• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NICOLLETTEKnižní klub u Nicollette
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Ježíši co mi to děláte s těmi tipy na nádherný (vizuálně) knížky?
    (Dávejte další!)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    FIFI: jo tuhle jsem četla určitě já, to jsou ty psycho ilustrace od Borise Jirků
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tu ilustrovanou mám asi v práci.

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Já mám zatím jen tuhle, to je Dvořák. Už se těším na tu ilustrovanou edici. :)

FIFI
    FIFI --- ---
    FIFI: Pardon, melo byt MAM tu, o ktere pises
    FIFI
    FIFI --- ---
    VANEK: Myslim, ze mas tu, o ktere pises. lidove nakladatelstvi, 1987, Moravkova

FIFI
    FIFI --- ---
    ISCH: Asi jsem na tom stejne, rozectena X let, nebo doctena a nepamatuji si nic
    FIDA
    FIDA --- ---
    BERRUNA: tohle vydání mám taky;)
    A teď jsem zjistila, že mi někam zmizel komiks a už fakt nevím, kde hledat, ach jo

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Takhle krásně ilustrovaná je i Farma zvířat od Orwella ;) tak třeba na ní taky někdy přijde řada.
    Krásný nápad. Těším se na společné čtení ;)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Uf, po dlouhém hledání jsem ji také našla. Ale asi se přidám ke koupi té krásné ilustrované verze, mohu-li? <3

ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Super nápad s tímto klubem, ráda se připojím. A měsíc na přečtení celé knihy budu brát jako velkou osobní výzvu.
    FIDA
    FIDA --- ---
    NICOLLETTE: ano, ale musíš vymyslet trest za jeho nesplnění;)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    FIDA:
    ELSINOR: no já se k vám přidám, mohu-li

Fakt tu knihu doma asi nemám nebo netuším kde se zakutálela. Tož ideální výmluva si pořídit tuhle krásnou verzi.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    FIDA: Ano! :)
    FIDA
    FIDA --- ---
    ELSINOR: takže si tu spolu teď slíbíme, že je to na zítřek náš DÚ?!;))
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    VANEK: neeee, to je hrozný...
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    FIDA: Já na ni koukám už nějakou dobu a tohle beru jako jasný znamení, že bych si ji měla koupit. :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    MAR_TINA: O tom to právě je: Morávková měla Bezprizorného, zatímco Dvořák usoudil, že je to pro dnešní čtenáře už moc archaický rusismus, a dal tam Bezdomovce. Smysl to dává, ale…
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: vůbec nepřichází v úvahu, já budu ráda, jestli to stihnu za měsíc :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NICOLLETTE: Já bych si dovolila poznamenat, že měsíc na knihu samozřejmě dost je, ale určitě bych termín nezkracovala, přeci jen člověk chce číst i jiné věci mezi tím :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam