• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    Pojdte na chapterhouse / fajr vsici, pokrocile klidne vybavim at nemusi grindit znova, mam vseho matrose pomerne dost, a udelame nejakou funkcni guildu :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, me se stalo to samy, sezral me cerv, tak jsem sel na Chapterhouse.

Muj playtime je taky taky nejak spis vecer, pres den obcas se lognu, zajdu vytezit nod za bazi, a zase off.

Nejaky coop bych klidne dal - cisteni intel bazi, labu, lodi ... zkusime a uvidime. taky me to v jednom obcas sere.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Akorát teda můj playtime je vždycky 22 hod a dál.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KRIZON4: To je dost pravděpodobné :D Já jsem na Alpha Corvus - Umbu.
    Ale předevčíram jsem se třikrát nechal sežrat (!), takže jsem skoro o všechno přišel :D dostat se zpátky by bylo na jeden večer, takže asi klidně můžu přemigrovat.
    Mě by to v coopu bavilo víc, byť to jde sólovat.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja jsem v dobe zelezne, ale pocitam ze jsi na jinem serveru ?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Mě to zatím baví dost, ale jsem teda jen v době železné, ty už budeš patrně o hodně dál :)
    OTAKAR: guildu mam, ale mates uz to "dohrali" :(
    LAAZI: jen at to pridavaj pekne postupne, aspon bude nejakej duvod se vracet :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Čau. Hrajete někdo v coopu, máte guildu?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: Jo akorat ten konec je jakoze oof a co se stane ted??" ... ... "pokracovani priste".
    A "navazujici" bounty quest je jebait.

Ja byl zatim jenom v nepvp dd labu a tam to bylo, krome obligatnitch "davam kolinko do zdi vedle borca / utocim na mrtvolu" infarkt momentu a zjisteni ze nedavam foil proto, ze misto foilu tam mam sprint, vpohode, ale ty zony dal jsou asi tezsi ci?
    LAAZI: jn, zatim jsem byl v jedny. Dvakrat jsem chcipnul a spotreboval 16 bandazi, nez jsem vymlatil ctyri mobky, co to tam hlidaly. Te daj na dva zasahy. A celou dobu stazena prdel, jestli me nekdo neprijde krocnout. Partak by se tam hodil, ne ze ne :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: Jo ja myslel DD pvp zonu, tam v tech labech jsou prave ty OP T6 unique schematics.
    Jinak questy, ke kterym se dostanete po trialech jsou docela fajn. Cutsceny, zajimavy mise a ted byla jedna dost super sneaky infiltrace ve spesl mape. Furt to neni zadnej zazrak, ale o level vejs, nez ty fetch/kill v hubech.
    LAAZI: labs v pve zonach jsou bezpecny.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: No vsak ale lab je jeste vetsi past ne? U wrecku mas nejakej sirokej vstup a jednu mistnost nebo nejaky loot i zvenku nebo tam jsou nekdy pristupy ze dvou stran, lab mas proste jeden vlez a je to na dlouho takze je vysoka sance ze tam nekdo prijde aniz bys ho slysel zevnitr.

KRIZON4: Jo to je imho dobra lokace, na sever pres jeden pisek tam mas jak na uhli tak i aluluminium / pripadne crossroads tradepost (kterej prodava nejaky ty elektricky bazmeky), pripadne snadny pristup smer atriedes base/shieldwall/ogham.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Severozapadnim. V rohu nad vrakem lodi.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja to ted zkusil na severovychodnim rohu Vermillion gapu, doporucujou to jako dobrou lokaci. Je to kousek do jabal efrit nebo jak se to, da se tam jezdit tezit uhli, a po ceste nejsou quicksand. Uvidim jak velka blbost to byla (:
    LAAZI: ship wrecky radsi vynechavam, pripadne tam lezu v postradatelnym equipu (i kdyz pyzlat se s npc je opruz) a s orni v baglu. Tam to holt particka typku u posledni bedny muze hlidat. Lepsi behat laby, no.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: A pred pristanim poscanovat a kdyz vidim hafo vody, tak nepristavat :p Spis budou problem ty dungy, to ma vsecko jeden vychod, to je tak udelat blizko zakladnu, schovat veci do ni a behat tam jenom s tim co mas na sobe.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KRIZON4: Ve vermilion gapu je imho objektivne dobrej napad postavit bazi na sutru kde je tradepost (Anvil) protoze a) je to u tradepostu, takze kdyz odnekud doletis tradepostim fast travelem, tak ses hned u baze b) mats na dalsi pultier i.e. carbon na steel je jenom pres jeden pisek (a stejnym smerem je i mats na cobalt).
    Navic existuje sance, ze tam nekdo z tech baraku opustil, takze muzes zasquatovat :p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam