• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHTainted Grail: Fall of Avalon
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já šel do druhého aktu na 31 levelu a dostával pěkně na zadek :D
    hezkej skok v obtížnosti, zmrdal mne i jedovej pařez :D

Dobré to je.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Baví mě, jak vždycky ty mrtvolky odlítnou někam do pryč. Blbý je, že je pakuaim hledat. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Já šel do druhýho aktu někde kolem lvl 30. Ty levely skáčou hrozně rychle. A má to divnej balance. Už zase i po tom opravným patchi všechno kromě bossů dávám na jednu, maximálně dvě rány možná bych měl hrát na těžkou obtížnost místo na střední.

Jedu full mage crit build s fireballem a hůlkou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: nepoužívam vůbec nic a ani nebudu.. btw: nevim proč zas vypadam jak postava z Dark Souls, ale blížim se k levelu 20 a pořád se plácám v Aktu 1 :D

VIRIK
    VIRIK --- ---
    ten modded save file je hned za korejskou lokalizací.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a je to jako vždycky, s vyjímkou jednoho optimalizačního (což je potřeba a tahle možnost je výhoda PC) jsou nejstahovanější samé číty a podvody (další je modded save file).

L4MA
    L4MA --- ---
    GURBON: reshade a Item Weight Control, zadny realny zatim nejsou.
    GURBON
    GURBON --- ---
    na nexusu uz vyskakali nejaky mody, pouzivate nekdo neco z toho?

Tainted Grail: The Fall of Avalon Mods - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/games/taintedgrailthefallofavalon/mods?sort=createdAt
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já si tak šel odněkud někam a pak nevím proč jsem vlezl do rybníku a našel v něm celou další říši. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem vyplaval vodopád zezdola nahoru :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SADAKO: Ji, tak tenhle mám někde taky, ale už jsem měl předtím vylepšenej ten Mytik. Oba mají v tom případě porazavek 5 na STR
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    HONZA09: Jumping to conclusion, používám úplně jiný meč.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09: jj, už je to zpravený. Předtím měl dmg asi 150 nebo kolik. :)

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SADAKO: Ten meč je pěkně rozbitej, měl moc velký škálování na dmg, a myslím, že měl dostat fix v tom posledním patchi. :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: Nemyslím si, že by to byla nutná nějaká absolutní specializace, moje staty teď (level 23) třeba vypadají takto, ale equip mívá atribute requirements, takže já rozděluju body i podle toho, co chci používat, STR 5 mám jenom kvůli jednomu moc pěknému meči.

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    AIAX: rekl bych, ze uplne striktni byt nemusis. ja jel striktne crit a silu kouzel glass cannon a na 17 lvl jsem op jak prase na nejtezsi obtiznost, nepotreboval bych ani zadny armor, nosim to jen na paradu.. na druhou stranu, kdyz se budes snazit, urcite se da ten build i posrat.)

1466060-screenshots-20250529155431-1
    AIAX
    AIAX --- ---
    SADAKO: "co mě přiměl investovat něco do endurance"

Vyžaduje tahle hra drsnou specializaci (pumpovat striktně jeden stat a maximálně občas přihodit jeden další), nebo můžu naházet deset do STR, deset do END, deset do SPI a pět do DEX a ničemu to nebude vadit?
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Doporučuji nemíjet obětiny u různých shrines, dávají permabonusy a věci, třeba tento hezký druidí komplet, co mě přiměl investovat něco do endurance. A taky ze čtení některých knih lze mít třeba bodík do atributu, kterých není nikdy dost.

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tainted Grail na GeForce Now! Takže přepínám na Ultra :)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PHOW_SAATCH: z té hlavní postavy mě bolí záda jenom to vidím :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam