auditku, abych se připravil na další nedělní oběd, protože kdyby to na mě vybalil z hluboký vody na čisto, tak mě instantně vybouchne hlava, co to zas mele za kraviny.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    CBRPNK: není to jednoduchý. jeden ten článek byl o neobjektivnosti cnn. takže on měl data a příklady o tý nejobjektivnosti. já můžu říkat nějaký svoje dojmy nebo říkat něco o foxnews, ale převahu má on. on působí mnohem jistěji.

někdy je to samozřejmě jako irelevantní... třeba v debatě o obnovitelných zdrojích jsou lidé, kteří rozumí stabilizaci sítě (nebo si tyhle argumenty načetli). a ti tě samozřejmě zavalí argumentama, takže ty máš pocit, že tomu rozumí a že ty tomu nerozumíš tolik. chce už to nějaký znalosti, abys věděl, že je to celý složitější a že oni sice mají pravdu ALE.
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    ROMANET: nestačilo by jenom pozvat tohodle šmoulu někam, kde by mu nepodkuřovali (že jo VoxTV, koukám vaším směrem) a dokonce by mu fundovaně oponovali, až by ho nakonec zajebali do země jak kolík od stanu? s takovou výbavou/přípravou by to neustál moc dlouho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam