• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak jestli to byl fakt Ruščák, tak bych se nedivil kdyby po těch obchodech chodil celej den a na tohle čekal, si řkám že by se k Vůdcovi docela hodil do podcastu :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    SMOKY: dělání meme na Várvu je moje guilty pleasure :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SMOKY: tohle je Andrej Ruščák, co bydlí v Dejvicích.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: taky si myslím že by v něm vlk křičící na mraky překřičel vlka absolutního libertariána :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADAMIRA: taky jsem nad tím přemýšlel a podle mne spíš B, jelikož jeho ego půlmiliardáře by tohle nedalo. Navíc konzistencí názoru zrovna moc neoplývá.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: to by mě zajímalo, jakej má k tomuhle pan generál major společnosti pro slova postoj

Na jednu stranu bych tipoval že to určitě bude horlivý zastánce "nemusim pro gaye péct dort" na druhou stranu, vyhodit jeho, tak ten status na facebooku udělá trhlinu v časoprostoru
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    EVILMIND:
    Slyšte slyšte : JÁ (místopřísežně !) prohlašuji že to co psala Liduna je blbost a před čtyřiceti lety si se mnou hrál Josef .
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    EVILMIND: to bude nějakej mindracek z dětství, kdy se mu holky smáli. Teď ji to může konečně nandat.
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Mně se líbí, jak napíše, že se maloměšťáci schovávají za vznešenou morálku, aby jí tam sám následně mohl vykydnout plný náklaďák.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ten člověk je příšerná pochcaná beta

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: "Je to pestrá paleta úředníků, řemeslníků, strážníků a zkrachovalců, kteří tráví dny drobnými intrikami, posedáváním v hospodách a neustálým pomlouváním druhých" - Vem si jak moc musí bejt Vávra debilní že mu během psaní týhle věty nedojde, že ta kniha je o něm :D

Ale jinak super, nějaká frajerka říká že si s ním nikdo nechtěl hrát a vůdce jí protáhne od rakouskouherskýho (absolutně nesouvisejícího) maloměšťáctví, přes první světovou válku až po pochod smrti, fucking legend :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vávra vs holka, co ho znala jako malýho zmrda. Se mi líbí, jak si vždycky načrtne hned celou novou skupinu nepřátel, přiřkne jim různé vlastnosti a výroky, a pak proti nim bojuje.

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ADAMIRA: Masochisticky jsem si to přečetl celé a takovému návalu lží a bludů snad může konkurovat jenom Turek, Babiš a Okamura.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CBRPNK: ale pane kolego, Vůdce tím chtěl říct, že nikdo nezachytil ducha 90. let TAK JAK ON BY SI PŘEDSTAVOVAL. :)

Což je docela pochopitelný, protože pokud chce někdo zachytit ducha 90. let, tak se nevyhne ryzímu devadesátkovýmu boomer buranismu (souvisejícímu s burano-podnikatelským barokem, jak zmiňujete, jehož absolutním představitelem jsou lidi co maj zlatý kliky... jako nejmenovaný nejlepší český vývojář), kterej tady, stále ještě v roce 2026, ztělesňuje osoba Daniela Vávry. :)

CBRPNK: ano :)
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    Je to zasranej buran
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    ADAMIRA: Bože, to je dement. Buď je až tragicky neinformovanej, nebo prostě a jenom prachsprostě lže.
    Jak, že tu nikdo nezachytil ducha 90. let (zvlášť ohledně podnikatelů s jejich "barokem")?

Devadesátky (2022) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1058697-devadesatky/prehled/
    MIKI (2024) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1328975-miki/prehled/
    ČERNÁK (2025) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1558940-cernak/prehled/
    Rédl (2018) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/575537-redl/prehled/
    Rudý kapitán (2016) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/385272-rudy-kapitan/prehled/

Oh wait, tohle vlastně točila v koprodukci ČT. Mimochodem nesahám až moc hluboko do paměti, protože je na ivysílání xy různejch malejch filmů a inscenací, který se natočily v devadesátkách a zeitgeista doby zachycujou docela dobře. Mimochodem, co třeba rané filmy od Bohdana Slámy, co filmy Davida Ondříčka z přelomu tisíciletí, proč tam úplně opomíná Petra Zelenku? Dál bych mohl pokračovat i s díly o metalácích, rapperech a bigbíťácích. Určitě by se tam něco našlo. Tenhle pamrd si prostě a jednoduše ohejbá realitu podle toho, aby se mu to dobře psaly butthurty na facebook s dvojkou na žíle. Že se vůbec rozčiluju a čtu tohle mlácení prázdný slámy. Ten čas mi už nikdo nevrátí.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: Vidíš to, to mě ani nenapadlo! :)

Já si tady dovolím myšlenku, vím že to je jasný příznak woke mind virusu, ale mám takový pocit, že je dost možné, že možná... vůbec žádný film nikdy nebude? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: čekal jsem spíš zakončení ve stylu upoutávky na ten jeho chystaný film :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MILDOFUNA19: Ještě nikdy jsem jí neviděl - nikdo jí neviděl - ale myslím, že je to bílá díra!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam