• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    zivotnosti je v pulce ale na odtahani base postaci
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KRIZON4: mam volnou predchozi orni 4, nechces?
    KRIZON4: no, bud budes mit boost nebo vetsi inventar. Ja osobne jsem boost nikdy nepouzil. Ale ani nestehoval bazi. Postavil jsem novou a starou nechal byt, dokud jsem nemel orni, no :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    AVATAR: Me jde primarne o to ze se konecne snazim prestehovat a odvozit bazi. A jezdit pres pisek bez boostu mi prijde dost risk. ovsem bez storage je to neuveritelnej vojeb vsechno vozit v batohu. Takze ani buggyna to fakt neumi ? To je ........
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: unstuck jsi zkousel?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: jo a jak vim ze jsem dopadl presne 3340m pod teren? protoze tam jsem mel ikonu dropleho lootu :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    varovani: fakt si davejte velkyho bacha kdyz tezite sand nebo spice jak daleko je cerv. pokud pristanete nekde pobliz te vlny v pisku co jde za nim, tak se vam taky muze stat to co me vcera.
    vlna pisku me prelila protoze jsem pristal moc brzo po prujezdu cerva. propadl jsem terenem, logout/login me vratil jen zpatky do padu. doletel tri kilometry pod, zdechl, prisel o inventar (nastesti jakoby me sejmuli banditi, ne sezral cerv, ale tech 19k solaritu zabolelo). u loziska spicu mi zustal respawn point, takze awaken, a tier5 ornitoptera nikde.
    logout, sepsani ticketu, poslani screenu, login, lup a stojim u loziska a orni se na me culi dva metry ode me? wtf? :D

jako nakonec jsem neprisel o zadnej fialovej gear ale stejne... na druhou stranu jsem v tom padu videl celeho cerva jak pluje pod texturou terenu a je to teda obrovsky hovado :)

no proste bacha na brazdu za cervem.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    DOOMGUY: ja mam jak windtrap tak elektrarnu pod strechou na kryte terase a funguji v pohode. ze dvou stran jsou zdi, ze dvou odkryte.
    akorat teda s objevem lisu na lidi jsem je snad ani jednou nedoplnil. bohate si vystacim s tim ze se jednou za cas otocim sklidit bandity nad moji base. btw z tela muzete vysat krev na miste a jeste ho pak nechat vylistovat. na objem vody co z nej vylisujete nema vase kratka upirska epizoda zadny vliv, stejne mnozstvi.
    A oproti labum na jihu - loot neni v pvp zone sdilenej.
    DOOMGUY: jo no. Vydrzi tam fakt mrte dmg a pred bednou je zona, kde neni par mobu a smitec, ale jde tam na tebe vlna za vlnou nepratel, v kazde vlne vic.

Co se tyce intelu - to nevim.
    KRIZON4: nemuzes. Chces cutteray (co nejlepsi) a storage (co nejvetsi). Jinak klidne zakladni komponenty.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Chystam se na stavbu buggyny, a radsi se preptam predem.
    Buggy muze mit najednou boost a storage ?
    A cuttaray / turret jsou mozne najednou, nebo muzu mit jenom jedno z toho ?
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: ty laby jsou tezsi cim hloubeji tedy jsi?

a jsou z tech labu novy research pointy kazdy tyden?
    Tak jsem zkusil lab na h8 a to fakt neni solo content. Vlna za vlnou cim dal vic nesmrtelnych nepratel, postupne mi dosly bandaze i voda a i kdyz jsem to cheesoval co to slo, nakonec me umlatili. Zkusil jsem tri zivoty, ale bud je tech vln fakt hodne nebo se to po smrti resetuje. Vzdal jsem to. Potrebuju partaky. Jinak uz ve hre fakt nemam co delat :(
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    uplne jsem opustil blood extrakci i deathstilly a mam jen ty větrný překapávače a je to super :) mám jich teda 6 těch velkejch a jediná nevýhoda je, že člověk musí řešit ty filtry. když je voda na max, tak filtry v podstatě běží naprázdno, takže když nehraju tak větrolapy vypínám, abych je šetřil. to je ale veškerá režie, takže pro mě mnohem lepší než tahat hektolitry krve nebo pořád lifrovat mrtvolky.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    ja jedu melee bojovnika, takze pouzivam light. nez jsem mel thopteru, tak jsem mel stillsuit.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, jakej pouzivat armor ? Zatim beham v stillsuitu, ale posledni testing station byl celkem zahul.
    Prevlikat se pred vstupem do light armor ? heavy armor ?
    Prachy ziskavam nejrychlejc v dd labech, kde casto najdes (krom adept/mercenary lootu) mk5 vehicle parts. Ty pak opravim a prodam za 3-5k za kus. Equip po oprave za 1-1.5k / kus. Do toho vyrabim z aluminia mk4 rad obleky a prodavam za 6600/kus. Za hodku z toho mam cca 150k. Nasledne v aukci koupim spiced melange za 1300-1500/kus.

Do toho samozrejme vytezim kazdej fialovej flek na kterej narazim (nejcastejc v sheolu, v dd na to nemam moc kliku/odvahu) a zpracuju v medium spice raf, ktera ti ho udela za 750 spice/10 spice melange.
    DOOMGUY: v te odpovedi pisou, ze nic, co zmizi neobnovujou.

Kupuju v aukci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam