• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARLOSKStezka Českem
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: jakoze i pres to vysoky R to je celorocne ok? no ta sts bude podobny monstr jako ta moje, to i kdybys byl kral vetru tak bys do toho funel 10 minut.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KARLOSK: A musím říct, že i když má R 7,4 a nepostavíš to na zem ze které by to cucalo teplo tak je to ideál celoroční karimatka.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: mám teda sea to summit, ale jakmile to má 10cm výšku, 200cm délku a 60 šířku, nechceš vyjít kopec a ještě tohle foukat plícema.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Srpen a půlec září bude patřit Šumavě a zbytek roku tomu kusu Moravy co jsem nešel na jaře. A když bude hezky tak dám i Český les. Ale to je pozitivní vidění situace. :))
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: a hlavne to chces na thermarestky zimni:D bez pumpy uz nikdy svoji tar xtherm nechci nafukovat:D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: tak to je paradni, mozna letos nachodis i vic nez ja, uz su 4 tydny mimo a asi to nadejne do konce prazdnin natezko nevypada:( takze pekne chod, at se mam cim kochat:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KARLOSK: Pardon, to je počítáno i s tímto víkendem.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Letos mám 480km
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: ted makas a ja se kocham a hojim :D ale zas kdybys to spocital, kolik jsi treba uz letos nastezkoval?

moc me dneska nepotesili, ze prej hojeni je nejaky slabsi a jeste to zatezovani nechce... :(
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NOISEGATE: Je to slušný magor :)) Ne, ale tady musím říct, že závidím. Co vše asi člověk viděl, ty vzpomínky, zážitky... Musím máknout :)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    KRISKA: hodně slusnej oddíl! :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Až neuvidíš zelenou, byla si všude. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: kazdel podle mista bydliste, no :D ja to prave zacala nekdy 2017 sdruzovat do jedne slozky, kdyz pak vybiram kam pojedu na dovolenkovej tydenni vandr, tak hezky vidim ty mezery :D

poctive to delam asi od roku 2020, ale taky cekam, kdy narazim na limit vykreslovani a cely to zdechne.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Jako kdybych se měl dívat kde jsem všude byl já tak já mám zase plnější ty Západní Čechy, bohužel to nemám takto zaznamenané a mám to všechno různě rozsložkované. :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    tak sem koukla do svych map, co si ukladam jako odchozeno (asi poslednich 6-7let jen) a sakra... no evidentne sem uz taky obesla velkej kus stezky ceskem i kdyz ve skutecnosti jsem oficialne sla jen etapu krusne hory a :D

KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: paradni :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KARLOSK: nahoře nenavštívené, dole navštívené a ten úsek nahoře ve Šluknovském výběžku je už navštívený :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Máš pravdu, když jsem se odhlásil tak už filtrovat nešlo.
    Tak alespoň takto.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: tak filtr jsem nenasla, mozna ho tam mas jen ty jako majitel :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam