MRKEVREDKEV:
no rozloučil jsem s pár opravdu blízkými protože už to nešlo, já už z toho byl tak unavenej...pátý pivo a brka..a kecy o - jak je kdo v hajzlu z rodiny, práce, vztahů ale pytel K si koupis vikend co vikend - pak teda ti rekne ze si dal kilo krevet na zizkove, opakuju ze mi vadi debilni fory na lgtb+, novy rap, mlade...porad dokola..ze mi po patem pivu ublizuji a kecy o afterech kde byli na patym byte jsou total nuda..a komu to cpou...a jista mira opice...je uz naprosto detroy v mixu toho vseho..
jinak kámo, rozešla se s tebou holka kvůli - chlastu a hulení, já už to jako nej kámoš nedávám - jsi destroy z chlastu a hulení - on - hele ber mě jakej sem jinej nebudu a bem ho...svět je zlej..všichni sou zlý...já nic neudělám jinak...oka..
kamos ale rekl dobrou vec..neni to tim jedem, jen "mnozstvi jedu zabiji art"
takze nechodim svetem at ja razem kazdej sober
od chlastu mám utrum od září - občasná pidi recidiva, malé pivo na chut slabe, ochutnání vaječnáku, jednou sem mel pul panaka hruskovice a ta nalada potom..juchu...
od brk - od listopadu .obcasna recidiva jednou za mesic dve cigara...pak zase nic...
od zbytku jedu - od cervence - malicka recidiva s ochutnanim G po 15 letech v malem mnozstvi :) co mi nekdo daroval..
poznatky - den ma 48h, smeju se, produktivita velka, nasel sem praci teda ona si nasla me.. nemyslel jsem na sebevrazdu 5x denne, vymenil sem nekonecny plky v hospode o nicem za vystavy, pokecy srazy, zase se dostal do pohybu - beh, plavani, hokej, imro divadlo, nemam blby kecy na blizke, musim jen hlidat uprimnost a po kave najezdy:)
suma sumarum, diky o nevim ze sem po tolika letech, po 25 letech v kalbe nebo kocovinach snad opravdu docvaklo kudy, vidim slepy ulicky, svet je prima misto plny moznosti a kdyz se sam smejes, smeje se par lidi i kolem tebe