• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANSpaceX (Falcon 9 / Heavy / Dragon / SuperHeavy / Starship / Starlink) + Tesla, Neuralink, Boring, xAI, Grok, Optimus
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    THAIGRR: zatím nevíme :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    TOXICMAN: víme víc o těch starship opertions? nějak si nedokážu představit, k čemu jim bude droneship plošina dobrá
    PES
    PES --- ---
    Prodává se to jak housky na krámě, asi... :-)

Musk zachraňuje prodeje Tesly Cybertruck svou druhou společností - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/auto-musk-zachranuje-prodeje-tesly-cybertruck-svou-druhou-spolecnosti-40574492
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @SpaceX
    Falcon 9 lands on Just Read the Instructions, which is the last planned Falcon mission for this droneship

After 156 successful Falcon 9 landings, Just Read the Instructions will be fully dedicated to support Starship operations going forward

https://x.com/SpaceX/status/2046484793437663510
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    I ze zadních sedadel bude možné řídit autonomní Tesly běžných uživatelů. To bylo doposud vyhrazeno pouze pro vozidla zapojená do flotily Robotaxi.

Vize Elona Muska je jasná – vedle běžné flotily robotických a plně autonomních taxíků by měla existovat i ta sdílená. Díky ní by mohli uživatelé pronajímat svoje Tesly ke krátkodobým pronájmům v rámci jednotlivých jízd. Jarní aktualizace kompatibilních Tesel přinesla funkce, které jdou této vizi naproti.

Tesly budou svým majitelům vydělávat: nová funkce jde naproti sdílené flotile robotaxíků - Cnews.cz
    https://www.cnews.cz/clanky/tesly-budou-svym-majitelum-vydelavat-nova-funkce-jde-naproti-sdilene-flotile-robotaxiku/
    KAERO
    KAERO --- ---
    SEJDA: prepis tebou dvou zminenych udalosti, hovor mezi 'ridicem' a spolujezdcem:

"...is giving a ticket ... to those weirdos... finally ... haha."

"Common, move. -- Ah, tourists. Its an old lady. -- Yeah, ok, but the guy could move a little bit side."

Nojo, tohleto je uplne moralni dno. Uplne se mi cervenaji usi jak jsem to prepisoval.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: posmivali se nekomu, necemu, co dostalo pokutu za parkovani na chodniku (v Cesku absolutni klasika, tedy to parkovani, ne ty pokuty). Potom se navazeli do pani, ktera se neuhla jejich kraksne (asi si zapomnel nekde majacek). Dal jsem to nesledoval.
    Udelal jsem chybu, ze jsem si motoristicke video pustil se zvukem.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DZODZO: tak je fajn, že Elonovi konečně někdo vysvětlil tu dynamiku proudění v těch kanálech na spaliny a proč mají takový divný tvar, u všech těch ramp všude po světě. Já to taky do té doby moc neřešil :-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    TOXICMAN: taky v tom videu nadavky neslysim. za me je to video uzasne, jak to auto dokaze projet takovym mumrajem.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SEJDA: jaké opice? znovu opakuju, co to meleš? máš vidiny a slyšiny?
    dávám sem ukázku jízdy FSD skrz jednu docela komplikovanou dopravní situaci se spoustou subjektů na hlídání a že si vede dost dobře
    jedou po sdílené silnici jako ostatní auta s opatrností vzhledem k množství cyklistů
    a nepadla tam jediná nadávka... dej mi přesný čas nebo se smaž
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: tak sem nedavej anonymni testery produktu .. to jake opice produkt uzivaji nijak nesouvisi s predmetem tohoto klubu, si myslim.

A kdyby sis to pustil se zvukem zjistis, ze ti dva nadavaji lidem mnohem vice, nez-li ja muzu zvladnout v jednom postu. A to je to co mne poburuje.

Co to melu? Jakou potrebu asi meli ti dva "spechat" po ulicich, ktere zjevne nejsou urcene k tomu, aby po nich jezdila auta?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SEJDA: co to meleš?
    a pokud máš potřebu psát nadávky na nějaký random lidi, jsou tu na to auditka, tady to mít nebudu
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: zkusim to tedy jeste jednou
    bez zvuku: FSD jede tichounce po prelidnem meste, jako kdyby to bylo zasobovani s rychle se kazicimi potravinami, ktere zrovna nekde dosly, ev. s krve ke urgentni transfuzi.
    se zvukem: dva curaci v meste.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KAERO
    KAERO --- ---
    THAIGRR: levny je relativni pojem. Typuju ze to postavi v dane kvalite levneji nez kdyby to stavela NASA nebo jina statni instituce.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KOUDY: fast to je,
    good se moc neví, kdy to stejně za chvíli zbourají a nahradí něčím novým a větším
    no a o cheap dost pochybuju, protože i do takovéhle "běžné neraketové stavby" nateče hooodně peněz
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: z tohoto uhlu to vypada ako nejaka fabrika s ucpanym kominom :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam