• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    V zásadě jsou tam 4 červené sloupy, kamenná podlaha a dřevěné stoly. Kulisa hodná laciné pohádky komunistické televize, postavit to nemohlo stát víc než pár set tisíc dolarů (já kvůli své práci vím, kolik podobný kulisy stojej) vidím, že kingdom come: the movie je v nejlepších rukou!
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a kyklopa musi hrat opravdovej kyklop:p
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PRAASHEK: Prostě to měl Nolan natáčet na místěch, kde se to skutečně stalo. Což nikdo netuší, kde je, protože se to nestalo, ale to považuje vůdce za typickou woke marxistickou výmluvu!!!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ↓ toto je moje recenze vávrovy recenze tralieru k filmu od nolana ↓
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ADAMIRA: Nejlépe se mi líbila pasáž "PENÍZE VYHOZENÉ DO KANÁLU."
    VANEK
    VANEK --- ---
    SMOKY: Ještě jim neposlal pár miliónků na novou aulu, co by po něm pojmenovali.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    JARMIK: co mu tam prováděli?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JARMIK: nikde nevidim pametni desku, jak je to mozny ?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Jdu v Turnově právě kolem Strední umělecké školy, tak jsem vzpomněl Mistra, jak kvůli ní trpí.

ROMANET
    ROMANET --- ---
    ADAMIRA: ale já neřikam, že je chytrej. :) neni. jen jeho publikum jsou ještě větší debilové. většina lidi prostě neprokoukne, že je to hlupák.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ROMANET: ty se na to ale diváš ze špatnýho konce - ano drtivá většina lidí nerozumí tomu, jak funguje jadernej reaktor tzn. jsou v tomto směru "hloupý" - ale zásadní rozdíl mezi těmahle lidma a Vávrou je, že Vávra si hodí prompt do chatGPT, přečte si výsledek a bude absolutně přesvědčenej, že tomu rozumí uplně stejně jako lidi který to studovali třeba dekádu - přičemž "většina hloupejch lidí" prostě řekne že tomu nerozumí

A NAVÍC je ještě hloupej obecně - určitě není "hlupej jako průměr v populaci"
    A NAVÍC je to grafoman, takže tu po sobě tu svojí hloupost ještě rozmazává

Ano existujou kecalové jako je Vávra, ale to je porád malá část populace (může se zdát větší pokud máš závilsot na sociálních médiích - ale to je pořád jenom iluze) - ti můžou o "průměrný blbosti" nechat tak maximálně zdát.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ADAMIRA: nejde ani tak o vávru jako o úroveň lidí obecně. strašně to zkresluje, že za blbce považujeme někoho tady v debatě nebo nějakýho politika. pořád ale na nyxu a v politice budou spíše ti schopnější.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: Já to hrozně moc nerad používám, protože to všichni omejvaj jak ocamovu břitvu, ale tady vůdce je naprostý poster child Dunning–Kruger efektu

ROMANET: prosímtě a tohle dedukuješ z čeho? Četl jsi od Vávry někdy nějakej text?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    SMOKY: vávra je pořád objektivně chytrej, když jako laťku vezmeme nějakej průměr v populaci. pokud bychom ho měli zařadit mezi "intelektuály" tak tam samozřejmě moc stíhat nebude. ale pořád lepší než turek, kterej se taky řadí mezi myslitele.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    tak hlavne Vavra je proste objektivne hloupej :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    A vůbec nepochopil, že epos je jenom legenda, takže o nějakých reáliích se můžeme bavit asi jako o tom, jestli v Pánovi Prstenů existoval Mordor. Dement je to.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    FABE: On jenom žárlí na Nolana.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    FABE: To je ale vůdcův modus operandi - dělá to porád a to klidně i v rámci jednoho textu, dokáže ve třetí větě popříd co napsal v první větě.

Ale koho to zajímá žejo, když jsou tvý fanoušci zároveň členové kultu tak nemusíš zrovna svolávat třetí nikajský koncil abys věci vyjasnil :)
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    HONZA09: taky...nebo ta scéna s obrovskou plachtou napuštěnou do hořlaviny vystřelenou několika katapulty a pak její zapálení...epické
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam