• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Zde je možné sledovat krásných příklad perfektní ragebait symbiózy na sociálních sítích, tyhle lidi jsou jak žraloci a ty ryby co z nich žerou shit, navzájem si házej ragebait návnady, navzájem si na to skáčou a navzájem si pak vyprávějí jak je ten druhej triggered.

Příroda je prostě magická!!!

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Viděl jste někdo někdy tu jeho manželku? Jako vím že existuje (nebo alespon existovala) protože vobčas nasdíli haranty, ale je dejme tomu stále naživu?

Jestli třeba takhle po nocích neřve na nějakou mrtvolu v rohu že je všechno woke a vzhledem k tomu, že při takovym množství hovězího by bylo divný nemoc šílených krav nechytnout, v kombinaci s galonem burbonu denně, je dost možný že mu ta mrtvola i odpovídá (vždycky souhlasí).

Jo a kolik znáte arboristů vy nuly?

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jak TO je? Daniel Vávra: Veřejnoprávní média jsou absolutní přežitek, naprosto zbytečná věc
    https://www.youtube.com/watch?v=WaYEGj2eR-8
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Svět, jak ho známe, končí - Budoucnost AI a nové hrozby / Daniel Vávra & Michal Rybka
    https://youtu.be/lV4Pk9yKyGI?is=zqx8YnE8X3jtqrPh
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: Tenhle svůj fail bude vůdce okecávat do konce svých dnů :D

Jako nebudu lhát, baví mě to sledovat. :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Někdy to Dan dělá dobře, dneska třeba zvyšuje Kortusovi dosah :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tohle by nemělo zapadnout, Vávra se často vysmívá všem, kdo poukazují na to jak různí píčusové s ním spojení jsou proruští, a tohle mi zrovna přijde jako velice přesvědčivé...

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: Tak to netuším.

Vše co jsem tak po článcích našel tak už není kreativním ředitelem Warhorse ale zůstává zaměstnancem.

Ale čerpám pouze z článků je možný že je to jinak.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMIRA: Proč by zůstával zaměstnancem?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ADAMIRA: Bude tam hrát Neckář, Trávníček a digitalizovaná Šafránková.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: Hmmm, zajímavý, co jsem pochopil tak Vůdce po tom všem zůstává zaměstnancem warhorse, tak nechápu proč ho jako zaměstnance takováhle věc trápí.

LARS_GUNNER: pochybuju že ho budou platit 5 let za topení se v "kreativním procesu"

Já chápu že tyhle věci chtěj čas, ale už to je skoro 2 měsíce co byl vůdce naprosto dobrovolně odejit ze zdravotních důvodů a přeřazen do sekce "film" očekával bych alespon nějaký minimální info.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    ADAMIRA: Jak znam produktivitu techto velikanu mysleni, tak za pet let bude prescript.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMIRA: Dobře informované zdroje říkají, že nyní jeho právník hraje pingpong s firemním právníkem, za jakých podmínek jim vůbec ukáže, co zatím vymyslel, protože nápady se hrozně kradou.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Už je to nějakej pátek co byl Vávra naprosto dobrovolně přesunut ze zdravotních důvodů do filmové divize, tak jsem se pokusil googlit jak je na tom ten film a jediné kde je možné o tomhle filmu najít zmínku je pouze v článcích o naporsto dobrovolném odchodu vůdce ze zdravotních důvodů.

Ani na svém FB o tom vůdce vůbec nereferuje a to že grafománii se oddává stále stejně.

Mno, uvidíme třeba za půl roku, třeba už něco bude venku :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HONZA09: nepoznáš taktickou olověnou zástěru?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    HONZA09: hlavně má košulku, co nosili vikongové

Koszulka Chwytająca Bestia - Biżuteria Wikingów i Słowian | Ozdoby Wikingów
    https://ozdoby-wikingow.pl/produkt/koszulka-chwytajaca-bestia/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jsou to punčocháče nebo stahovací podkolenky?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: od debilů o debilech, no nevim mno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam