• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ja to delal nejak prubezne, tak me to moc nesralo, ale jo, je to trochu repetetivni :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Jinak musim rict, ze zatimco ta survival/exploration cast je super adiktivni a imerzivni, tak ten bordel okolo jako, mechaniky, bugy, questy atp me uz zacina trochu srat :) jakoze aktualne delam atriedes rep questline a quest n+1 - report to thufir hawat letim na kraj mapy, world map do arakeenu, bezim pres celej arakeen, pokecam s thufirem, quest +2 - report zpatky k pani, tak zase zpatky pres celej arakeen, vychytrale jsem vletel do Basinu z ty strany kde bydli pani, let do atriedes zakladny, pokecat s pani - quest +3 - mas nekoho zabit... wait for it... v arakeenu, to jako opravdu? v roce 2025?
    KRIZON4: zmacknes tab, social, add friend a muj nick je McAloud. Ptipadne mam discord :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, asi klidne. Ja prisel o vsechno na jinym serveru, netuse co je quicksand jsem do nej vjel motorkou, ta vybuchla, a nemel jsem sanci se dostat zpatky do baze postavit novou. Sezral me cerv.
    Takze se klidne presunu na Chapterhouse, a zacnu znova. A postavim si Atreidskou bazi. A bude vetsi a hezci.

Jak vas tam teda najdu ?
    Nevim, jestli za to mohl ticket, ale uz se mi v orni zas objevily :)
    A vono jde mit jen jeden char? Tak tim muj plan na ziskani jolt mece pada :(
    Tak prisel, sice mi to vypsalo, ze jsem ho vzal, ale v inv neni :D
    Tak neprisel, zmackl jsem take all a msm ho v invu, ale v orni videt nebyl. Uff :)
    Lol prave jsem prisel o syndicate set. Mel jsem ho v orni, relognul jsem a orni prazdna :D
    Jo a je mozny se presouvat mezi sietchi, uz to neni vazany postava / sietch.
    KRIZON4: ja uz jsem harkonnen bitch oficialne :D

Ja a errtu jsme na chapterhouse / fajr. Premejslim o rozjeti nove postavy, protoze jsem prisel o nejlepsi mec, kterej se da ziskat jen z questu, tak muzem spolu. Sezral me cerv, kdyz jsem stavel bazi a presahl jsem do jeho rajonu a nevsiml jsem si, ze se na me riti :D

Jinak pomalu grindim veci z posledniho tieru, mam peknou, velkou harkonnen bazi a vsechny vozitka :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hrajete nakonec s Harnonneny ? O vikendu jsem k Dune pricuchnul, klidne bych zacal znovu na serveru kde uz nekdo je, jak vas tam najdu ? Predpokladam ze asi nevadi kdyz se v gilde michaji A a H postavy ?
    Jo a dal jsem ti associate do svy baze, ktera je u aluminia, tak ji muzes pripadne vyuzit, at nejezdis pres pul mapy.

Kdybys potreboval nekde poladit prava, nebo helfnout s jasmiem, napis. Mam dnes volnejs v praci, tak muzu vypomoct i pres den ;)
    ERRTU: cim silnejsi, tim vic vytezi. Vetsinu matrose na mk5 muzea natezit uz ted, zbytek se da koupit v crossroads. Doporucuju teda udelat rovnou mk5. Zbytek klidne mk3.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AVATAR: uz obracim vyrobu a presmerovavam zdroje :D
    ERRTU: on to cutter v buggy vytezi z jedne hromadky 3x vic, nez rucni, takze jo, prehodnotil bych to :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AVATAR: tu jsem preskocil s tim ze setrim rovnou a na orni ale koukam ze jsem asi udelal chybu
    ERRTU: a mas buggy? Bez te (a co nejlepsiho cutteru) je to pomalu nehratelny :)

Ja treba s mk5 za 20 minut natezim nakych 600 aluminia. Windtrapy jsem si postavil dve, ale zavrhl jsem je. Strasne pomaly :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    AVATAR: mě se zase nějak divné Sekla mentatka, mám splněno a strom furt locknutej. Já teď pachtim první ornitoptéru, takže se otáčím pro Hliník do Humpolce jak najatel. Průmysl už mě donutil k windtrapum, protože na ten objem by mě museli banditi stát před lisem frontu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam