• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAKAR: parry je easy, okno oproti soulsovskam velike. Asi to mackas moc pozde :)

Co mas za classu?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Jako odvěký Souls hráč bych se měl stydět, ale prostě mi to nějak nejde :D
    OTAKAR: shielded musis na blizko. Parry a silnej utok. Pripadne skill a silnej utok.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: No, tak já jsem zatím rád, že přejedu pár dun a nesežere mě červ :D tohle zní už jako hodně advanced postupy.
    Plus jsem zatím nenašel efektivní způsob likvidace shielded nepřátel, to je vždycky boj o život. Patrně bych potřeboval lepší gear.
    OTAKAR: asi jsi cestoval z harkonen do arrakeenu nebo naopak, ale do basinu zadara.
    Ja vydelavam prevazne prodejem equipu traderovi v hubu. Ale z toho jsou slusny prachy az s mk5 equipem v sheolu, kde jsou ship wrecks ve kterym je vzdy nejakej kousek equipu v rozmezi 200-500 solaru + 300 solaru v kazde bedne a da se to obletet za 10 minut a tech beden je tam tak 15, kdyz to beru ergonomickou cestou. Dohromady cca 20k za tech 10 minut. Ale jsou efektivnejsi metody. Jen v tom sheolu jsou i (mimo jine) i syndicate armor blueprinty, coz je do mk6 nejlepsi brnco. Ale tam to chce protiradiacni oblek, no
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Aha, já měl pocit, že mě zkásla i na cestu zpět. Tak dobrý vědět. Jsem si říkal, co by se stalo, kdybych neměl prachy na cestu zpět :D
    OTAKAR: staci ti 2.5k, cesta zpet do basinu je zdarma.
    Delejte questy, to to pak skace docela naskakuje docela slusne. Par supu je do 2k :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Asi tak, rada hezka, ale se svejma 15 tisici jsem se mohl na aukce leda tak koukat kdyz jsem tam byl naposledy
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Tak teď mi zase chvíli bude trvat mít alespoň 5k na pilota :D
    Ale i předtím jsem měl tak cca 30k, čili je otázka, kolik je pář šupů :)
    Jinak pokud nechcete uplne zivorit, skocte do mesta a v aukci si kupte nejakej slusnej stit, suspik a zbrane. Stoji to par supu. Ale pokud vas bavi se k tomu "dopracovat", tak to nedelejte, no :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Mkay, tak jdu za váma :)
    Pojdte na chapterhouse / fajr vsici, pokrocile klidne vybavim at nemusi grindit znova, mam vseho matrose pomerne dost, a udelame nejakou funkcni guildu :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, me se stalo to samy, sezral me cerv, tak jsem sel na Chapterhouse.

Muj playtime je taky taky nejak spis vecer, pres den obcas se lognu, zajdu vytezit nod za bazi, a zase off.

Nejaky coop bych klidne dal - cisteni intel bazi, labu, lodi ... zkusime a uvidime. taky me to v jednom obcas sere.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Akorát teda můj playtime je vždycky 22 hod a dál.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: To je dost pravděpodobné :D Já jsem na Alpha Corvus - Umbu.
    Ale předevčíram jsem se třikrát nechal sežrat (!), takže jsem skoro o všechno přišel :D dostat se zpátky by bylo na jeden večer, takže asi klidně můžu přemigrovat.
    Mě by to v coopu bavilo víc, byť to jde sólovat.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja jsem v dobe zelezne, ale pocitam ze jsi na jinem serveru ?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Mě to zatím baví dost, ale jsem teda jen v době železné, ty už budeš patrně o hodně dál :)
    OTAKAR: guildu mam, ale mates uz to "dohrali" :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam