• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANSpaceX (Falcon 9; Heavy; Dragon; SuperHeavy; Starship; Starlink + Tesla, FSD, Cybercab, Neuralink, Boring, xAI, Grok, Optimus)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SpaceX has stacked Ship 41 onto Booster 21 for Flight 14.
    The first Starship built to go to orbit.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    TADEAS: to si sa na ako dlho musel otocit? lebo ono to par sekund trva nez ta vyzve aby si daval pozor na cestu, pokial si to predtym robil na dialnici bez autopilota este dlhsie, tak to muselo byt celkom nebezpecne
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    JANOS: fsd ma byt striktni co se
    tyce blokovani kamer a fejkovani pozornosti (nekdo si tam dal fotku pred kameru), muzou ti trvale zablokovat fsd pro dane vozidlo. v tech holandskych podminkach ktere asi vsechno kopiruji se na to myslim specificky zameruji, aby nebylo mozne ty systemy trackovani pozornosti ridice obchazet. v nasich 2021 ne-fsd (hw3, tj na fsd nepouzitelnych) autech jsem po jednom updatu musel kamery zablokovat protoze se clovek nemohl ani otocit dozadu k detem coz je proste bohuzel realita rodinneho rizeni. me prujde vtipne, ze muzu mit takrka automaticky system, ale pokud potrebuji vuresit neco jineho, tak ho nemuzj pouzivat, tj. presne ve chvili, kdy se nejvic hodi. ty nizozemske reference zatim lobuji za zmirneni striktnosti toho monitorovani, tj. asi podobna zkusenost.
    PES
    PES --- ---
    JANOS: na Tesly extra pozor...

Na kameru si pořídit přece ten fake obličej obrázek před kameru ;-)
    JANOS
    JANOS --- ---
    PES: to je dobře, je potřeba si všímat všech ostatních účastníků provozu :)

Dobrý video. Ty rychlosti mě vždycky vysirali, Tesla si každou chvíli nevšimne křižovatky a jede 30 nebo 70 na 50ce. Na konci jsem tušil že dostane strike.

Teď jezdím autopilota s ucpanou kabinovou kamerou. Sice mi svítí kontrolka že je ucpaná ale alespoň mne nebuzeruje a nedává mi striky když koukám z okna. Jsem zvědavý zda to FSD dovolí nebo bude vyžadovat funkční kameru
    PES
    PES --- ---
    TOXICMAN: jak jsem říkal, od teď si dávat "majzla" na každou Teslu kolem...
    KAERO
    KAERO --- ---
    TOXICMAN: super. Ale prekvapilo me ze FSD nazacatku nedokazalo vytocit na parkovisti, a pritom zvlada nektre silene manevry po praze?

Jinak autor videa rika ze prazaci jsou 'hot-headed' a doprava po praze je komplikovana - to by si mel nekdy zajet nekam do sveta.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOXICMAN: Tykraso bozi. A jak tu nekteri jeste pred rokem tvrdili ze FSD v Praze nikdy dostupna nebude..ze je to picovina. Lol.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    YT verze

Starship - The Holy Grail of Rocketry
    https://www.youtube.com/watch?v=EthkNLasUa8
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    krása, den po schválení, OTA update a už to frčí

My Tesla Finally Got FSD in Prague – FIRST DRIVE
    https://www.youtube.com/watch?v=2DGgjrx-RRw
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Booster 21 moved to the pad at Starbase

SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: na X.com su muze jet Tesla co chce, ale tady sestrihane videa z "jizdy" snad videt nepotrebujeme, ne?
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    TOXICMAN: červen 2026

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SEJDA: lol, cry harder
    Tesla Europe, Middle East & Africa on X: "FSD Supervised now approved in Czechia 🇨🇿 Rollout will begin soon" / X
    https://x.com/teslaeurope/status/2101947798933385410
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: a smazes to trapne video?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    OTAVA: určitě a tu první pitomost teda smažeš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam