• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    XARGH
    XARGH --- ---
    ADAMIRA: leje jako Rudolf II :D

spolek Sysifos je banda inzenyru s krecovitym humorem, ale bohuzel nikdo jinej tu pest asertivity vedeckeho poznani nezvedl. a sami taky obcas sirej bludy, tj jsou v necem v omylu :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Protože teda vůdce se vyjádřil snad úplně ke všemu, jenom tu astrologii jsem nezaznamenal (ale vzhledem ke kadenci jeho postů na FB ani vše zaznamenat prostě nejde).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Bylo načase.

Nicméně dovolím si malé rýpnutí ke spolku sisyfon, jako veškeré info je odkaz na jeho profil? To tam nemůžou alespoň heslovitě napsat za co to dostal?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra konečně něco férově vyhrál úplně sám!

Bludný balvan v kategorii evidence-based astrologie získal Dan Vávra

Bludné balvany za rok 2025 | Sisyfos - Český klub skeptiků
    https://www.sisyfos.cz/clanek/1618-bludne-balvany-za-rok-2025
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    HOUH
    HOUH --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HOUH: Vávra v žádnym důchodu není, Vávra točí film!!!! :)))

Každopádně se těšim až ty hry vyjdou a půlka postav v nich bude černá a druhá půlka homosexuálové. :D

Maximální počet znaků na FB status je 63 206 - myslíte že to vůdce dá? Já myslím že ano :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    https://x.com/WarhorseStudios/status/2057008469920624696

Takže makají na dvou hrách současně a stejně radši poslali Vávru do důchodu :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ADAMIRA: Je to totiž übermensch.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce, co se sociálních sítí týká, už přepl totálně do sudětoněmeckého světa a k tomu mu ještě zbývá čas tvořit nejlepší film v dějinách české/českosloveské kinematografie - ten člověk je fucking parní mašina, respekt tyvole!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VIRIK: Třeba je Švihlíková nová poradkyně k tomu jeho velkofilmu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ROMANET: družba českých a německých skinheads mi přijde v pohodě, pokud teda ale dojde na nácky, tam je to samozřejmě dost podobný, takorát český náckové lezou německejm do zadku a ty je maj za podlidi :)

Tady Vávra je především a hlavně debil, vyloženě v tom smyslu že hloupej, protože i svejm názorům "rozumí" dost povrchně a ty spojitosti mu prostě nedojdou.

Krásná ukázka toho že můžeš bejt třeba uplně perfektní sklář ale budeš vědět totální píču o houbách, další věc kterou Vůdce nepochopí, prtože je hloupej.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ADAMIRA: hele to mě vždycky fascinovala družba německých a českých skinheads. jako jasný, mají rádi hitlera a národ...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Osoba A tvrdí, že díky čistce instagramu přišla osoba B o tisíce followerů, na co ale osoba A zapomněla je to, že osoba C skoro o nikoho nepřišla (jak tvrdila osoba K,L,M,N,O a další) a taky ignoruje to, že osoba D taky o nikoho nepřišla, jak tvrdila osoba E.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Celá tahle situace s landmanschaftem (představte si že je to napsaný německý správně) je naprosto perfektní kruh, Vávra, předseda SSOP která kritizuje "liberály" za to že pomluvají a dehonestují AfD (která ma docela dost jasně negativní postoj k Ben. dekretům a vyhnání němců), veřejně pomlouvá a dehonestuje všechny s jakkoliv pozitivním postojem k sudetským němcům a ke sjezdu v Brně.

Dostáváme se tím do stavu superpozice, kdy se spousty lidí v jeden moment z pohledu jedný osoby (Vávry) stává týranou osobou která si zaslouží prostor a svobodu slova a zároveň má absolutně držet hubu :)

tzv. "Vávrův Němec" - neco jako Schrödingerova kočka ale mnohem míň woke a s koulema namazanjema produkty od Vašuta.
    VANEK
    VANEK --- ---
    VIRIK: SSOP platící advokáta Guide Media in 3, 2, …
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    šel jsem se kouknout na profil pana Vávry, jak to vypadá s těmi slíbenými filmy.

Ale našel jsem jen křičení, jaké lze v poslední době najít i na videích paní Švihlíkové.

Nacisti se vracejí, Němci jsou zase tu! To, že Německo teď rekordně zbrojí a bude mít půl milionu vojáků, a sjezd sudetoněmců v Brně, to spolu souvisí! To není náhoda!

A pak dává nějaký fotky nacistů, a jejich hodně zkrácené životopisy a to pravděpodobně dává v souvislost s tím, že soužití s Němci není možné. Vzájemná komunikace není možná. Němci... jsou zase tady!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HOUH: Z nejlepšího českého herního vývojáře - čtvrtmiliardáře k shipostování AI slopu, bez kterýho by po něm už ani pes neštěkl.

jo ajo pardon zapomněl jsem, ještě točí ten film :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HOUH: Ještě kratší TLDR

Mohli si za to sami.

...

Připomíná mi to, když se apologeti Izraele baví o Gaze, incelové o ženách nebo rasisti o cikánech.
    HOUH
    HOUH --- ---
    ADAMIRA: Paradoxem je, že Dan by tohle bez ChatGPT v životě nenapsal – a já bych to bez ChatGPT v životě nečetl. A kruh se uzavírá.

Ultra krátké TL;DR:
    Text říká, že nacistické zločiny a podpora Hitlera mezi sudetskými Němci jsou často zlehčovány, zatímco poválečný odsun je přehnaně kritizován.
    Autor tvrdí, že historická vina není na české straně, i když uznává, že při odsunu došlo k neospravedlnitelnému násilí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam