• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHTainted Grail: Fall of Avalon

Vstupte do temné reinterpretace artušovských legend v tomto RPG z pohledu první osoby s otevřeným světem. Prozkoumejte svět uvězněný v nekonečném podzimu, buďte svědky pádu legend a dělejte smysluplná rozhodnutí zapletená do komplexního, rozvětveného příběhu.

Tainted Grail: The Fall of Avalon on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1466060/Tainted_Grail_The_Fall_of_Avalon/
    rozbalit záhlaví
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ted jsem se ke hre po delsi dobe vratil, jsem nekde v pulce druhe lokace, mam spousty ukolu a trosku me mrzi, ze vlastne nevim, o co v tech ukolech jde. chybi tam u kazdeho ukolu alespon nejake male shrnuti. je tam jen kam mam jit a co mam delat, ale uz jsem zapomnel proc.. to je skoda :)

1466060-screenshots-20250621161925-1
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PHOW_SAATCH: to je inspirace Zaklinacem urcite

1466060-screenshots-20250611210646-1
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    To je tak těžký udělat ve hře, aby se kůň nespawnoval uprostřed objektů? :D

AIAX
    AIAX --- ---
    SADAKO: "Tip - tlačítko "unstuck" v menu může v dungeonech fungovat jako rychlý teleport zdarma k východu ven"

Dohrál jsem to 28.5., nahráno jak vidíte pár hodin. Dávám si pauzu chvíli a pak to prolezu do mrtě. Nejvíc se mi líbil dung s “králem a královnou”

VIRIK
    VIRIK --- ---
    tenhle dung je naprosto fascinující

SADAKO
    SADAKO --- ---
    Dohráno ne, ale už jsem ve Forlorn Swords + dodělávám věci na předchozích mapách, kam nešlo jít bez posunu v main story a obecně hledám, jestli mi někde něco neuteklo.
    Ve třetí mapě opět trošku přituhne, jestli se tu zase spawnuje nějaký foredweller, tak mě ještě nepotkal.
    Fascinuje mě, jak tu mají haluzní věci jen k tomu, aby je někdo našel, viz mrtvý týpek obklopený rybami (měl oblečení, než mu ho "někdo" ukradl...)

SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: Podle mě je imunní na blesky (a obecně má dmg reduction jak prase), thunder lash nevypadal, že by mu něco dělal, zato heavy scorching blaze ho zvládl stunovat a pak ho šlo chvíli mlátit mečem, opakovat ad nauseam a nakonec chcípl. Ale já mám už level 47 a +8 meč, možná to taky dělá rozdíl, poté, co mě ten první v Horns zašlapal do země (už je teda taky po něm), se mi zdálo, že to chce nějaký tunning.

Mimochodem, jak se tam porůznu vyskytují takové akoby mikro-menhiry, tak minimálně jeden (v té rozvalině hradu za Cuonachtem, co je prolezlá nakaženými morem) dává za sáknutí 10 max health 1 atribut a 1 skill point.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Rád bych dal na vědomí, že jsem dal své srdce kováři a společně s mým Drahým tvoříme nejkrásnější pár Avalonu.

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Žeruuuuuu tooooooo :D

SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: Nepoužívám v dungeonech žádné světlo, nepřijde mi, že je to tady potřeba. Nevím, jak se na tomto dojmu podepisuje fakt, že mám na monitoru defaultně potuněný kontrast a sytost, na druhou stranu, třeba Dragon's Dogma bez světla nešlo.

Wow, jdu si tak ulovit jednu bounty a skončím v zatím největším a nejhezčím dungeonu, co mě tady potkal, obsahuje i náležitě atmosférický quest.

VIRIK
    VIRIK --- ---
    bílej jezdec jede tmou, bílou sílu má ssebou, tak dostane mačetou...

ta malá bílá krysa.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    tenhle "dungeon" někde na začátku mě uchvátil

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Našel jsem bug, kde když zabiješ jednoho bosse a stihneš mu vzít zbraň, než se spustí animačka, tak po animačce je tam jeho mrtvola a má tam tu zbraň znova. Takže má dva stejný meče.

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: nepoužívam vůbec nic a ani nebudu.. btw: nevim proč zas vypadam jak postava z Dark Souls, ale blížim se k levelu 20 a pořád se plácám v Aktu 1 :D

VIRIK
    VIRIK --- ---
    a je to jako vždycky, s vyjímkou jednoho optimalizačního (což je potřeba a tahle možnost je výhoda PC) jsou nejstahovanější samé číty a podvody (další je modded save file).

SADAKO
    SADAKO --- ---
    HONZA09: Jumping to conclusion, používám úplně jiný meč.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09: jj, už je to zpravený. Předtím měl dmg asi 150 nebo kolik. :)

SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: Nemyslím si, že by to byla nutná nějaká absolutní specializace, moje staty teď (level 23) třeba vypadají takto, ale equip mívá atribute requirements, takže já rozděluju body i podle toho, co chci používat, STR 5 mám jenom kvůli jednomu moc pěknému meči.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam