• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ty tuny rudy z buggyny se musi do rafinerie odnosit rucne, nebo na to je nejaky trik ?
    Jinak, hlasim prvni uspesnou vypravu s buggynou do Humpolce (:
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: ahh, to jsem si nevšiml. Dík.
    MAIMONIDES: ja na to vcera koukal a musim te tam pridat manualne, guild pristup se da nastavit jen dverim a bednam. Mozna je to tim, ze nejsem majitel, ale jen co-owner. Ale neprijal jsi friend request, tak te nemam ve vyberu.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: mam jen malou bazi east gapu, ale ted vetsi chci u pinnacle station.. udělám tam něco. Žádný gildovni, třeba tvou, na mapě nevidím.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Vehicle spawn ale funguje jenom pokud tam ten vehikl stoji, ne ?

Ja vetsinou nekam prijedu, zabalim motorku do batohu, a timpadem se tam spawnovat nemuzu. But vzpomenu na to hodit beacon, pokud ne, a spawnuju se nekde v prdeli, je to problem.
    Presne takhle me sezral cerv poprve.

Co jsou softstep boty ? to pomaha na chozeni po dune ? rozved to (:
    CICA: ja oblecu softstep botky a snazim se vzletet driv, nez cerva spawnu. Tim resetuju timer a nemusim cekat, nez probehne animace. Je to rychlejsi.
    OTAKAR: muzes umrut znovu a spawnout se spravne ;)
    CICA
    CICA --- ---
    OTAKAR: Při normální smrti mít vždy ve vehicle backup toolu orni/motorku.

Jinak mě sežral "jen" 2x, ale pokaždé když jsem byl greedy s compactorem.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Třeba včera. Banálně jsem zdechnul u banditů, protože jsem zkoušel zamachrovat s novým mečem.
    Při respawnu jsem se překlikl na vzdálenější tradepost, místo do báze. No, tak jsem se vydal pěšky přes duny. A nedoběhl jsem :) Zamrzelo, protože jsem měl úplně čerstvě vykraftěný nový gear.
    BTW, není z téhle situace nějaká cesta? Abych nemusel pěšky?
    CICA
    CICA --- ---
    KRIZON4: Nevím jestli je to bug nebo feature, ale mě kolečko kolečko přehazuje zbraně/těžební věci, ale solido construtor/replikator a vehicle backup tool to vždy přeskočí.
    KRIZON4: az ted jsem zjistil, ze kolecko prehazuje veci v hotbaru. Prehazuje mi mezi 1-3. Pouzivam hotkeys.

Jinak samo, hraj jak te to bavi :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    AVATAR: jo, taky bych to cekal. Ale proste dvakrat po sobe jsem mel kurva smulu. Ten cerv se vynoril kousicek ode me, nenadelam nic.

Jo, muzu vzit orni, ale to je proste ... preskocit celou hru, rovnou do endgame, a co tam ... ?

Me ty questy a postupny progress bavi. Uz to ze jsem si nakoupil nejaky lepsi gear na aukci to trochu kazi.

Mimochodem, taky mate takovy sileny problemy s tim ze scroll tlacitko u mysi naprosto nahodne prehazuje veci na hotbaru ?
    KRIZON4: jako on ten vrak cerv po nejaky dobe sezere, ale obvykle to ukazuje indikator dostatecne predem :D

Vezmi si u me v bazi orni. Mam tam zaparkovany dve v garazi. A vyser se na vozitka :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Hele, ja nevim, zacinam mit podezreni ze jak oteviram jeden bug report za druhym, tak seru vyvojare a oni na me ty cervy posilaji schvalne nebo tak neco ... (:
    KRIZON4: covece jak to delas? Me sezral cerv dohromady 2x. Jednou na zacatku, kdyz jsem byl v ramci rp iniciovan do guildy a podruhe, kdyz jsem stavel bazi a jedna kostka mi presahla do jeho uzemi a ja si toho nevsiml :D
    MAIMONIDES: ano, nastav prava pristupu pro guildu :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    To by se z toho jeden vojel ... jedu si po pousti, a najednou vedle me spadne lod. Neodolal jsem, riznul do toho cuttarayem, a .... cerv a konec. Ach jo.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Jde nějak guild báze zviditelnit na mapě? Respawn, dočasná schovka, parkoviště..
    Nejvic na male jsem mel, kdyz jsem priletel a nikoho nevidel. Kdyz jsem pristal, z poza skaly na me vyletel scout. Chvili nade mnou jen krouzil, tak jsem si rekl pohoda, asi nema rakety a zacal squatovat, jakoze at klidne tezi, ze jsem friendly. V tu chvili to spustil ve velkym. Nastesti palil po orni a ne po me. Nezavahal jsem ani vterinu, dosprintoval k orni, naskocil vystoupal jen tak vysoko, jak musel a tesne nad zemi to vybral do glideu. Jeste jednou me trefil, ale zacal jsem klickovat a i kdyz se snazil, uz me nezasahl. Jedno kridlo na 16%, ale nastesti jsem se stazenou prdeli doplachtil do bezpeci :D
    LAAZI: ja teda assault orni neberu a radsi litam na vickrat se scoutem bez raketometu. S assaultem scoutu s raketometem neuletis, se scoutem jo. Uz asi petkrat jsem zdrhal a klickoval. Neverim, ze bych s assault utekl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam