• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHTainted Grail: Fall of Avalon
    L4MA
    L4MA --- ---
    GURBON: PRAASHEK: a heleme se. :)

Spinal Surgery
    Removes the Spine IK from third person gameplay.
    In other words, your character will no longer move its upper body based on where you're looking.

Spinal Surgery at Tainted Grail: The Fall of Avalon Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/taintedgrailthefallofavalon/mods/25
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Ono to tím Art Stylem trochu Dark Souls připomíná celkově. Je to NomNomNom.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VIRIK: Jj, já ze začátku toho druhýho aktu taky dostával hrozně. Teď už mi tam dělá probém akorát ten ten velkej přízračnej rytíř. Na toho se moc těším, až ho jednou kuchnu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já šel do druhého aktu na 31 levelu a dostával pěkně na zadek :D
    hezkej skok v obtížnosti, zmrdal mne i jedovej pařez :D

Dobré to je.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Baví mě, jak vždycky ty mrtvolky odlítnou někam do pryč. Blbý je, že je pakuaim hledat. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Já šel do druhýho aktu někde kolem lvl 30. Ty levely skáčou hrozně rychle. A má to divnej balance. Už zase i po tom opravným patchi všechno kromě bossů dávám na jednu, maximálně dvě rány možná bych měl hrát na těžkou obtížnost místo na střední.

Jedu full mage crit build s fireballem a hůlkou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: nepoužívam vůbec nic a ani nebudu.. btw: nevim proč zas vypadam jak postava z Dark Souls, ale blížim se k levelu 20 a pořád se plácám v Aktu 1 :D

VIRIK
    VIRIK --- ---
    ten modded save file je hned za korejskou lokalizací.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a je to jako vždycky, s vyjímkou jednoho optimalizačního (což je potřeba a tahle možnost je výhoda PC) jsou nejstahovanější samé číty a podvody (další je modded save file).

L4MA
    L4MA --- ---
    GURBON: reshade a Item Weight Control, zadny realny zatim nejsou.
    GURBON
    GURBON --- ---
    na nexusu uz vyskakali nejaky mody, pouzivate nekdo neco z toho?

Tainted Grail: The Fall of Avalon Mods - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/games/taintedgrailthefallofavalon/mods?sort=createdAt
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já si tak šel odněkud někam a pak nevím proč jsem vlezl do rybníku a našel v něm celou další říši. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem vyplaval vodopád zezdola nahoru :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SADAKO: Ji, tak tenhle mám někde taky, ale už jsem měl předtím vylepšenej ten Mytik. Oba mají v tom případě porazavek 5 na STR
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    HONZA09: Jumping to conclusion, používám úplně jiný meč.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09: jj, už je to zpravený. Předtím měl dmg asi 150 nebo kolik. :)

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SADAKO: Ten meč je pěkně rozbitej, měl moc velký škálování na dmg, a myslím, že měl dostat fix v tom posledním patchi. :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: Nemyslím si, že by to byla nutná nějaká absolutní specializace, moje staty teď (level 23) třeba vypadají takto, ale equip mívá atribute requirements, takže já rozděluju body i podle toho, co chci používat, STR 5 mám jenom kvůli jednomu moc pěknému meči.

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    AIAX: rekl bych, ze uplne striktni byt nemusis. ja jel striktne crit a silu kouzel glass cannon a na 17 lvl jsem op jak prase na nejtezsi obtiznost, nepotreboval bych ani zadny armor, nosim to jen na paradu.. na druhou stranu, kdyz se budes snazit, urcite se da ten build i posrat.)

1466060-screenshots-20250529155431-1
    AIAX
    AIAX --- ---
    SADAKO: "co mě přiměl investovat něco do endurance"

Vyžaduje tahle hra drsnou specializaci (pumpovat striktně jeden stat a maximálně občas přihodit jeden další), nebo můžu naházet deset do STR, deset do END, deset do SPI a pět do DEX a ničemu to nebude vadit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam