• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    Jo a je mozny se presouvat mezi sietchi, uz to neni vazany postava / sietch.
    KRIZON4: ja uz jsem harkonnen bitch oficialne :D

Ja a errtu jsme na chapterhouse / fajr. Premejslim o rozjeti nove postavy, protoze jsem prisel o nejlepsi mec, kterej se da ziskat jen z questu, tak muzem spolu. Sezral me cerv, kdyz jsem stavel bazi a presahl jsem do jeho rajonu a nevsiml jsem si, ze se na me riti :D

Jinak pomalu grindim veci z posledniho tieru, mam peknou, velkou harkonnen bazi a vsechny vozitka :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hrajete nakonec s Harnonneny ? O vikendu jsem k Dune pricuchnul, klidne bych zacal znovu na serveru kde uz nekdo je, jak vas tam najdu ? Predpokladam ze asi nevadi kdyz se v gilde michaji A a H postavy ?
    Jo a dal jsem ti associate do svy baze, ktera je u aluminia, tak ji muzes pripadne vyuzit, at nejezdis pres pul mapy.

Kdybys potreboval nekde poladit prava, nebo helfnout s jasmiem, napis. Mam dnes volnejs v praci, tak muzu vypomoct i pres den ;)
    ERRTU: cim silnejsi, tim vic vytezi. Vetsinu matrose na mk5 muzea natezit uz ted, zbytek se da koupit v crossroads. Doporucuju teda udelat rovnou mk5. Zbytek klidne mk3.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AVATAR: uz obracim vyrobu a presmerovavam zdroje :D
    ERRTU: on to cutter v buggy vytezi z jedne hromadky 3x vic, nez rucni, takze jo, prehodnotil bych to :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AVATAR: tu jsem preskocil s tim ze setrim rovnou a na orni ale koukam ze jsem asi udelal chybu
    ERRTU: a mas buggy? Bez te (a co nejlepsiho cutteru) je to pomalu nehratelny :)

Ja treba s mk5 za 20 minut natezim nakych 600 aluminia. Windtrapy jsem si postavil dve, ale zavrhl jsem je. Strasne pomaly :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AVATAR: mě se zase nějak divné Sekla mentatka, mám splněno a strom furt locknutej. Já teď pachtim první ornitoptéru, takže se otáčím pro Hliník do Humpolce jak najatel. Průmysl už mě donutil k windtrapum, protože na ten objem by mě museli banditi stát před lisem frontu :)
    Tak jsem si udelal assault orni a to je teda bida ohromna, pomala, nemotorna :D
    Mate u planetologist otevreny vsechny skilly? Ja mam komplet questy, Derek se se mnou nebavi a u levyho a pravyho horniho mi to furt pise, ze to neni odemceny.
    Ja posledni dva dny jen grindim duraliminium a snzim se poskladat syndicate armor. Je to takovy nekonecna kolecko, ale mam dve velky rakve, takze voda prestava byt limiter a nejvetsi opruz je jasmium :)

Kazdopadne uz bych mohl grindit poslesni tier v deep desert, jen na to nemam cas, protoze mi chybi to duraliminium :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    zatím 134 hodin a nenudím se, pořád je toho tolik co dělat
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Thumper je solo uplne naprd, nez se nekam presunes, tak to cerv sezere a pak jde hned po tobe - pouzitelny je to ve dvou. ale obecne cokoliv delas na pisku, tak to chce ornithopteru, ne motorku.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AVATAR: ha! tlouk! to se snad i trochu stydim ze me to nenapadlo :)
    ERRTU: nezkousel jsem, ale ve hre jsou boty, ktere snizuji provokaci cerva a tlouk, ktery ho odlaka. Pripadne partak nalaka cerva, ty kopes
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    hele mozna to zkousim predcasne a potrebuju na to nejakej konkretni vehikl... ale je vybec nejak mozny vyhrabat poklad z duniveho pisku?
    jeste jsem schopny k nemu pomalu doskakat tak ze zastavi u kraje zony, vystoupim, a bud tam dojdu stylem krom-cekam-krok-cekam nebo dolevituju ale jak jednou stouchnu do pisku compactorem tak hned cerv a vetsinou jeste ve vzdalenosti ze jsem rad ze vubec stihnu vlezt na bike.
    co delam blbe?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam