• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAAZI: hele neni to tak hrozny. Staci sledovat chat, oni to lidi hlasej, kde je kdo napadl. A kdyz nevidis v chatu azbuku a dotazy why you crying, its pvp zone! Tak jsi vetsinou v klidu. Hlavne se rozhlizej (pravy mysitko behem plachteni a pred pristanim / tezbou) a budes v pohode.

Ono je relativne tezky se trefit, kdyz letis rychle a strafujes, takze se da docela dobre zdrhnout, kdyz se nenechas prekvapit.
    KRIZON4: vybral sis misto, nad kterym lita, no. To je sois nedomyslenost z tve strany :D

Az budes mit orni, tak te prestanou trapit uplne. Anebo se prestehuj ke me ;D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KRIZON4: Hele proste kdyz se podivas nahoru, tak vidis tu lod kudy leti a ona proste lita pomalu v kruhu, furt stejne, jak zacne noc tak se objevuje vzdycky na stejnym miste, zatroubi a o 10 vterin pozdejc zacne patrolovat. I ten pattern tech svetel je vzdycky stejnej (napr. pravidelne posle jedno single svetlo za sebe, aby sis nahodou nemyslel, ze uz jsou pryc).
    Takze staci jednu noc koukat nahoru a podivat se kudy to leti a dat bazi jinam, v podstate je to cely o znalosti terenu.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, asi jo, primarne jde o to ze jsem si nasel misto kde by bylo fajn postavit bazi, ale presne pres to lita ta zkurvena lod.
    "schovat se nez to preleti" je rada dost k nicemu, prijde mi ze to tam otravuj fakt porad. Kdykoli v noci vylezu ven a jedu kamkoli, tak me to nekde chyti, a vecne pred tim utikam aniz bych udelal cokoli jinyho.

Takze jsem asi fakt v blby casti mapy a nic se s tim delat neda. OK, holt dalsi za me nedomyslenost hry.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KRIZON4: Tak staci se schovat nez to proleti, lita to furt dokola stejne a ty lode tam jsou tak 4 na cely mape? Takze je tam imho dost mist, kam nelitaj. Imho treba v okoli tradepointu nelitaj (ale tam je prebarakovano)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Protoze v okamziku kdy se tam nastehuju nemam sanci je sundat, a silene to otravuje v noci. Snazim se natezit nejaky zelezo a stavet zakladnu, resit si svoje, fakt nemam chut na to kazdych par minut tlouct s presilou zoldaku.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KRIZON4: Proc? Donaska vody az k zakladne - co vic si prat?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Doraz, ve vermilius gap me neuveritelne serou ty nocni searchlights a nasledujici CHOAM mercenaries. Da se s tim neco delat ? nebo proste jedine reseni je co nejrychlejc prekousat iron, a tahnout i se zakladnou do hajzlu ?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Se tam nekdy nad ranem zaletim podivat, treba tam tech rusaku moc nebude :p
    LAAZI: a na d6 jsou dve nody na sektor, az v pvp jsou skaly obsypany titaniem a stravidiem.
    LAAZI: ono v kazdym tom sektoru tech skal zas tolik neni, aby byla nutna presna pozice. Moje mapa ma tu vyhodu, ze je nejrychlejc updatovana, vetsinou do dvou/tri hodin po patchi.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: Ale koukam neni tam teda asi vsecko.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Deep Desert Map & Loot Tables - Dune Awakening
    https://www.method.gg/dune-awakening/deep-desert-companion
    prijde mi, ze tam jsou primo pozice, zatimco na tom tvym odkazu je jenom ze to je v tom sectoru? + je tam loot
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja to taky hraju vicemene solo. Planuju se nejak doplacat na konec, a pak se uvidi, klidne se pak pujdu nekam v deep desert podivat ve skupine.
    Kazdopadne podelit se o zdroje na stavbu baze by bylo fajn. Shanet koreni v jednom je dost na dlouho.
    On ten coop do mk6 neni moc treba, no. Ale chodit solo v deep desert mk6 laby je dost o hubu. A tezit titanium, kdyz ti nad hlavou litaj toptery agresivnich rusaku a jsi bez ochrany, to je primo o zivot :D

Zatim jsem mel teda kliku a bud jsem se vcas schoval nebo zdrhnul, ale nervy jsou to vzdycky ;)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KRIZON4: Tekuard Maaten ve hre. akorat teda ja jedu dost solo...
    Pridano, diky.
    CICA
    CICA --- ---
    Crafting calculator + item database. Tohle je zase docela užitečné, pěkný je i ten rozpad na raw resource.
    Dune Awakening Crafting Calculator | Arrakis Atlas
    https://dune.geno.gg/calculator/
    Jinak nejlepsi mapa na deep desert (pokud si to nechcete kazdej tejden surveyovat sami) je tutok:

Planetologist.app | Survey Arrakis
    https://www.planetologist.app/

Pridam to na nastenku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam