• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARLOSKStezka Českem
    KLX
    KLX --- ---
    KARLOSK: V létě také. Zrovna před 14 dny jsme šli Bílou Opavu a na Praděd. Tak šťastnou cestu a už se těšim na fotky. :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Každopádně v Pátek směr Praděd... V zimě je tam hezky...

Mapy.com
    https://mapy.com/s/mofetocodo

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Já už pořídil ten nejbrutálnější goráč od Tilaku, prostě pláštěnka je no-go...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: asi su rada, ze mam radsi kondenzaci a zapoceni v nepromoku/plastence nez durch na kuzi i skrz hadry :D holt kazdej mame radi trochu jinej styl vyletu :D a kazdej asi jinak topime.

mozna si zacler pripisu na seznam nekdy videti :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Jinak od Kraslic po Boží dar je možností k přespání mraky. Na Ježíškově cestě před Božákem je spousty přístřešků. Konigsmuhle za Klínovcem taky pod střechou.
    Občerstvení pak záleží jak budou mít jednotlivé fleky otevříno ale co tak z hlavy počítám, jen do Božího daru máš asi 6 občerstvoven
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KARLOSK: ... Od Kraslic po Kovářskou. Na Kořenov by se člověk prošel trochu více... :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    PSITLAPA: Přesně jak říkáš, část Krušných hor od Kraslic po Kořenov je nejkrásnější. Pak také Lužické a Orlické hory. Každá část má něco extra.
    PSITLAPA
    PSITLAPA --- ---
    Ahoj, jaká trasa Stezky se vám líbila nejvíc, případně doporučili byste nějakou část vhodnější k deštivé předpovědi?
    Máme od čtvrtka do neděle volno a jdeme po dlouhé době čundr. Původně jsem chtěl jet k Mostům u Jablůnkova a jít podél hranic, ale strávili bychom až moc času někde na cestě tam/zpět.
    Každopádně předpověď nic moc a já zvažuji, jestli se vydat do Krušných hor a začít někde okolo Lub(ů) a jít přes Rolavu, Kraslice do Horní Blatné, případně spíš až od Božího Daru směr Hora Sv. Kateřiny a nebo právě někam úplně jinam :) Očekávám dost deštivo a trochu se bojím, že by cestou v Kruškách mohl být problém se spaním či případným doplněním sil v hospodě. Stezka je jen drobnou inspirací, od které se člověk stejně odchýlí podle potřeby.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: No já raději jdu dál než do kopce :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: to se ti zda. vzdyt chodis taky slusny kilometraze, tak bys proste mel o 5km min a o 300 vyskovych vic :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Myslím z Králíků na Králičák za jeden den... Mě by těch 1500 za den zabilo
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: nadherny fotky :)
    Jakoze jsi potkal lidi, co se ani nezastavili aby se napili nebo nasvacili?

jinak kamosce se rozvlekli zdravotni problemy, kvuli kterym sme koncili dovcu driv, takze se o pristim vikendu na jeseniky nevydame:( tak doufam, ze aspon das nejaky kochaci fotky :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Petrovice v Čechách - Staré Město pod Sněžníkem.

Dalších 60 km zdoláno.

Nechápu jak někdo vyleze Králický Sněžník z Králíků na jeden zátah... :D
    Nahoře absolutní mrak a vidět bylo hovno :) Ale to nevadí.
    Cestou dolů jsem si zničil kolena, takže místo na Ramzovou jsem si to pokrátil do Starého Města.
    Vše mě bolí ale stálo to za to!

IKARIE
    IKARIE --- ---
    KUBLAJ: ja jsem sla letos na zacatku prazdnin necely tyden cast del norte, z bilbaa do santanderu a opravdu to tak bylo hlavne kvuli vedru. v ty prvni dny kdy byly teploty vysoke jsem vychazela v 5 za tmy a odpoledne travila na plazi. na teto trase a “daleko” od santiaga jsem moc poutniku nepotkavala, ale na tech frekventovanejsich trasach a hlavne bliz k cili je ten zavod o postele pry celkem bezny a ve 2-3, kdy albergues otviraji je pred nima uz dlouha fronta batohu.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    ATOMIKS: Pravda. V sezóně to v tomhle ohledu bude výživný.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KUBLAJ: ono je to komplikovanější. třeba ne každýho baví chodit ve čtyřicítkách.
    HANELA
    HANELA --- ---
    KUBLAJ: také jsem slyšela. Asi málo míst na spaní.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    O_THREE: Žena si chce s kamarádkáma projít na týden kousek Camina a tam když mi říkala, že lidi tam vyrazí v 5 ráno, aby byly v 11 v alberge, tam si zabrali flek, a pak celej den zevlili, tak jsem jen nevericně koukal. Jak moc je to pravda ověřené nemám.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Miluju vůni mokrýho lesa po ránu

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Romantika na stezce🤣

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam