• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    LARS_GUNNER: zatím není, ale to přijde. Bude teď vedro a mistr si otevře nějakou tu lahvinku půl století staré pravé skotské.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    SMOKY: Jestli tam neni alespon ctyrikrat zminena cerna Helena, woke, levicaci stareho Recka, tak jsem zklaman.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Vávra teď recenzuje Odyseu z traileru
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: I když, to by vlastně naopak šlo k tomu zasít rozkol: víme s jistotou, že předseda SOSP Dan uspěl víc než jeho kůń!
    VANEK
    VANEK --- ---
    ROMANET: Má tam Vašuta ;)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    EVILMIND: myslíš něco jako...

ty vole, až teď jsem si toho všiml. stem se ptal na padesát osobností, ale asi proto, že nečekaně uspěl dan vávra, tak bum a je z toho 45 osobností. nevíte, koho vyřadili ještě?
    Češi v průzkumu překvapili. Řekli, koho si za prezidenta přejí úplně nejméně – Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/cesi-v-pruzkumu-prekvapili-rekli-koho-si-za-prezidenta-preji-uplne-nejmene/r~aaa2957098473f4b0d319688eabbd673/
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    EVILMIND:

Meta Guru : " Mista Vávra Bentley vy mít, cestovat, posilovna taky ale vědět ...vy uhm ehm ...50+ "
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nikoho k ničemu nenavádím, ale suprová nová zábava je poskytnout tady Vávrovi nějakou lživou informaci o úspěšnosti jeho profilu, a pak ho nechat, ať hledá příčinu... :)

XARGH
    XARGH --- ---
    ADAMIRA: to je husty, vynechal pointu :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vůdce se rozčílil že si "lepší lidé" nestále stěžují že se o nich někdo vyjadřuje ošklivě, aby (ne zrovna) plynule přešel ke stížnostem, že se lidé vyjadřují ošklivě.

Není to lehké být vůdcem.

VANEK
    VANEK --- ---
    Zdíša vrací urážku: "Pauknerovy texty obhajoval také tvůrce videoher Daniel Vávra, který se angažuje jako předseda správní rady Společnosti pro obranu svobody projevu."
    Kdo je tajemný Paukner, jehož texty vyzdvihují vládní politici? Stopy vedou k agentuře a dvěma mužům — Deník N
    https://denikn.cz/2109243/kdo-je-tajemny-paukner-jehoz-texty-vyzdvihuji-vladni-politici-stopy-vedou-k-agenture-a-dvema-muzum/
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    XARGH: Kortus mu to krásně vytrolil
    XARGH
    XARGH --- ---
    HONZA09: bych to sem dal cely, ale Zuck mi zakazal copypastu z FB. Vsak ono to sem dopluje, to je prilis dobrej matros ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XARGH: fakin legend :D
    BOD
    BOD --- ---
    WANAH: Fake screenshot? Mě to přišlo až na tu poslední větu taková běžná Vávra pasta :) potc. nebezpecnej sebestřednej stařec co raději ublíží hromadě lidí než aby byl zapomenut IMHO je, to není o jednom postu. Každopádně jsem rád pokud to není autentický post.
    XARGH
    XARGH --- ---
    Vavra spocital, ze cyklista je mene ekologicky nez auto :DD
    WANAH
    WANAH --- ---
    BOD: Tohle Vávra nepsal.
    Mění to nějak tvůj pohled?
    BOD
    BOD --- ---
    HONZA09: Asi jsem s věkem smířlivější, vím že je nechápu a nechci s nimi nic mít, ale jsem rád že se základně shodneme a nestřílí se tu na ulici. Myslím rozumný ve smyslu že mají děcka, příp vnoučata a prioritou je pro ně skrz to klid a bezpečí kolem, nejsou to hovada co si přejí občanskou válku (což si u Vávry nejsem vůbec jistý), ale ohledně migrantů, queers ap. je to klasika.. i když se mě a mých blízkých část těch věcí citelně dotýká a jsem celkem vyhraněný af, jsem rád že si ty genocidní hemzy odbydou na netu a v hospodě kde se dá neúčastnit, koupí si tričko s hnusným designem a na ulicích je relativně klid, dá se apelovat na nějaké základní hodnoty a deeskalovat
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOD: většinou rozumný lidi, ale dost doprava.

Ty dvě věci se vzájemně popírají
    BOD
    BOD --- ---
    [ROENICK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Ta poslední věta zní trochu strašidelně, ještě když vyhrožuje meteorologům nebo komu, to by nemělo být ignorovaný a normalizovaný. Plus kontext.. přes kamarády trochu vím co má Vavra za arzenál a v jaké části střelecké komunity se pohybuje, většinou rozumný lidi, ale dost doprava. Když půjde do tuhého, stát a složky budou zahlcený a Vávra řadě z budoucnosti vystrašených fotrů bude s nějakým akčním řešením znít rozumně (prej naživo je dost v pohodě, rád mluví ale ne tak debilně jak na kameru nebo na netu a má takovou friendly/buddy autoritu říkali), tak to může skončit hodně špatně. Tyhle neurčité náznaky vyřizování účtů mě celkem znervózňují, čemu tyhle proklamace asi připravují půdu, no snad nedostane příležitost
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MATEEJ: Chce tím říct, že její likes a dosah jsou zprostředkované z nějaké eko-liberální troll farmy, za kterou stojí tajemná organizace profitující z agendy, kterou zastává.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam