• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAAZI: a na d6 jsou dve nody na sektor, az v pvp jsou skaly obsypany titaniem a stravidiem.
    LAAZI: ono v kazdym tom sektoru tech skal zas tolik neni, aby byla nutna presna pozice. Moje mapa ma tu vyhodu, ze je nejrychlejc updatovana, vetsinou do dvou/tri hodin po patchi.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: Ale koukam neni tam teda asi vsecko.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Deep Desert Map & Loot Tables - Dune Awakening
    https://www.method.gg/dune-awakening/deep-desert-companion
    prijde mi, ze tam jsou primo pozice, zatimco na tom tvym odkazu je jenom ze to je v tom sectoru? + je tam loot
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja to taky hraju vicemene solo. Planuju se nejak doplacat na konec, a pak se uvidi, klidne se pak pujdu nekam v deep desert podivat ve skupine.
    Kazdopadne podelit se o zdroje na stavbu baze by bylo fajn. Shanet koreni v jednom je dost na dlouho.
    On ten coop do mk6 neni moc treba, no. Ale chodit solo v deep desert mk6 laby je dost o hubu. A tezit titanium, kdyz ti nad hlavou litaj toptery agresivnich rusaku a jsi bez ochrany, to je primo o zivot :D

Zatim jsem mel teda kliku a bud jsem se vcas schoval nebo zdrhnul, ale nervy jsou to vzdycky ;)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KRIZON4: Tekuard Maaten ve hre. akorat teda ja jedu dost solo...
    Pridano, diky.
    CICA
    CICA --- ---
    Crafting calculator + item database. Tohle je zase docela užitečné, pěkný je i ten rozpad na raw resource.
    Dune Awakening Crafting Calculator | Arrakis Atlas
    https://dune.geno.gg/calculator/
    Jinak nejlepsi mapa na deep desert (pokud si to nechcete kazdej tejden surveyovat sami) je tutok:

Planetologist.app | Survey Arrakis
    https://www.planetologist.app/

Pridam to na nastenku.
    KRIZON4: vraci to vse.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Neprichazis tim o suroviny ? Nebo to vraci 100% materialu ?
    *Tier 6 strojum

Jinak jeste clovek to nemusi mit postaveny furt, takze to neni zas takova farma, jak se zda. Mit postavenej vehicle porad nema smysl. Takze kdyz ho potrebuju, tak zrusim treba medium chem rafinery, postavim vehicle, nem mk6 orni treba, zrusim vehicle a postavim zpet medium chem.
    LAAZI: holt toho vic uveze a ma misto pro ctyri lidi. Krom toho muze mit raketomet, boost i cargo zaroven, scout je rychlej a to je vse, no.

Jinak ty tier 6 budovy se stavi v deep desert, kde stoji polovinu a ne v haga. Jejich hlavni smysl spociva v tom, ze udelaj vic matrose z min matrose :D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Ta assault ornitoptera je teda neprakticka svine, sem si rikal, ze ma inventar i booster, takze bude lepsi na pohyb po mape s boosterem, ale ona proste i s tim boosterem leti pomalejc nez scout ornitoptera, nejde schovat do ovladace a zabira mista jak 4 ty scout ornitoptery, sem kvuli tomu musel zrusit svou prvni zakladnu ve skale na jihu a postavit si u mainu hangar (pac ziju sen anarchokapitalisty a neplatim dane, beru to malo mista jako challenge, jestli tam dokazu naskladat co potrebuju)(coz asi u tech fakt velkejch veci nende, ale ty jsou imho stejne pro guild play)
    ja to delal nejak prubezne, tak me to moc nesralo, ale jo, je to trochu repetetivni :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Jinak musim rict, ze zatimco ta survival/exploration cast je super adiktivni a imerzivni, tak ten bordel okolo jako, mechaniky, bugy, questy atp me uz zacina trochu srat :) jakoze aktualne delam atriedes rep questline a quest n+1 - report to thufir hawat letim na kraj mapy, world map do arakeenu, bezim pres celej arakeen, pokecam s thufirem, quest +2 - report zpatky k pani, tak zase zpatky pres celej arakeen, vychytrale jsem vletel do Basinu z ty strany kde bydli pani, let do atriedes zakladny, pokecat s pani - quest +3 - mas nekoho zabit... wait for it... v arakeenu, to jako opravdu? v roce 2025?
    KRIZON4: zmacknes tab, social, add friend a muj nick je McAloud. Ptipadne mam discord :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, asi klidne. Ja prisel o vsechno na jinym serveru, netuse co je quicksand jsem do nej vjel motorkou, ta vybuchla, a nemel jsem sanci se dostat zpatky do baze postavit novou. Sezral me cerv.
    Takze se klidne presunu na Chapterhouse, a zacnu znova. A postavim si Atreidskou bazi. A bude vetsi a hezci.

Jak vas tam teda najdu ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam