• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    Prachy ziskavam nejrychlejc v dd labech, kde casto najdes (krom adept/mercenary lootu) mk5 vehicle parts. Ty pak opravim a prodam za 3-5k za kus. Equip po oprave za 1-1.5k / kus. Do toho vyrabim z aluminia mk4 rad obleky a prodavam za 6600/kus. Za hodku z toho mam cca 150k. Nasledne v aukci koupim spiced melange za 1300-1500/kus.

Do toho samozrejme vytezim kazdej fialovej flek na kterej narazim (nejcastejc v sheolu, v dd na to nemam moc kliku/odvahu) a zpracuju v medium spice raf, ktera ti ho udela za 750 spice/10 spice melange.
    DOOMGUY: v te odpovedi pisou, ze nic, co zmizi neobnovujou.

Kupuju v aukci.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: nemyslim si, protoze tam nejaky koreni bylo. ze ti to prijde jako malej pocet je uplne jedno mizet by samozrejme nemelo nikomu nic a kolik ceho udelas za hodinu je irelevantni. kazdopadne je to jedno restornuli to, takze ja jsem spokojenej.

a jak teda delas 8300 koreni za hodinu?
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: muzes si udelat jednoduchou kontrolu. windtrap ma vlastni pool vody. podivej se kolik v ni je, rekneme, ze 0. pokud je windtrap funkcni tak ti tam bude pomalicku pribyvat voda. jestli se tak nedeje, tak je neco spatne. asi je castecne pod strechou. me to teda neprislo moc slozity je umistit.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: z mejch zkušenosti je to s umisťováním někdy ne úplně jasný, já to vždy dával na střechu pro jistotu, když jsem se snažil o nějaký cool umístění tak jsem měl problém i s elektrarnama. Každopádně ty trapy se plní kazdejch pár sekund (jak ktera, ty pozdější mají delší cyklus, teď nevím kolik, 20 sekund?) tak až tam dáš filtr tak se koukej jestli se začne plnit ta interní storage
    JULIAN: jasne. Nejspis to bylo umistenim, ale je duvny, ze elektrarnam nevadi, no :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: předpokládám jsi do ní dal filtry?
    Lol, zrovna ted odpovedeli, evidentne s tim, ze se mi to vratilo, nemeli nic spolecnyho :D

Greetings GrassHopper#56926!
    Thank you for contacting Funcom Customer Support.

We apologize for the unexpected circumstances that led to your lost items. Unfortunately we are unable to recover or reimburse any lost inventory items or resources.

We understand that this loss of work can be frustrating, but we hope that you continue your journey on Arrakis.

Please consider filling out a bug report so that the team can investigate further. You can follow these steps to report a bug:

- Press the ESC key to access the menu.
    - Choose "Bug Report" from the available options.
    - Complete the report form and provide as many details as possible regarding the issue you encountered.

Thank you for your help in reporting this to the development team.

Kind regards,
    Funcom Customer Support
    Ja pro zmenu nechapu, jak funguje windtrap. Horko tezko jsem ji vmestnal do te sve kompaktni dd baze, tvarila se aktivne, ale pres noc nedodala ani kapku vody. Pritom stoji hned vedle vetrnych elektraren,ktery fachaj. Asi si vystacim s rakvema, no.

Jinak mam to minimalisticky dilko hotovy. Umistitelny kamkoli, vejdou se mi tam tri orni, vsechny produkcni stroje umisteny a furt aktivni. Jsem zvedavej, jakej opruz to bude na konci tejdne presunout :)
    Mne teda na ticket vubec neodpovedeli.
    DOOMGUY: spis nakej zobrazovaci bug :)
    80 melanze je prd, to mi protece mezi prsty za hodinu ;)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: nene, prostě jsem měl koření v bedně a ráno jsem se probudil a žádný tam nebylo. bedna byla plná věcí jinak, na nic jsem nešahal. podle mě někdo udělal nějaký chytrý query na lidi s hodně kořením co nikdy nebylo v deep desertu a v rámci boje s duplikací itemů mi to smazali nebo nevim. i když si říkám, že je to divný, že by je nenapadlo, že to může být legit nafarmený v HB za těch 200 hodin.

ještě si říkám, že je možný, že to vycuc nějakej hackerman :) ona ta moje základna je řekl bych jedna z největších na tom serveru a působí asi už docela dost jako pěst na oko, tak možná už to přitahuje pozornost a někdo si myslel, že tam bydlí nějakej bohatej klan :D
    DOOMGUY: napada me - nepresouval jsi tu bednu treba?
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: nerekl bych ze casto, ale semtam to spadne.
    DOOMGUY: to je jak s tim mym relogem s equipem v orni. I kdyz tam si spis myslim, ze jsem to "opravil" schovanim orni do baglu a vybalenim.

Pada ti to casto? Mne to nespadlo jeste ani jednou za tech 200 hodin.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    me se stala taková věc, že mi z truhly v základně zmizelo koření. nic velkého jen 83 melanže tzn 8300 spice. byl jsem z toho smutnej, ale šel jsem pak nějaký farmit no a hned mě sežral červ, když mi crashla hra. nějak jsem to rozdýchal a založil ticket na tu melange.

no a o 24 hodin později se zázračně v truhle objevilo koření. jsem zvědavej jestli něco napíšou do ticketu.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Nepotrebuju, zatim jsem u steel, a predtim nez me sezral cerv jsem se byl poprvy podivat do Hagga rift a donesl nejake krystaly.
    Kobaltovou pastu jsem nastesti sebou nevezl (:
    Mam bazi na severu Gapu, kousek do Jabba neco, myslim ze tam budu jeste par dni kempovat nez se z toho posbiram a pujdu dal.
    KRIZON4: to asi jo :)
    Uz potrebujes aluminium? Pojd za mnou do crossroads, mam bazi na nejlepsim fleku beztak :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Tak jo, bude se hlasovat kdo je nejvetsi LAMA ?
    Protoze pokud jo, tak "nechat se sezrat cervem s batohem plnym nejcennejsiho lootu behem stehovani baze" protoze nedavam pozor a zabloudim do pouste asi dost jasne vyhraje, ne ?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ufff. Imperial testing station 10 hotova. Pekelne dlouhy, a v pulce velkyho fightu v ty velky hale se mi to respawnovalo. Chjo.
    Ale da se to i single, nakonec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam