• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Mělo by se tu zachytit, že Mistrovi neschválili v parlamentu medaili.

Dle mého je to chyba: KCD by si za propagaci země ve světě medaili zasloužila, nedovedu posoudit, nakolik to ztělesňuje jen Mistr, to je jiná věc.

A lidsky bych Mistrovi nějaký to uznání přál: pořád nějaký boje a střety, akvárko, průjem psa - každej potřebujeme i pozitivní chvilku!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce někde schrastil 250 míčů, ze sociálních sítí to asi nebude, možná přestal na měsíc chlastat a žrát stejky :)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: jj "je mi to všechno úplně jedno a tady máte třicetistránkovej traktát o tom jak jsem hrozně nad věcí" :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADAMIRA: lol s toho cisi takovyto sem radoby nad veci, ale dost mne to sere :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce už se ozval a označil spolek Sisyfos za bandu šarlatánů :)

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HONZA09:
    Dosáhl met nejvyšších - to jest mj. hned 2 nominace na Gayming Awards - a může se věnovat filmu :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    ja myslel, ze ten ruzovej hegesh ma bejt ten napravo :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to dělal i před tím :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TALPENNY: Tak oni ho vyhodili z práce, teď se může chlastání věnovat na full time. :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HONZA09:
    :) říkal jsem si jestli je plastový kelímek mj. s rumem (nepochybně uzrálým minimálně 169 let a to v dubovém sudu v troskách španělské koloniální pevnosti na pobřeží soukromého -!- ostrova) na Mistra dostatečně posh . Na druhý pohled mi svitlo - 25. bylo pondělí a k tomu 11:39. Jsem oslněn jeho ...pařmenstvím.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WANAH: ž mu ale neřekla, že bude promlouvat k masám uplnejch idiotů, protože ho nikdo jinej nebude poslouchat. :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    To bude souviset s [HOUH @ Fanklub Dana Vávry]
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMIRA: Ptal jsem se a Sisyfos to hodlá zveřejnit do několika týdnů, protože kam by spěchali.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LA_PIOVRA: Zaznamenal, mě zajímá co konkrétně řekl/udělal :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ADAMIRA: za astrologii, kterou si, narozdil odemne, nezaznamanal:)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    No dobře a tušíte teda alespn někdo za co to Vůdce dostal?

Hlavně už je to 5 dní a Vůdce na toto téma stále nevytvořil dvoustránkový opilecký rant a to okomentuje i raní stolici která se proti němu spikla - mám obavy:(
    VANEK
    VANEK --- ---
    XARGH: ... a s webem z 90. let, no.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak především jim tam kvalitu vědecké práce posuzuje černoprdelník a Grygar, kterej je přesvědčenej že bůh existuje, protože v něj věří, ale mimozemský ciivlizace neexistujou protože pro to chybí důkaz (a lidi který si myslí že by mohli existovat, jsou idioti)

Je potřeba je brát fakt s rezervo, je to hlavně banda čichačů vlastních prdů, i když ty co omejvaj jsou samozřejmě mnohem horší existence.
    XARGH
    XARGH --- ---
    PIKACZU007: "inzenyru"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam