• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BOD: a co to je symtě?
    BOD
    BOD --- ---
    Vůdce nevůdcuje? Jsem se pro nedostatek bizarností a cringe už odskočil zahřát ke konkurenci
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Je to teď virální Moudro a tady k tomu je něco faktického (to vedro bylo, ALE... :-D )
    Manipulátoři.cz - Rok 1540 skutečně přinesl Evropě...
    https://www.facebook.com/manipulatori/posts/pfbid02LzyBvpiokuiGgGvCYY7qxvdevTCEuoobBioE9mzMVG6wTWCKAqENmCGQJW8k5aPkl
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    nádherné klimatické copium :)
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    Ten post co sdílí jako zdroj

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: mám takovej pocit že toto se zařadí do sbírky vůdcových X myšlenek z kategorie "smazal jsem a teď předstírám že jsem to nikdy nenapsal"

sice se nezařadí mezi klasiku kde vysvětluje lidem že nebudou povodně a rusko na ukrajinu určitě nevtrhne, ale stejně doprý a pro jeho čokli určo kanon :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Celoroční léto, detailně zdokumentované... akorát Vávra nepochopil, že 11 měsíců sucha neznamená, že i v zimě bylo 30.
    O tom, že pan Celsius se narodil až o 200 let později ani nemluvě... :-)

HOUH
    HOUH --- ---
    TALPENNY: může hrát (konkurenční) hry který mají aspoň nějakou životnost :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SMOKY:
    :) přemejšlim co se tak dá dělat s touhle sumou volného času a prostředků - proti gustu žádnej dišputát samo a sedět 7/24 nachcanej u Facebooku je taky řešení
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SMOKY: Občas jsem na tuhle cestu hodil očko (ale z mý strany to bylo dost řídký, ono sledovat vůdce nějak tak kontinuálně prostě nejde, to by museli dělat na směny tak minimálně 4 lidi) a musím říct, že za mě docela smutný, jeho ranty pekelně ztrácej šťávu, nula inovace, neustále se opakuje - mám obavy že pokud hodně rychle nenatočí ten film a neponíží Nolana a celou tu hollywoodskou garnituru, tak se nám za chvíli propadne někam kam za nim nepolezou už ani ty jeho čokli. A vzhledem k tomu že pravděpodobnost že natočí nějakej film kterej nebude AI slop kombinovanej s produkcí na úrovni TV NOE, je asi tak stejně velká jako pravděpodobnost že si dneska zasouložim s Radkou Třeštíkovou - tak bych si dovolil říct že pád už začal a nepůjde zastavit.

Do pár let bude někde na úrovni Šmuclera nebo Pollerta.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Mistr byl na dovolený ve Francii, přivezl si asi 10l chlastu :)
    BOD
    BOD --- ---
    Vávra se pustil do Kortuse a ten reaguje (video)
    Facebook
    https://www.facebook.com/share/v/1Y4JjCMtGr/
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    Panel puvodni 165x99
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KAHASHIMA: Tak, on hlavně ten svůj podíl už prodal, ne?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KAHASHIMA: Hele ty jsi nějakej zabržděnej nebo něco?
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAHASHIMA: (Plus mám pocit, že "dotace na fungování" nemůže dlouhodobě brát nikde nikdo a složitě se to obchází přes všemožné "projekty".)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JONY: metal je mnohem vážnější hudba než vážná hudba
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    KAHASHIMA
    KAHASHIMA --- ---
    ADAMIRA: Tak poslední pokus: Asociace je normální profesní organizace (nebo pokus o ni). Ta bere dotace na své fungování a (oficiální) lobbing ve prospěch videoher, podporu ve školství etc. Teoreticky by z nich mohla někdy podporovat nějaké malé vývojáře, ale nevím, jestli to někdy udělala. Herní společnosti jsou členy asociace, ale s těmi dotacemi nic společného nemají a pochopitelně se k nim ani nijak "proxy" nedostanou, stejně jako Lékařská komora nesype svoje peníze doktorům - naopak, doktoři platí komoře, což stejně funguje i tady. Takže ať je Vávra sebevětší blb, Warhorse žádné dotace nemá a Hlídač státu píše nesmysly, což se při tom množství dat, co tam protékají, samozřejmě tu a tam stát musí. (A teda, což je úplný offtopic, já osobně považuju dotace a státní podporu za potenciálně velmi dobrý a prospěšný instrument, jakkoliv svádí k nějaké šmelině a kamarádíčkování. Věřím, že se dají nastavit dobře a často i dobře fungují. Ve hrách jich je zoufale málo.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam